Ik ben gewoon erg tevreden!
Bestelproces ging makkelijk en snel, en die ene vraag die ik had werd ook in no-time beantwoord. Ik ben dus gewoon erg tevreden!
Mooie producten zoals een duurzaam verwarmbaar tarwekussen zonder batterij of stekker, geïnspireerd op het mooie pure Scandinavische leven. Natuur, bossen, ruimte, vergezichten. Ga eens wat langzamer, kijk om je heen. Kleine simpele dingen kunnen je zo veel energie geven. Långsam, slow down in a fast world.
Netherlands
Snelle behandeling van bestelling .
Goed verpakt . En via mail was de opvolging van verzending goed te volgen .
Het warmtekussen is ondertussen goedgekeurd 👌
Snelle levering ondanks de feestdagen, heerlijk warmtekussen. Wel even gedoe om het in de magnetron te krijgen, maar dat zal wel wennen.

Reply from Långsam
eerlijke informatie en goed opgestuurd.

Reply from Långsam
T warmtekussen is echt super veelzijdig en gemakkelijk in t gebruik! 4 mins in de magnetron en dan heb je echt een groot kussen waar je koude voeten helemaal door onhuld kunnen worden. Ik leg m ook op mn buik als ik menstruatie kramp heb (als je op je zij ligt krijg je voor & achter warmte, zo groot is ie). Echt aanrader!

Reply from Långsam
Als natuur - en wandelcoach past jullie concept helemaal bij me. Vertragen, bezinnen, terug naar wie je bent.
Ik ben veel en vaak buiten, erg fijn dan om daarna op te warmen met jullie längsam kussen.
Relaxen met het heerlijke kussen, zonder gelijk het hele huis op te hoeven warmen is echt een cadeautje dan!
Comfy en lekker groot 😍
Ook groot pluspunt: je ruikt het echt niet zoals beloofd!

Reply from Långsam
Snelle levering van een heerlijk warmtekussen als cadeau. Door dochter gebruikt als yogamat, door schoonzoon als rugkussen op de bank, door beiden om het bed op te warmen voor het slapengaan. Helemaal tevreden!

Reply from Långsam
Heel snelle levering. Netjes ingepakt. Het warmtekussen is heerlijk. Snel opgewarmd en het houdt de warmte lang vast.

Reply from Långsam
Ik werd goed op de hoogte gehouden van het verzendproces en het product voldoet aan mijn wensen

Reply from Långsam
Echt een heerlijk kussen dat lang warmte afgeeft. Mooi groot, maar ook makkelijk op te vouwen naar een handig formaat om mee te nemen of op te bergen. Opwarmen is heel simpel, de instructies staan ook op het label. Ideaal kussen, echt een aanrader!

Reply from Långsam
Heerlijk kussen/dekentje! Erg goed ontvangen, blijft heerlijk warm voor een langere tijd. Echt een ontspan momentje.

Reply from Långsam
Snel en gemakkelijk kunnen bestellen en het product was er binnen 24 uur. Heerlijk aan het genieten nu van de warmte van de Warmup!

Reply from Långsam
Besteld en direct verzonden! Hele mooie verpakking, mn moeder was er dolblij mee!

Reply from Långsam
Eindelijk een duurzame oplossing voor comfort. Ik ben benieuwd wanneer de horeca de terrasverwarmers afschaft en overgaat naar dit betaalbare, duurzame alternatief!

Reply from Långsam
Super tevreden over het kussen. Levering iets later dan gehoopt maar ruim op tijd en mooi verpakt. (en dat staat natuurlijk ook vermeld op de site) Meteen in gebruik genomen, werkt perfect.

Reply from Långsam
Sinds een week heb ik dit fraaie kussen. Hoewel wat twijfelend (sinds aanschaf van een Stoovkussen) ben ik super enthousiast over de Wårmup van Långsam. De Wårmup geeft een goed verdeelde warmte af over een groot deel van je lichaam, omdat de pitten zorgen dat het kussen overal “aansluit” (in tegenstelling tot een Stoovkussen, waar een groot deel vh kussen niet verwarmt). De pitten geven een verrassend stevige warmte af om ook echt weer op temperatuur te komen kunnen komen. Met de kou van deze week, ging de Wårmup hier zelfs mee naar bed. Door de lange lengte past de Wårmup precies tussen mijn voeten en benen. Het is hier dus voorwårmen-afschminken-opwårmen. Ik ben fan!

Reply from Långsam
Learn more about other kinds of reviews.