Lejetelt.dk ApS Reviews 132

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ingen ting at sætte en finger på. Godt kvalitets telt, nem opsætning af både gulv og telt. God kvalitet af borde og stole. God service med pålæsning samt aflæsning, god instruktion af de lejede ting.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefales Alt fugerede perfekt efter den detaljerede instruktion som vi fik ved afhentningen. Vi var nervøse for oversvømmelse (dårlig vejrudsigt) på det medfølgende gulv, idet vi skulle... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi lejede en fuld teltpakke med gulv, stole og borde. Gennemgangen af opsætning var grundig og fyldestgørende men en lamineret guide til telt stænger havde dog været fin at få med. Kvalitet af produkt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Alt fungerede godt. Flot og fint telt - let at sætte op. Og effektiv afhentning og aflevering på lager.

4.9

3-star
2-star
1-star

Nemt og hurtigt

Vi lejede en pakkeløsning til vores havefest, hvilket var rigtig fint. Alt var pænt og iorden.
God service der hjælper pænt med at læsse og aflæsse trailer.

7 August 2024

Super service igen

Super service igen! Alt spiller bare- både når traileren bliver pakket, info om hvordan teltet sættes op og tages ned og gulvet lægges. Godt humør hos de to friske gutter.
Vi har benyttet lejetelt.dk 2 gange og vi har kun rosende ord om firmaet. Vi vil helt klart leje telt mm næste gang

7 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Super service, kun en god oplevelse 🙌🏼
Vi lejede et 40 personers telt til vores havefest.
Vi fik grundig instruktion til opsætning, og det fungerede upåklageligt.

10 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk god oplevelse at leje telt

Fantastisk god oplevelse at leje telt mm. gennem Lejetelt. Professionel service hele vejen igennem fra håndtering af info før vi besluttede os, til afhentning og levering.
Teltet var nemt at sætte op og selvfølgelige havde vi fået en personlig god instruktion ved afhentning. Stor anbefaling fra os.

3 August 2024

Kan varmt anbefales-god oplevelse

Kan varmt anbefales
Alt fugerede perfekt efter den detaljerede instruktion som vi fik ved afhentningen. Vi var nervøse for oversvømmelse (dårlig vejrudsigt) på det medfølgende gulv, idet vi skulle lægge det oven på fliser, men gulvpladerne er så smart indrettet, at de kan rumme 2,5 cm vand nedenunder, inden det kan ses på oversiden. Teltet var som lovet 100 % vandtæt.
Mvh HPH

22 June 2024

Brug dette firma!!

Vi lejede gulve til vores eget telt. Super god service. De hjalp til med at læsse trailer og gav god instruktion i at samle det. Kan varmt anbefales!

15 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

Nem og lettilgængelig service!

Nemt og lettilgængeligt lejeservice. Fleksible. Alt fungerede super.

God kvalitet i borde, stole og gulv. Rimelig pris.

Vi er meget tilfredse og vil helt sikkert bruge lejetelt.dk igen.

16 May 2024

Fantastisk

Fantastisk - simpelthen! alt i orden. teltet var flot og nyt og fuldstændigt rent. nem afhentning og levering.
og en super pris. intet at sætte en finger på. Vil til enhver tid give mine bedste anbefalinger.

17 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

Super nemt webside og hurtigt respons…

Super nemt webside og hurtigt respons på mail vedr. mange spørgsmål. Super nemt afhentning OG aflevering med hjælp til af og pålæsning af den eller de trailere man selv skal leje. Overkommeligt konkurrencedygtige priser. Vi lejede 5x10 telt som var helt nyt og de ekstra bløde stole som var virkelige behagelige at sidde på.... Ikke sidste gang jeg lejer der!

9 May 2024

Super service og produkter

Rigtig god vejledning i opsætning ifm afhentning. Hele vejen igennem var der rigtig god og venlig service og endda stor hjælp i læsning og aflæsning. Jeg lejede et 5*10 telt med gulv hvor der fint var plads til 46 gæster med buffet og gavebord. Teltet var næsten helt nyt og der var ingen mangler.. kommer helt sikkert igen. Bo

4 May 2024

God oplevelse

Vi fik hurtigt svar da vi henvendte os.
Det er nemt at hente og aflevere.(bortset fra at det er lidt tungt) Vi fik et næsten nyt telt, så det var meget pænt!

4 May 2024

Take a closer look