Mooie, kwaliteitsvolle producten aangekocht. De verzending is niet supersnel maar zoals aangegeven op hun website is alles handgemaakt dus daar kan ik alleen maar begrip voor hebben. De keuze op de... See more
See what reviewers are saying
KWALITEIT ONDERMAATS! Ik heb een lakentje met naam besteld voor onze baby. Na meer dan 3 weken wachten zonder enige uitleg, dan toch eindelijk ontvangen. Naam werd zo geborduurd op laken dat de s... See more
Company replied
Prachtige webshop met persoonlijke service! Petra is altijd vriendelijk en heeft ook voor onze oudste wel eens wat gemaakt zodat hij ook 2 little one clothing truien in de kast heeft, zijn favoriet... See more
Company replied
Super mooie set ontvangen ! Altijd netjes contact gehad. Zeker een website om aan te raden, alles handgemaakt. Respect voor deze werkwijze. Helaas wel lang moeten wachten, dit was absoluut niet va... See more
Company details
Written by the company
Little one clothing. Een kledingmerk gericht op de allerkleinste van prematuur, newborn tot peuters. Alles 100% eco gecertificeerd. Stoffen van Nederlandse bodem, gemaakt in ons eigen atelier. Duurzaam, tijdloos en gemaakt vol passie en liefde. Voor de zachtste stoffen en mooiste items voor jouw little one.
Contact info
Papekoplaan 21, 6713DT, Ede, Netherlands
- 0611431064
- info@littleoneclothing.nl
- littleoneclothing.nl
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Kwaliteit en handgemaakt
Mooie, kwaliteitsvolle producten aangekocht.
De verzending is niet supersnel maar zoals aangegeven op hun website is alles handgemaakt dus daar kan ik alleen maar begrip voor hebben. De keuze op de website is eerder beperkt maar vind ik persoonlijk aangenamer shoppen :-) geen overaanbod.
Persoonlijk geschreven kaartje vond ik fijn. Ik verlang om de kleertjes te kunnen aandoen, ze voelen supergoed aan :-)
KWALITEIT ONDERMAATS!
KWALITEIT ONDERMAATS!
Ik heb een lakentje met naam besteld voor onze baby. Na meer dan 3 weken wachten zonder enige uitleg, dan toch eindelijk ontvangen. Naam werd zo geborduurd op laken dat de stof van het laken rondom helemaal samengetrokken is, de letters zien er niet uit, en de vezels van het laken komen al los bij ontvangst.... Contact opgenomen met klantentdienst maar hier doen ze alsof dit allemaal normaal is.
IK BESTEL HIER NIET MEER.

Reply from Littleoneclothing
Mooie kwaliteit, prachtige kleertjes!
Ontzettend blij met deze prachtige kleertjes.
Ik heb hier voor mijn dochter 3 setjes kleding besteld. Alles werd tijdig geleverd en was in het echt zowaar nog mooier dan op de foto! Helemaal verliefd op de prachtige stofjes, prints en kwaliteit! Pakjes zijn echt van mooie kwaliteit en blijven ook in de was heel netjes.
Bij vragen had ik vlot een reactie en er werd heel fijn meegedacht. Kortom; heel erg blij met mijn aankoop hier!
de spulletjes zijn met liefde gemaakt…
de spulletjes zijn met liefde gemaakt en ingepakt. We hebben al 2x besteld maar er gaan vast nog meerdere bestellingen volgen.
Mooie kwaliteit kleding!!!
Voor onze kleinkinderen mooie kleding besteld als verjaardagscadeau, in plaats van nog meer speelgoed. De kleding is van mooie stof en zit heel netjes in elkaar. We zijn dik tevreden 😊. Voor herhaling vatbaar.
Super mooie kleding met een mooi en…
Super mooie kleding met een mooi en eerlijk verhaal. Hele mooie foto’s mogen maken, en ontzettend gaaf om te zien dat er veel liefde zit in het maken van de kleding. Zeker een aanrader!
Leuke aparte setjes van goede stof
Leuke aparte setjes!
Lekker stofje voor kindjes.
Enige nadeel vind ik dat de stiksels niet overal even mooi zijn. Ook zit het mouwtje van t overslag shirtje gedraaid. Misschien als het aan is dat je dit niet zien maar zelf zou k het niet lekker vinden zitten.

Reply from Littleoneclothing
De kleertjes zijn van topkwaliteit
De kleertjes zijn van topkwaliteit, mooie stof en zien er goed uit. Wij bestellen hier zeker vaker!
Super mooi hartstikke bedankt ❤️❤️
Een prachtig setje
Wat een prachtig setje en hoe lief het persoonlijke kaartje wat erbij is gedaan.
Bedankt voor de goede service.
Fantastisch 🤩
Super mooie setjes mogen ontvangen, goede en zachte kwaliteit stofjes! Fijne webshop om te winkelen 🥰
Leuke kleding, fijne communicatie en prima oplossing geboden!
Overzichtelijke website met hele leuke kleertjes.
Ik heb een heel mooi aanbiedingssetje kleding aangeschaft als eerste geboortepakje voor onze newborn. Nadat ik het de eerste keer gewassen had (i.v.m. newborn), bleek dat van het shirtje de draad bij de naad losliet. Nadat ik dit met Petra gecommuniceerd had, gaf ze direct aan een nieuw shirtje op te sturen. Hele fijne communicatie en een super oplossing geboden! Het nieuwe shirtje kwam direct onze kant op en deze heeft geen losse draden/naden.
Top service!
Per ongeluk het verkeerde besteld, even gebeld hoe we dit het beste konden oplossen.
Super netjes geholpen aan de telefoon, en mocht het retourneren. Het juiste product is daarna enorm snel opgestuurd.
De kleertjes zijn van enorm goede kwaliteit, lekker warm voor de kleine en enorm fijne stof.
Topservice
Omwille van medische redenen zal ons kindje paar dagen na de geboorte een gipsje krijgen aan 1 been en voetje. Hierdoor is het niet altijd gemakkelijk om broekjes en pakjes te vinden die over het gipsje zullen passen. Ik heb dan ook gemaild om na te vragen of er voldoende stretch op zat. Ik kreeg vrij snel antwoord en er werd direct mee nagedacht. Ze hebben speciaal voor mijn bestelling gezorgd dat er (extra) drukknoopjes op het linker pijpje kwamen zowel voor het pakje als het broekje. Echt een top service en we hebben nu 2 prachtige outfitjes die zeker zullen passen.
Goede kwaliteit en service
Snel geleverd, goede en vriendelijke communicatie en mooie kleding.
De kleertjes zien er supper mooi uit en…
De kleertjes zien er supper mooi uit en van goed kwaliteit. Ben er heel erg blij mee

Reply from Littleoneclothing
Goede kwaliteit en komt overeen met wat…
Goede kwaliteit en komt overeen met wat ze op de plaatjes laten zien
Levering prima en ook fijn verpakt

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.