Licenscenter Reviews 8

4.3

Company details

1. Software Vendor

Written by the company

Licenscenter.se är en svensk e-handel som erbjuder digitala programvarulicenser till privatpersoner och företag. Vi fokuserar på snabb leverans via e-post, tydliga instruktioner, trygg betalning och support vid behov, så att våra kunder enkelt kan komma igång med sina produkter.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Bara bra!

Bra pris på produkten. Lite småtrassel vid installationen men berodde väl egentligen mest på eget handhavande, möjligen kunde manualen kompletteras lite. Men detta löste sig med en bra support en fredagskväll och lördag förmiddag.

16 May 2026

Reply from Licenscenter

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med priset och att allt löste sig till slut.

Vi tar även med oss din feedback kring manualen och ser över hur instruktionerna kan göras ännu tydligare framöver. Kul att supporten kunde hjälpa dig även under helgen!

Rated 5 out of 5 stars

Fick licensen levererad snabbt och allt…

Fick licensen levererad snabbt och allt fungerade bra vid installationen. Det var enkelt att följa instruktionerna och jag uppskattar att support fanns tillgänglig vid behov.

7 May 2026

Reply from Licenscenter

Tack för ditt omdöme! Vad kul att höra att licensen levererades snabbt och att installationen fungerade bra.

Vi uppskattar att du lyfter både instruktionerna och supporten.

Rated 5 out of 5 stars

Att köpa en Office-licens var enkelt

Att köpa en Office-licens var enkelt, och vidare interaktion med teknisk support gick också snabbt. Jag förstod inte direkt hur man aktiverade licensen korrekt. Trots att allt stod skrivet i e-postmeddelandet svarade teknisk support mycket lojalt och snabbt, så jag är nöjd med samarbetet med licenscentret.

28 April 2026

Reply from Licenscenter

Tack för att du delar din upplevelse! Vad roligt att höra att köpet gick enkelt och att vår support kunde hjälpa dig snabbt med aktiveringen.

Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och är glada att du är nöjd med hjälpen du fick.

Bara positivt!

Bara positivt!
Snabb leverans och bra support.

12 March 2026

Reply from Licenscenter

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och supporten.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tiden att lämna en recension.

Snabb, smidig

Snabb, smidig och prisvärd.
Mycket bra kundsupport!

17 April 2026

Reply from Licenscenter

Tack för din recension! Härligt att höra att du upplevde köpet som snabbt, smidigt och prisvärt.

Extra kul att du är nöjd med vår kundsupport!

Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans och klockren service.

Snabb leverans och klockren service.
Kommer klart att rekommendera Licenscenter till mina bekanta.

8 March 2026

Reply from Licenscenter

Stort tack för ditt omdöme! Kul att höra att du är nöjd med både leveransen och servicen.

Vi uppskattar verkligen att du vill rekommendera Licenscenter vidare.

10/10 ❤️

Var först lite tveksam på grund av priset, men allt fungerade som det skulle. Office installerades och aktiverades utan krångel. Snabb leverans och bra support.

26 February 2026

Reply from Licenscenter

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att allt fungerade som det skulle och att installationen och aktiveringen gick smidigt.

Vi förstår att priset kan göra att man blir lite tveksam i början, så det betyder mycket att du delar din upplevelse.

Tack för att du handlade hos oss!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look