Maison La Vue Reviews 4

4. Ophthalmologist
  5. Ophthalmology Clinic
  6. Private Hospital

Written by the company

Velkommen til Maison La Vue – din øjenlæge uden ventetid. Diskretion, professionalisme og nærvær er vores kerneværdier. Vi er specialister i øjenlaser og linseoperationer, baseret på 20 års erfaring og højeste faglige ekspertise. Maison La Vue er Synets Hus: Vi tilbyder øjenkonsultationer, øjenscreening, børneundersøgelser samt udredning og behandling af grå stær, grøn stær og tørre øjne. Vores klinik rummer desuden en specialiseret afdeling dedikeret til BRILLEFRI løsninger: LINSEUDSKIFTNING | SMILE | FS-LASIK| LASER |ØJENLASER og PRESBYOND LASER Derfor vælger vores patienter os: 10 års tryghedsgaranti Anerkendte overlæger med over 20 års erfaring DINE ØJNE SAVNER OS! Maison La Vue

4.0

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Venligt og meget professionelt personale!

Jeg fik foretaget en øjenbehandling, og hele forløbet var en rigtig god oplevelse fra start til slut. Personalet var utroligt venlige, professionelle og gav mig en stor tryghed hele vejen igennem.

Resultatet har levet fuldt op til mine forventninger – jeg har fået et klart, flot syn og slipper nu for briller i hverdagen.

12 April 2026

Linseudskiftning - perfekt resultat

Jeg fik foretaget en linseudskiftning af Aurore Mensah og er ovenud tilfreds med både behandling og resultat. Jeg oplevede undersøgelser og samtale forud for operationen som grundige og professionelle, og selve resultatet blev præcist som jeg håbet.
Jeg har nu ikke længere brug for briller og nyder den nyvundne frihed hver eneste dag.

31 March 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik vurderet forskellige behandlingsmuligheder…

Jeg fik vurderet forskellige behandlingsmuligheder for mit syn hos læge Aurore Mensah. Hun gav sig tid, lyttede til mine oplevelser med mit syn, var klar, tydelig og troværdig, og gav mig en fin forståelse af hvordan mit syn fungerer. Jeg oplevede Aurore Mensah som en meget professionel, erfaren og samvittighedsfuld øjenlæge.

24 March 2026

Take a closer look