Lumeri Reviews 24

TrustScore 4 out of 5

4.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Beste kundeservice jeg har opplevd på lenge! Produktet jeg fikk manglet en fjernkontroll. Kontaktet kundeservice og de svarte dagen etter med at de sender nytt produkt, og jeg trengte ikke returnere... See more

Rated 4 out of 5 stars

Var uheldig og fikk feil vare samt ødelagt gods under transport. Sistnevnte skyldes POSTNORD som sikkert noen har vært forbannet på tidligere... Det gikk et par klager kjapt på mailen og fikk tilsend... See more

Rated 5 out of 5 stars

Produktene var som forventet og fikk raskt svar på email når jeg hadde spørsmål. Det kan ta litt tid å få varene om en bestiller tidlig i uka, siden de sender varene til Norge på fredager. Men ellers... See more

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Meget god kundeservice

Beste kundeservice jeg har opplevd på lenge!
Produktet jeg fikk manglet en fjernkontroll. Kontaktet kundeservice og de svarte dagen etter med at de sender nytt produkt, og jeg trengte ikke returnere den jeg hadde mottatt med mangel. Kan sterkt anbefale å handle her med slik kundeservice.

19 June 2023

Speedy

Rask leveranse og produkt til forventning i forhold til pris

17 March 2023
Rated 2 out of 5 stars

kunnskap om produktet

Deres kunnskap om produktet er ikke av de høyeste og MA AUDIO AB100.4, imponere ikke stort , dårlige delefiltre og tviler på den omtalen det har fått

Anbefaler ikke produktet

14 March 2023

Hei.

Hei.
Fekk ikkje til å feste puta på øyelokket. Har prøvd mange ganger... å øyelokke var avfetting.

3 March 2023
Lumeri logo

Reply from Lumeri

Hej Synnøve

Vi er meget kede af at læse, at du oplever problemer med dit produkt!

Vi råder dig til at kontakte vores kundeservice på service@lumeri.no hvor vores kundeservice vil sidde klar til at hjælpe.
Har du allerede kontaktet vores kundeservice, så tøv ikke med at besvare samme mail og henvis til denne anmeldelse.

Husk samtidigt at vi altid tilbyder op til 30 dages fuld returret. Det gælder også selvom produktet har været pakket ud og testet. 😊
Ønsker du at gøre brug af din returret, så skal du på samme måde, gøre vores kundeservice opmærksom på dette. Her vil de hjælpe med information om hvordan du sender pakken retur, samt tilbyde en gratis returlabel.

Vi er endnu en gang kede af, at du har oplevet problemer. Vi vil dog gøre vores absolut bedste for at hjælpe dig med en løsning! 😊

Med venlig hilsen
Lumeri

Rated 4 out of 5 stars

Bra service, rask behandling med kunden i høysetet!

Det gikk et par klager kjapt på mailen og fikk tilsendt nye varer rimelig kjapt og i tillegg beholdt tidligere varer. Kjapp respons på kundeservice og fikk et kjempeplaster da jeg beholder tidligere feilvare. Veldig hyggelig kundebehandling og igjen må jeg takke for måten de virkelig ordnet opp på! Gode 95+ av 100 vil jeg si og takk for handelen og hjelpen lumeri.no og cinema-shop.no. Greie varer til forholdsvis greie penger.

28 November 2022
Rated 1 out of 5 stars

Enda ikke fått pengene tilbake

Jeg bestilte radio, sto at den skulle komme innen 6-9 dager. Etter 10 dager fikk jeg pengene tilbake, så sendte Mail. Det sto bestillingen gikk ikke igjennom så radioen ble ikkr bestilt, så kjøpte en annen plass. Etter en liten stund trakk de pengene og sa radioen ble bestilt. Jeg spurte umiddelbart om pengene tilbake siden den ikke sku bli bestilt. Nå har det gått rundt 20 ca å har enda ikke fått pengene.

12 November 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look