Lidopizza Reviews 13

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

Tror at vi har bestilt 3 eller 4 gange

Tror at vi har bestilt 3 eller 4 gange. Hver gang har det bare været iorden og leveret til tiden. I dag havde jeg ved fejl trykket på afhentning og glemt remoulade. Ringede og 15 mimutter efter var vores mad her! Og så var budet endda glad og overrasket over lidt drikkepenge. Kan kun anbefale dem.

28 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

Leveringen var forsinket for det…

Leveringen var forsinket for det første. Pizzaen var kold, tør og fuldkommen smagsløs. Ikke nok med det, så fremstod smagen i den indbagte pizza besk, hvilket kunne tyde på at råvarerne ikke var friske. Den så dog indbydende ud.
Alt i alt fuldstændig frygtelig dårligt og har svært ved at kunne forestille mig, hvordan man kan forsvare at servere den slags mad.

12 July 2025

Meget lækker rullekebab

Har bestilt pizza og rullekebab hos Lido Pizza i over 10 år og har altid fået varme varer bragt til den aftalte tid.
I fredags fik jeg mit livs bedste rullekebab fuldstændig afstemt mellem hvidløg og chili, som jeg havde bedt om. Kan kun anbefales.

19 July 2024

Hamrende lækkert 👍

Vi er tilflyttere til Hasselager, og har derfor skulle finde et nyt pizzaria.
Vi har nu bestilt 3 gange, altid afhentning, og vi er altid blevet betjent at venlig personale.
Pizzaerne synes jeg smager genialt, specielt deres deep pan er god. Deres pitaer er lavet med hjemmelavet brød, og burgerne har også været geniale. Deres nye med bearnaisesauce var ikke lige mig, men det er helt sikkert en smagssag. Kan varmt anbefales!

2 July 2022
Rated 1 out of 5 stars

Jamen hvad skal jeg sige

Jamen hvad skal jeg sige. Gik ind på stedet - in person - bad om en pølsemix, og var ganske klar over det var kyllingepølser.
Tja hvad fik jeg? 3 kyllingepølsen (pris 3 kr.) tilsat rødløg (1 kr) og fritter (4 kr).
Spurgte om noget så simpelt som en plastikgaffel, næh nej det havde man ikke. Okay minimalistisk til indkøbspris 10 kr. men ingen plastikbestik. Totalpris 55 kr.
Gæt hvor jeg ikke handler mere!

23 July 2021

Hej Helge.

Øv øv.

Jeg sikker på vi kal gøre oplevelsen meget bedre, du er velkommen til at kigge forbi en anden gang.

Rated 1 out of 5 stars

For sen levering og kold mad.

Bestilte mad kl 17:12 på JustEat, og fik en leveringstid der hed 18:25, så over en time.
Jeg modtager først maden 18:50, hvor min burger og fries selvfølgelig er blevet kolde af at stå så længe.
Der ud over har de ikke taget løg og pickles ud af burgeren som jeg havde forespurgt om i kommentarfeltet.

En dårlig oplevelse, med for sen levering og kold mad.

28 November 2020

Hey Mads.

Beklager den lange leveringstid. Vi har ofte travlt i butikken og bestræber os altid efter at leverer den bedste mad og Sericve oplevelse. Det kan jeg klart læse i dit tilfælde at vi ku have gjort det meget bedre. Derfor er du mere end hjertelig velkommen til at ringe ind så vi sammen kan finde en løsning

Rated 1 out of 5 stars

Kold mad og lang leveringstid

Kold mad og lang leveringstid: bestilte online en lørdag kl. ca. 18:20. Maden blev leveret kl. 20, og der var pizzaerne kolde, pommes frites helt slatne og salaten var blevet brun og kedelig af at ligge for længe sammen med den (engang) varme mad. Har skrevet til dem om oplevelsen, men de har desværre ikke valgt at reagere.

7 November 2020

Hej Eva.

Jeg beklager den oplevelse du har haft.
Du er mere end hjertelig velkommen til at kontakte os i restaurant. Jeg sikker på vi kan gøre oplevelsen meget bedre.

Super lækker mad

Kan kun anbefale Lido pizza. Lækker mad hver gang. Man skal påregne ca en times ventetid, men det opvejer maden og man kan jo bestille i go tid

17 May 2020

meget dårligt pizza

da jeg købte pizza derfra, var de meget dårlige og ikke bagt ordenligt, og meget ringe smag, og da jeg sagde det til dem var de ligeglade og afvisende

15 April 2016

Take a closer look