Lundings Køreskole Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ole er en virkelig god og tålmodig kørelærer, jeg kom fra en anden køreskole og min motivation for kørekort var helt væk, Ole hjalp mig og fik motivationen tilbage. jeg bestod prøven i første forsøg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft den bedste oplevelse hos Ole Lundings Køreskole. Undervisningen har været rigtig god, og jeg har følt mig tryg og godt forberedt. Og han har været rigtig god til at hjælpe mig igennem hel... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan 100% anbefale!!!! Teori timerne var lærerige og MEGA hyggelige. I køretimerne var der en tryg stemning og Ole sørgede for at man kunne koncentrere sig og lærer… Han sørgede for at man selv var tr... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Lundings Køreskole. Undervisningen var professionel, sjov, lærerig og afslappet, hvilket gjorde det nemt og sjovt at lære. Ole er tålmodig, venlig og god t... See more

1. Driving School

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

47 reviews in the last 12 months

Write a review

Den bedste kørelærer

Jeg kan kun anbefale Lundings køreskole. Hyggelige omgivelser, man føler sig velkommen fra første dag og Ole giver sig god tid til alle sine elever både til teori som i skolebilen, hvis der er noget man er i tvivl om omkring teorien eller at kørslen ikke fungere tager han hånd om den enkelte elev

22 May 2025

Tusind tak for anbefalingen, Lars. Hilsen Ole

Super god køreskole

Super god køreskole. Havde et virkelig godt og hyggeligt forløb. Teoritimerne er stille og rolige og føles ikke forhastet, og det samme med køretimerne. Ole er også god til at gøre forløbet hyggeligt, og hvis der opstod problemer fandt han hurtigt en løsning. Jeg kan klart anbefale Lundings køreskole.

20 May 2025

Mange, mange tak, William. Det er jeg glad for. Hilsen Ole

Rated 5 out of 5 stars

God køreskole og rigtig god oplevelse…

God køreskole og rigtig god oplevelse at køre med Ole. Jeg kan anbefale køreskolen. Man vælger selv hvornår man vil køre og det gør det virkelig nemt når man har skole, arbejde osv.

13 May 2025

Mange tak for anbefalingen. Hilsen Ole

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale Lundings…

Jeg kan varmt anbefale Lundings Køreskole! Undervisningen er grundig, hyggelig og man føler sig tryg i gennem hele forløbet. En super god oplevelse hele vejen igennem.

18 May 2025

Tusind tak, Clara. Det er jeg glad for at høre. Hilsen Ole

Rated 5 out of 5 stars

Det kan varmt anbefales at tage sit…

Det kan varmt anbefales at tage sit kørekort hos Lundigs køreskole! Jeg har altid glædet mig til at skulle ud og køre med Ole, siden han hurtigt skabte et trygt og lærigt rum hvor det var okay at lave fejl. Teoriundervisningen er også super god og det er lækkert med snacks undervejs så undervisningen ikke bliver for tung . Alt i alt kan jeg kun anbefale at tage kørekort her.

13 May 2025

Mange tak for den varme anbefaling, Katinka. Hilsen Ole

Rated 5 out of 5 stars

Mega god oplevelse med Lundings køreskole

Det har været en mega god oplevelse at tage mit kørekort hos Lundings køreskole, og er meget glad for at jeg tog det der. Det har været mega hyggeligt, hvordan teori undervisningen har foregået, i Oles stue med toast, sodavand og slik. Timerne i bilen har også været hyggelige og lærerige, og der har været mange gode snakke i bilen, en stor anbefaling herfra

12 May 2025

Tusind tak, Villum. Mega glad for at høre det. Hilsen Ole

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en rigtig god oplevelse!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse på Lundings Køreskole! Teoriundervisningen er rigtig stille og rolig og lærerig, og Ole sørger for lækker forplejning i form af slik, sodavand, frugt og toast. Vi er et lille hold og man lærer hurtigt hinanden at kende, hvilket er super hyggeligt med det personlige. Køretimerne er ligeledes virkelig hyggelige i form af god feedback og hyggelige snakke med Ole. Han er en helt vildt god kørelærer der både viser forståelse, er tålmodig og har en meget pædagogisk tilgang! Jeg kan varmt anbefale køreskolen:)

9 May 2025

Tusind tak for den varme anbefaling, Camille. Hilsen Ole

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan klart anbefalde ole lundings…

Jeg kan klart anbefalde ole lundings køreskole. Det var nogle hyggelige teoritimer og en god måde man skulle booke sine køretimer så man selv kunne bestemme hvad tid og hvilken dag. køreskolen er lidt til den dyre ende, og man skal lige være opmærksom på hvad lovpakken ikke indeholder og hvad den indeholder. ole var behagelig af køre med og god til at finde en god løsning hvis noget kom i vejen eller man synes noget var svært.

11 April 2025

Tusind tak for anbefalingen, Franziska. Dejligt at høre. Hilsen Ole

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole. Super sød lærer, der altid er klar til at tage ting i ens eget tempo. Samt klar til, at gøre hvad der er bedst for en. Intet dårligt herfra.

3 May 2025

Det er jeg virkelig glad for at høre. Tusind tak, Laura. Hilsen Ole

køreskole

God køreskole man har det sjovt til teori og når men er ude og køre med Ole

24 April 2025

Hej Jonas. Tusind tak, det er jeg glad for at høre. Hilsen Ole

God oplevelse hos Lundings Køreskole

God oplevelse hos Lundings Køreskole. Læreren var sød, støttende og god til at skabe tryghed op til køreprøven.

21 April 2025

Hej Alfred. Mange tak, det er godt at høre. Hilsen Ole

Bedste kørelærer

Jeg syntes Ole var en sindssygt god kørelærer fordi han var meget rolig og han er god til at se hvad man har behov for.
Han er meget sød og spørg ind til dig

21 April 2025

Hej Mila. Tusind tak for dine søde ord. Hilsen Ole

KÆMPE ANBEFALING!

Det var en virkelig god oplevelse, at tage mit kørekort hos Ole!

Ole er en meget sød og tålmodig kørelærer, som jeg følte mig meget tryg ved at side i bilen med.

Teorilektionerne, som foregik på et lille hold, var både hyggelige og lærerige, og der var masser af tid til at stille spørgsmål.

Ole er meget fleksibel, og er god til at sørge for, at kørelektionerne ligger sådan, at de passede ind i din hverdag.

Udover at lære dig at køre bil, har Ole også stort fokus på at lære dig, hvordan man bliver en ansvarsfuld bilist.

Ole har også meget stort fokus på, at du kommer igennem forløbet så hurtigt, og så billigt som muligt.

Alt i alt er Lundings Køreskole en KÆMPE ANBEFALING!!

Tak for den gode oplevelse!

5 November 2024

Tusind tak Ida-Marie. Det er jeg virkelig glad for at høre. Hilsen Ole

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling! Kan ikk være mere positiv over mit forløb hos Lundings Køreskole, en rolig og god kommunikation, og en imødekommende forståelse for at man kan være nervøs. Både teori og kørsel, sørge Han for bliver en god og sjov oplevelse:)

3 April 2025

Hej Amalie. Mange, mange tak for din anbefaling. Hilsen Ole

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været rigtig glad for at tage…

Jeg har været rigtig glad for at tage mit kørekort hos Lundings Køreskole. Det var nogle hyggelige og lærerige teoritimer på et lille hold, så der var god tid til at stille spørgsmål, hvis man var i tvivl om noget.
Alt i alt har det været en god oplevelse, som jeg klart kan anbefale!

17 March 2025

Reply from Lundings Køreskole

Hej Elna. Det er jeg virkelig glad for at høre. Tak for anbefalingen. Hilsen Ole

Den bedste oplevelse!

Det var en virkelig god oplevelse hos Lundings køreskole!

Teoritimerne var hyggelige og godt planlagte, hvor man altid mødte op hos en glad og opmuntrende kørelærer.
Kørelektionerne var professionelle og effektive, og jeg blev mødt med stor tålmodighed.

Jeg kan på det varmeste anbefale Lundings køreskole, hvis man ønsker et trygt og lærerigt forløb, med en kørelærer som brænder for det han laver!

15 January 2025

Hej Josefine. Det varmer mit hjerte. Tusind tak. Hilsen Ole

Kæmpe anbefaling

Det har været den bedste oplevelse at tage kørekort hos Lundings køreskole. Man er på et lille hold i trygge rammer, hvor der er plads til at stille alle de spørgsmål man har. Det har altid været en god oplevelse at køre med Ole. Man kommer altid hjem med et smil på læben og jeg har altid følt, at der har været plads til at lave fejl.

Jeg kan kun anbefale Lundings køreskole!

20 March 2025

Hej Ellen. Kæmpe tak herfra. Det er jeg glad for at høre. Hilsen Ole

Kan klart anbefales!

Jeg har haft en super god oplevelse med at tage mit kørekort hos Ole!

Ole er en dygtig og tålmodig underviser. Han forklarer tingene klart og tydeligt, og har gennem forløbet givet mig gode råd til, hvordan jeg kunne forbedre mig.

Takket være den gode undervisning bestod jeg både teori- og køreprøven i første hug.
Udover det, var det klart, at Ole ønskede at vi kom så hurtigt og billigt igennem forløbet som muligt.

Jeg kan klart anbefale Lundings køreskole!

Tak for den gode oplevelse! 🚘

12 March 2025

Tusind tak Caroline. Godt at høre. Hilsen ole

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde et rigtig godt forløb ved…

Jeg havde et rigtig godt forløb ved Lundings Køreskole. Det var fedt at være på et lille hold så man føler man lærer mere.Det var altid super hyggeligt at have kørelektioner med Ole. Kan varmt anbefales!

12 March 2025

Hej Anna. Mange tak for din anbefaling. Det er jeg glad for. Hilsen ole