En god oplevelse. Den digitale del med teori m.m. har fungeret problemløst for mig. René Wittendorf har jeg oplevet som et meget positivt, imødekommende og venligt menneske og en god pædagog. Derfor k... See more
See what reviewers are saying
Vores datter har netop bestået køreprøven efter et alletiders forløb hos René. Han er en super god og kompetent kørelærer, og så har han ovenikøbet meget rimelige priser. Varm anbefaling fra os.
Fantastisk Kørerlærer🤩 Super god til og forklar og få en igennem forløbet forsigtigt i personens tempo. Råber aldrig eller siger noget hårdt til en hvis man ikke forstår😁
Jeg bestod både teori og køreprøven i første forsøg ved hjælp af min Kørelære. Rene er en rar og opmærksom mand og man kan være 100% sikker på at få hjælp vis man beder om det. Jeg vil anbefale at tag... See more
Company details
Written by the company
Står du og skal vælge, hvilken køreskole du skal tage dit bilkørekort? Hos LEARN2DRIVE v/René er det dig, der er på førersædet, og dine behov der viser vejen. Det er dig, der skal tage bilkørekort og det betyder, at der altid tages stilling til dine individuelle behov. Jeg ved, at der er stor forskel på, om du er i gang med generhvervelse af kørekort, eller om det er første gang, du skal ud at køre. Det at skulle tage bilkørekort for første gang kan være en stor mundfuld. Jeg vægter et godt læringsmiljø på min køreskole og lader dig blive klar til dit bilkørekort i dit eget tempo. Gennem god stemning på køreskolen og god kommunikation mellem lærer og elev, sikrer jeg at alle elever kommer igennem teori- og køreprøve på kortest mulig tid. Jeg ved, når man starter på sit kørekort, så vil man gerne hurtigt ud på vejene og køre selv eller med sine venner. Jeg får langt de fleste igennem teori og prøverne generelt på kortest mulig tid og sætter en ære i, at det bliver en god oplevelse gennem hele processen. Når du tager dit kørekort hos LEARN2DRIVE v/René, garanterer jeg at dine færdigheder i trafikken er i top, ligesom dine evner bag et ret
Jernbanegade 7, 9510, Arden, Denmark
- Kontakt@learn2drive-v-rene.dk
- learn2drive-v-rene.dk
No recent history of asking for reviews
Super god oplevelse
Super god oplevelse, bestod både min teori og kørerprøve i første forsøg, samt man får hjælp til det man skal øve sig på