See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Dejlig hjemmeside med god, grundige beskrivelser. Helt vildt hurtigt levering. Bestilte mandag morgen og det var klar til at hente tirsdag allerede. Kan varmt anbefaledes herfra, hvis man bare går lid... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har prøvet mange silver shampoos, men deres er simpelthen den bedste! den eneste jeg kan tåle og som rent faktisk giver et køligt skær uden misfarvninger, samt bliver håret bliver ikke porøst. Er virk... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super lækre produkter og fantastisk kundeservice. Afhenter selv i salonen, hvor de sødeste piger altid tager glad imod og hvor man i øvrigt også kan få fine behandlinger til rimelige priser. Kan klart... See more

Rated 3 out of 5 stars

Er ikke sikker på hvad jeg mener om produktet, da jeg kun har brugt det en' gang indtil nu, så kan desværre ikke udtale mig yderlige. Det er ikke godt at sende en sådan forespørgsel ud så hurtigt... See more

1. Beauty Product Supplier

Written by the company

Luxobeauty.dk er en online webshop, som sælger et særligt og nøje udvalgt sortiment af hårprodukter, accessories, styling tools, skønhedsprodukter og produkter med fokus på bæredygtighed. Vores formål er at holde os opdateret på nye spændende produkter og brands. Vi ønsker at give vores kunder de lækreste produkter i høj kvalitet og selvfølgelig til en fornuftig pris. Vi går utroligt meget op i, at give vores kunder den bedst mulige vejledning på vores produkter. Derfor sætter vi stor fokus på, at der er nogle grundige produktbeskrivelser. Til nogle produkter vil der yderligere være tilknyttet både billeder og korte videoer, som illustrerer hvordan du bruger produktet bedst muligt, for at skabe det mest optimale resultat for dig. Bag Luxobeauty.dk er vi et team med mange års erfaring inden for frisørfaget, og ikke mindst en kærlighed til og stor interesse i alt hvad der hedder hår og beauty. Vi ønsker derfor at tilbyde jer en masse lækre og professionelle produkter, som vi selv elsker at gøre brug af i vores dagligdag, både som privatpersoner, men specielt også i vores daglige arbejde som frisører.

4.7

3-star
2-star
1-star

Køb af Green Lab hår produkter

Dejligt sted at handle på nettet ✅
Rigtige gode produkter 🥰
Hurtig levering.
Kun positive oplevelser 🎉

2 June 2025

Kære Annette,

Tak for din flotte, flotte anmeldelse, den sætter vi utroligt stor pris på! 💖

Rigtig god sommer 🌞

Rated 5 out of 5 stars

Sød betjening og produkter af høj kvalitet

Sød betjening, produkter af høj kvalitet og hurtig levering 🌸 God oplevelse hele vejen rundt!

21 February 2025

Kære Camilla,

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse, den sætter vi utroligt stor pris på 🥰

Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag!

Altid en fornøjelse

Altid en fornøjelse og god , venlig og rar betjening .

21 August 2024
Unprompted review

Kære Anne Lise,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på! 🌺

Vi ønsker dig en rigtig dejlig weekend!

Super god service

Super god service. Produktet er fantastik.

13 June 2023

Kære Patricia,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ❤️ Det er virkelig værdsat.

Vi håber, at du får en dejlig dag 🥰

Super professionel

Nem at bestille, hurtig levering og meget tilfreds med produkterne. Kort og godt en god oplevelse.

29 March 2023

Kære Tine,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi utroligt stor pris på! Og så er vi meget glade for at høre, at du også er tilfreds med dine produkter ❤️

Vi håber, at du får en dejlig og solrig dag 🌞

Rated 5 out of 5 stars

God service, hurtig nemt og godt !

12 March 2023

Kære Øzgur,

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det gør os glad, at du har haft en god købsoplevelse hos os 💖

Vi ønsker dig en dejlig dag 😊

Nemt at bestille

Nemt at bestille, hurtig betjening. Super god shampoo og balsam.

6 February 2023

Kære Ulla,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse! ❤️ Den sætter vi utroligt stor pris på, og vi er meget glade for at høre, at du er glad for både shampoo og balsam 😊

Vi ønsker dig en rigtig dejlig weekend 🥰

Rated 3 out of 5 stars

Er ikke sikker på hvad jeg mener om…

Det er ikke godt at sende en sådan forespørgsel ud så hurtigt efter at kunden (mig) har modtaget produktet.

Leveringen af produktet var hurtig og effektiv.

7 February 2023

Kære Helle,

Mange tak for din anmeldelse 🥰 Vi er glade for at du er tilfreds med vores leveringtid. Vi håber at du også kommer til at elske dit nye produkt 🌷 Vi vil få undersøgt om vi kan ændre hvor hurtigt beskeden bliver sendt ud fra Trustpilot, så du en anden gang har tid til at få afprøvet produktet inden du modtager forespørgslen. Ellers er du også altid velkommen til at anmelde produkter på vores webshop, under selve produktet 😇

Rigtig dejlig dag til dig!

Gik som forventet

Alt gik fint og lige som det skulle.

5 January 2023

Kære Maja,

Tusinde tak for din fine anmeldelse 🧡 Den sætter vi stor pris på!

Vi håber at du får en dejlig dag 🥰

Kære Lis,

Tusinde tak for de 5 stjerner! Vi sætter utroligt stor pris på din anmeldelse 🥰

Rigtig dejlig dag til dig ❤️

Sød og utrolig hjælpsom

Jeg fik god hjælp over messenger inden mit køb.
Utrolig sød og imødekommende og hjalp til trods for det var uden for åbningstiden jeg skrev.

26 November 2022

Kære Jeanne,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi utroligt stor pris på! Vi håber, at du også er blevet glad for dine produkter 💖

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul 🎅🏼

Perfekte produkter

Perfekte produkter, effektiv og hurtig forsendelse og en personlig hilsen👌🎄😇

25 November 2022

Kære Annette,

Tusinde TAK for den flotte anmeldelse, den betyder rigtig meget for os 🥰

Rigtig glædelig jul 🎅🏼

Nemt at bestille

18 November 2022

Kære Ulla,

Tusinde tak for de 5 stjerner, dem sætter vi utroligt stor pris på! 💖

Vi håber, at du har en dejlig dag!

Rated 5 out of 5 stars

Prøv i salon og køb over nettet.

Har købt hårprodukter jeg havde prøvet i salonen. Bare super man kan sidde hjemme og købe tingene.

1 November 2022

Kære Ida,

Tusinde tak for dine flotte anmeldelser, dem sætter vi utroligt stor pris på! Og hvor er det dejligt at høre, at du synes det er nemt at navigere rundt på webshoppen 👏🏼❤️

Vi håber, at du har en dejlig dag!

Lækker shampoo

27 October 2022

Kære Dorte,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse 🥰 Vi er SÅ glade for at høre, at du er blevet glad for din nye shampoo!

Vi håber, at du får en dejlig weekend 💖

Hurtig levering, god service

24 September 2022

Kære Silje,

Tusinde TAK for din anmeldelse, den sætter vi utroligt stor pris på 🥰

Vi ønsker dig en rigtig god weekend 💗

Fantastisk service

Hurtig levering, gode produkter og en sød og personlig betjening! Kan helt klart anbefales og jeg kommer igen!

19 July 2022

Kære Mathilde,

Tusinde tak for din fine anmeldelse, den varmer vores hjerter ❤️❤️❤️

Vi håber du får en rigtig dejlig weekend! 🤗

Take a closer look