Lejetelt.dk ApS Reviews 135

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Alt var perfekt. Helt rent og flot telt. Mega nemt at stille op og skille ad igen. Men og hurtig afhentning, samt aflevering. Jeg forventede små ustabile klap borde, som dem vi selv har herhjemm... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og imødekommende service. Telt, gulv, borde og stole var rent og pænt. Lejetelt.dk har vores varmeste anbefaling 🤩

Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefales Alt fugerede perfekt efter den detaljerede instruktion som vi fik ved afhentningen. Vi var nervøse for oversvømmelse (dårlig vejrudsigt) på det medfølgende gulv, idet vi skulle... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ingen ting at sætte en finger på. Godt kvalitets telt, nem opsætning af både gulv og telt. God kvalitet af borde og stole. God service med pålæsning samt aflæsning, god instruktion af de lejede ting.... See more

4.9

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god service til gode priser

Vi lejede en fuld teltpakke med gulv, stole og borde. Gennemgangen af opsætning var grundig og fyldestgørende men en lamineret guide til telt stænger havde dog været fin at få med. Kvalitet af produkterne var rigtig høj og alt var rent og velholdt. Medarbejderne var meget hjælpsomme, effektive og venlige. Vi kommer helt sikkert igen.

22 May 2022

Super god service

Super god service. Fik først oplyst at de havde alt udsolgt. Men søndag aften kl 23.30 fik jeg en mail at de havde fået et afbud og de kunne hjælpe mig med telt, gulv, borde og stole.

De er super hurtige om at pakke det i trailerne.

Der manglende bestemt ikke noget. Tingene er i orden.

16 May 2022

God oplevelse hos lejetelt.dk

God oplevelse hos lejetelt.dk
Der var styr på alt fra start til slut. Teltet var nemt at samle og i god kvalitet. Borde, stole og gulv var ligeledes tip top. Super fin service med hurtig svar og god forklaring til opsætning af teltet.

16 May 2022
Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse med leje af teltgulv

Vi lejede gulv til vores eget telt hos lejetelt.dk og det var en rigtig god oplevelse! De var hurtige til at afklare om vi kunne leje hos dem den dag, og det fungerede rigtig godt med selv at afhente og levere tilbage.

10 May 2022

Rigtigt god oplevelse!

Supertjekket helt fra booking med hurtigt svar til afhentning, guide i opsætning og til problemfri returnering. Vi lejede en festpakke med et rigtigt pænt telt, der var nemt at sætte op (ca 2-3 timer), velfungerende plastikgulv og luksusstole (som vores gæster satte stor pris på!)

9 May 2022

Super venlige og hjælpsomme

Super venlige og hjælpsomme. Lejede stole, border og gulv.
God pris og super kvalitet. Stor anbefaling herfra. Næste gang jeg skal holde abefest vil jeg helt sikkert kontakte “lejetelt” igen.

Super service 👍

Vi lejede et super 5x10 meter telt, til en fantastisk pris. Ved afhentning fulgte en rigtig grundig gennemgang af teltet. Lejer gerne igen 👍

Lejede telt 4x8

Lejede telt 4x8. Oplevede super service og indlevelse, både ved afhentning og aflevering. Grundig instruktion ved afhentning. Let at rejse, god kvalitet og renhed.
Og alt til en rigtig god pris. Lej trygt her.

Take a closer look