Godt snak i telefonen.
Vad håller Loomis Pay på med?
Vad håller Loomis Pay på med?
Dem har bytt ut sina gamla kassaapparater till en kassa som inte fungerar!
Hur tänker ni?
Supporten har blivit katastrofal då det tar minst en timma att komma fram sedan kassabytet. Nu byter jag till yabie kassasystem och det funkar hur bra som helst med yabie! Aldrig mer Loomis Pay!
Jag kommer att berätta om mina…
Jag kommer att berätta om mina erfarenheter av det här företaget.
Den här maskinen accepterar inte bankkortsbetalningar, och det har orsakat problem med kunderna.
Kundtjänsten är väldigt dålig och de har ingen erfarenhet av att lösa problem.
Jag ville till och med returnera enheten och bad dem komma och hämta den! Men de vägrade komma och sa att jag var tvungen att returnera den via fraktkontoret.
Jag sa till dem att jag ville ha lådan till enheten så att den inte skulle skadas under transporten, och jag sa till dem att de inte hade gett mig lådan när de kom med enheten tidigare.
Men han svarade att han inte skulle skicka mig apparatens förpackning och att den skulle läggas i en vanlig låda.
De gör detta avsiktligt för att ha sönder apparaten och sedan kräva ersättning från försäkringsbolaget.
Jag är verkligen ledsen att jag litade på det här företaget.
Sämsta kassasystem för restauranger!
Vi har kört Loomis Pay kassasystem i vår restaurangen . Sen helt plötsligt de fattat beslut att uppdatera mjukvara . Efter det allt kraschat trots att innan det fungerat också inte helt prefekt men efter uppdateringen det blev helt katastrof!
- Kassaapparater laggar hela tiden .
- Går ej att tar emot betalningen via terminaler
- Gå ej att skriva ut kvitton för de som splittrar belopp
- Support kan ej hjälpa
- Omöjligt att hitta ansvarig person .
- Dricksfunktion fungerar inte
Om du en mindre butik Loomis Pay är okej om du en restaurang som behöver också flera kassaterminaler - VÄLJ ALDRIG LOOMIS PAY . Sen efter alla de här problem de ville inte ens ta bort från faktura månadsavgift för mjukvara ( som inte fungerar)
En kundeservice der ikke har styr på…
En kundeservice der ikke har styr på noget. Kasseaparater går ned midt i ekspeditioner, kasseapparater der viser godkendt til kunden og afvist til ekspedienten. Ekspeditionen der er hævet men viser afvist på terminalen. en kundeservice der siger man skal slette ekspeditioner så SKAT kan bevise at man snyder når beløbet er reg. I banken men ikke på terminalen.
De vil stadig kræve betaling for bindings perioden selvom de ikke lever op til kravene om den service og kontrakt man har betalt.
Hilse cafe skytten og sandwich kompagniet
Loomis PAY = oseriöst företag
Loomis PAY = oseriöst företag. Haft kassa via Loomis PAY, kassan fungerar dåligt. Den fastnar. Köp går igenom fast den inte registrerar köpet och kunden måste skriva på kvitto för Skatteverket.
Supporten svarar inte under lunchtider och sällan före och efter lunch.
Fruktansvärt dåligt företag, dålig support, dåligt system. Man tappar kunder och anseende. Hoppas verkligen ingen köper denna produkt av detta totalt värdelösa företag. Kan absolut inte rekommendera denna produkt på något som helst sätt.
Haft problem m bankning sedan april 25…
Haft problem m bankning sedan april 25 …Varit i kontakt m Loomis via mail telefon,fått till svar att boxen fungerar ,men den öppnar sig inte för mina påsar ?Fick veta att det fanns en kod men inget jag blivit informerad om.Blivit upplyst att jag ska dra påsen åt olika håll prova den mindre koden på sidan av påsen!I ifrågasatt hur jag trycker koden ?Slutet av maj stod jag m april å maj påsar provade igen å till slut efter flera försök öppna den sig ,lade in en påse å provade igen gick inte !!!Dagen efter gick det till slut ,det gick 14 dagar innan kontanterna fanns på mitt konto,finns fler i Härnösand som fått vänta på insättning på konto.Den 16/6 fick jag en påminnelse på mars faktura som ej kommit på mailen inte på skräp heller .Betalade fakturan som Loomis fick den 19/6 fick,den 5/6 har jag fått en faktura från Loomis m hot om Intrum pratade m Anette samma dag men hon kunde inte hjälpa mig fakturan var på 450kr en räntefaktura 20 dagar för sent betald ?Kontaktade intrum direkt m jag fanns inte där ,naturligtvis inte fakturan är ställd från Loomis m betalar man inte går den till intrum ,jag sa till Anette att kolleger jag pratat m tidigare om att fakturan inte kom i mail hade varit ett problem.Läste i trustpilot att Berit Andersson varit utför samma händelse m utebliven faktura 5/6 25 betalat m medelst Loomis hon skulle säga upp avtalet!!!Då svarar Loomis dom vill ha henne som kund och ska betala tillbaka 450kr vilket inte har skett ???Jag beställde nya påsar som inte fungerade,i maj blev jag tillskickad 16 nya påsar som inte heller fungerar ?Jag har betalat 991kr för påsar som inte går att andvända ,får rådet ta med andra påsar å prova ???Mycket arbete för att banka kontanter har inte räknat hur många ggr jag fått åka till stan för detta ??men provat 3ggr i Juni å påsen är ej i boxen ??Bedrövligt att man ska bli behandlad på ett sånt här vis å betala förseningsränta när dom bevisligen haft problem m meilfakturer ???Kommer kontakta banken på måndag ska försöka hitta ett annat sätt ,finns ju bankomater för insättning m ska Höra m Handelsbanken vad som gäller för företag!Bankat sedan 2000 aldrig haft problem det har fungerat nu lyser den röda lampan som ska lösa koden ibland idag var det kolsvart som tidigare i veckan !Hoppas att det blir en lösning för andra för jag kommer förmodligen hitta en annan lösning Mvh Christinas Fotvård Härnösand
NEJ NEJ NEJ Virker ikke
Værst af alt tager de sig op til 14 dage om at tilbagebetale penge.
Kan bestemt ikke anbefales
Leta vidare!
Har haft deras kassasystem i mindre än 8 månader och det har strulat sedan dag 1. Ostabil mjukvara, okunnig kundservice, för långa banktider som drabbar kunderna pga bank utomlands. Debiteras extra för deras misstag. Byter säljare utan att bli kontaktad/få kontaktuppgifter till ny. Listan är lång.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.