Een site met hele leuke dingen voor de kids. Meteen een bestelling gedaan. Er ging iets mis met de levering. Contact over gehad met Levi and Meli. Ze hebben het pakketje opnieuw naar mij verstuur... See more
See what reviewers are saying
Snel verzonden en mooie producten. Helaas past 1 badpakje niet omdat die groter valt dan verwacht. Dan is iets bij deze website duur; verzendkosten zijn al €7 en dan retourkosten ook nog eens €7. Ben... See more
Prachtige producten en hele goede sale. Helaas service niet op orde. Bestelling gedaan, niet alles meer op voorraad, kan gebeuren. Creditatie snel ontvangen. Helaas pakket bleek ook incompleet. Zou in... See more
Al eerder een bestelling geplaatst waar ik super tevreden over ben en vanmorgen weer een nieuwe bestelling geplaatst. Kort daarna kreeg ik een mailtje dat van 1 romper een draadje loszat. Ze ging een... See more
Company details
Written by the company
Levi & Meli zorgt ervoor dat jouw kleintje straalt! Met unieke items van uiteenlopende merken is het voor jou een feestje om nieuwe producten voor jouw kids te shoppen. Mode & lifestyle is al jaren mijn passie. Ik haal mijn inspiratie uit tijdschriften, speur het internet af, bekijk trends in andere landen en combineer alles tot mijn eigen stijl. Sinds de geboorte van mijn zoontje en dochtertje is deze passie verschoven naar baby- en kindermode en lifestyle. Dag in dag uit ben ik op zoek naar de meest bijzondere items en mooie merken voor Levi & Meli. Juist de kleine gepassioneerde merken spreken mij ontzettend aan. En hoewel deze zoektocht ‘part of the fun’ is, gaan er wel heel wat kostbare uurtjes in zitten. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen deze uren wil investeren, dus hiermee wil ik je graag helpen! Ik zoek de toffe merken voor kinderen tot en met 4 jaar oud en jij kan de fantastische pareltjes op Levi & Meli vinden waardoor jij je kleintje binnen no-time laat stralen! Alle items op Levi & Meli zijn uniek, van goede kwaliteit en zoveel mogelijk duurzaam en biologisch geproduceerd. Heb jij of ken jij een merk dat perfect past bij Levi & Meli? Let us know!
Contact info
7, 3845HD, HARDERWIJK, Netherlands
- 0617131741
- info@leviandmeli.nl
- leviandmeli.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Mooie producten en snelle verzending
Mooie producten op de site, snelle verzending waarvan je goed op de hoogte wordt gehouden.
Super service
Ik twijfelde over de maat van een gilet. Na een mailtje van mij kreeg ik de precieze afmetingen toegestuurd. Super service!

Reply from Leviandmeli
Snelle verzending en goede…
Snelle verzending en goede communicatie.
Leuk ingepakt.
Top service.

Top ervaring!
Heel fijne webshop! Ik twijfelde tussen maten en ik werd heel snel geholpen via IG. Uiteindelijk waren alle items goed gekozen en passen perfect, heel blij mee ❤️

Reply from Leviandmeli
Mooie kleding voor een leuke prijs!
Mooie kleding voor een leuke prijs. Snel geleverd en super leuk ingepakt! Top!

Reply from Leviandmeli
Mooie kleding, snelle levering en super leuk verpakt de kleding in het pakketje

Altijd een prettig contact
Altijd een prettig contact,
Snelle levering en mooie spullen

Hele goede ervaring!!
Mooie kleding, goede prijs, super snelle afwikkeling, tof ingepakt (alsof je een cadeautje uitpakt☺️) TOP!

Fijne webshop
Leuke insta sale, fijn en laagdrempelijk contact. Vriendelijk! En uiteraard mooie kleding.

Fantastische webshop
Prachtige website, goede persoonlijke klantenservice & fantastische artikelen
Hele fijne website en leuke spullen
Hele fijne website en leuke spullen. Ze reageren snel, vaak kan ik het dezelfde dag nog ophalen. Ik kom regelmatig terug.
Aanrader!
Prachtige webshop met unieke merken en mooie spullen. Bestelling is mooi ingepakt en snel geleverd!
Leuk houten opberg item voor geboortekaartjes
Precies zoals ik had omschreven. Netjes geleverd. Blij mee :)
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.