Zeer slechte service
Zeer teleurstellende service van Loodgieter Arnhe. Afgelopen vrijdag kreeg mijn oma een verstopping in haar keuken. Omdat de woningbouwvereniging in het weekend geen storingsdienst heeft, hebben we voor spoed dit bedrijf gebeld.
Toen de monteur eenmaal binnen was, heeft hij letterlijk niets aangeraakt en geen enkel onderzoek gedaan. Hij heeft alleen even naar het putje in de keuken gekeken en naar het putje buiten, en toen gezegd dat het “een lastig probleem” was waar hij niks aan kon doen. Geen moeite om het probleem te zoeken, gewoon niets. Onbegrijpelijke service en werkwijze voor een bedrijf dat je juist met spoed belt.
Het gevolg is dat mijn oma het hele weekend haar keuken niet normaal heeft kunnen gebruiken, omdat het water niet goed wegliep, terwijl er niet eens iets is ondernomen om dit op te lossen.
Voorrijkosten snap ik, daar heb ik ook geen probleem mee. Maar dan verwacht je wel dat er daadwerkelijk iets gedaan wordt. Niet dat iemand vijf minuten kijkt, niks aanraakt, en dan gewoon vertrekt. Mijn oma moest uiteindelijk €55 betalen, terwijl telefonisch duidelijk €45 voorrijkosten was afgesproken. Dat een vrouw van 81 die gewoon vertrouwt op wat er tegen haar gezegd wordt, zo voor niks moet betalen, vind ik gewoon niet kunnen.
Ik heb inmiddels twee keer gebeld om dit recht te zetten. Gisteren zou ernaar gekeken worden. Vandaag werd de telefoon simpelweg opgehangen.
Had de monteur op zijn minst moeite gedaan om het probleem te zoeken, bijvoorbeeld door in de leiding te kijken, dan had ik de voorrijkosten prima gevonden. Maar er is helemaal geen moeite gedaan. Bel dit bedrijf niet als je met spoed hulp nodig hebt, want dan blijf je gewoon een paar dagen zitten met het probleem.
31 July 2026
Unprompted review