See what reviewers are saying
Company details
Written by the company
Livwow.nl is een online woonwinkel die zich richt op het creëren van sfeer, stijl en beleving in huis. Bij Livwow draait alles om het toevoegen van dat ene element dat een ruimte bijzonder maakt – het wow-effect. Met een zorgvuldig samengesteld assortiment aan woondecoratie, verlichting en woonaccessoires helpt Livwow mensen om van hun huis een persoonlijk en inspirerend thuis te maken.
Contact info
Netherlands
- info@livwow.nl
- livwow.nl
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
This is a drop shipping company
This is a drop shipping company. A scam. A single individual who orders some crap from China, behind a pretty looking website. There is of course no customer service, the individual does not accept returns, she suggests you sell or give the items… and offers 20% of reimbursement which never arrives despite many reminders. Avoid at any cost and if needed, report them.
Lamp besteld 4 maanden geleden
Lamp besteld 4 maanden geleden. Kreeg direct bericht dat deze niet te leveren was. Zou geld terug krijgen. Niet terug gehad. Een tiental mails geschreven. Geen reactie. Bij nadere bestudering blijken dit echte oplichters te zijn. Soms leveren ze goedkope rommel. Nepadres. Mensen bestel niets. Ik heb aangifte gedaan.
De hanglamp past goed boven de eettafel…
De hanglamp past goed boven de eettafel en grrft zacht licht. Het is prettig, al had het iets sterker gemogen
Waarschuwing voor dropshipper die niet levert
Begin februari bestelling geplaatst en onmiddellijk betaald. 7 weken later nog niets ontvangen. Herhaaldelijk email naar bedrijf gestuurd om bestelling te annuleren en betaald bedrag terug te vragen. Nooit reactie ontvangen. Bedrijf reageert niet op emails en is telefonisch niet bereikbaar (meldt geen telefoonnummer op website).
Erg slechte service, kapot product
Erg slechte service, product kapot geleverd. Bij vraag om retour dit antwoord :
Om dit op te lossen, komt u in aanmerking voor een volledige terugbetaling als u ervoor kiest het beschadigde artikel naar ons centrale magazijn te retourneren. Houd er echter rekening mee dat de retourverzendkosten beginnen bij € 23 en kunnen oplopen tot € 108,50, afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakket.
Inmiddels nog geen terug betaling ontvangen naar herhaaldelijk vragen en geen antwoord meer op de mails.. koop hier niet!
Oplichting
Gedeelte van bestelling gekregen, zijn geld niet waard.
Andere helft van bestelling nog steeds niet ontvangen 13 februari besteld.
Slechte service en oplichting en alle artikelen komen uit China.
Ik hou van kleine details in huis en de…
Ik hou van kleine details in huis en de wandklok die ik kocht past perfect bij mijn interieur
Dit is gewoon een scam
Dit is gewoon een scam. Business model is beschadigde producten verkopen (super lange verzendtijd) en vervolgens niet meer reageren op klacht.
Ik zit met 90 euro aan serieus beschadigde producten en een klantenservice die niet te bereiken is via email (geen reacties), tel. geen nummer, en social media (geen public feed).
wees gewaarschuwd
De keukenaccessoires zijn praktisch en…
De keukenaccessoires zijn praktisch en zien er verzorgd uit. Niet bijzonder, maar ze vervullen hun functie prima
Niet kopen!
Niet kopen!! Product kwam na weken beschadigd aan en retourneren zou meer kosten dan de aankoop. Na tiental mailtjes aan klantenservice bieden zij 15% van aankoop bedrag terug te betalen; dit is gewoon ordinair diefstal!
Niet aan beginnen
Niet aan beginnen, spullen komen uit China en ze komen niet aan. Initieel vertragen ze de bezorging door te vragen naar je adres omdat ze het zogenaamd niet kunnen vinden. Na multipele keren adres versturen word er niks bezorgd.
bestelling geplaatst op 01/12/2025 en…
bestelling geplaatst op 01/12/2025 en betaald.
we zijn 08/03/2026 en de bestelling is nog steeds niet geleverd.
op e-mails antwoord de firma niet, op telefoontjes ook niet.
terugbetaling vragen lukt niet.
kassa kassa voor de firma.
ik ga klacht indienen bij de Europese consumentendienst
Robuust produkt, inzichtelijk verzendproces, direct uit China, niet goedkoop
Ik bestelde een bloemenvaas voor aan de muur, een item dat ik nergens anders kon vinden. Na bestelbevestiging volgde snel verzendinfo, het product kwam direct uit China. Via track and trace was precies te volgen waar pakket was, werd vlgs planning bezorgd na 12 dagen. Produkt robuust, voldoet aan verwachting maar was niet goedkoop.
Ik was al een tijd op zoek naar mooie…
Ik was al een tijd op zoek naar mooie kaarsenhouders en deze zijn precies wat ik wilde. Ze staan prachtig op mijn kast
Al met al een prima ervaring
Al met al een prima ervaring; ik zou hier zonder twijfel opnieuw iets bestellen
BESTEL HIER NIET
BESTEL HIER NIET!
Hele slechte communicatie klantenservice en komen hun afspraken niet na! Ze zeiden dat de verzending snel zou zijn maar het is nu al een maand later en ik heb het nog steeds niet ontvangen! Ze zouden het retourneren maar vervolgens sturen ze me dat het onderweg is.
De binnenwandlamp voelt degelijk aan en…
De binnenwandlamp voelt degelijk aan en was vrij makkelijk te monteren, maar springt niet echt in het oog
Ik ben dol op kleine details in huis en…
Ik ben dol op kleine details in huis en de wandklok die ik heb gekocht sluit perfect aan bij mijn interieur
Ik heb een paar tuinlampen besteld en…
Ik heb een paar tuinlampen besteld en ze zorgen ’s avonds echt voor sfeer. De doos was wel wat beschadigd, maar verder was alles in orde
Bestelling lampen
Hoi, de lampen die ik besteld heb zijn mooi en twee weken levertijd vanuit China is ook niet al te lang. Dus, overal gezien ben ik gewoon tevreden, alleen zou ik graag antwoord willen op mijn email of ik ook een factuur kan krijgen ivm de boekhouding voor de winkel.
Mijn ervaring is prima, alleen even factuur zou fijn zijn als jullie die kunnen toesturen.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.