Lægehuset Rønnede Reviews 20

2.0

1. Private Hospital
  2. Acupuncturist
  3. Doctor

Information provided by various external sources

Lægehuset Rønnede, Almen Medicinsk Klinik, Praktiserende læger og speciallæger i almen medicin, Thomas Højrup Andreasen og Jette Maria Elbrønd

2.0

3-star
2-star
1-star

Rated 2 out of 5 stars

Det er så 3 gang at vores tid bliver…

Det er så 3 gang at vores tid bliver rykket pga sygdom og mangel på personale stærkt utilfredsen og den læge vi har fast kan man ikke komme i kontakt med ej heller får en tid før engang i det nye år mere inkompetent lægehus skal man åbenbart ikke lede længe efter 😡😡😡

24 September 2025
Rated 1 out of 5 stars

En udulig receptionist som ik siger sit navn og som ikke kan lide en

I forrige uge snakkede jeg med en som tog tlf, hun kan bare ikke lide mig hun. siger heller ikke sit navn for så er mulighed der jo for at klage over hende.
Siger min læge Thommas havde skrevet jeg skulle komme i dag og det kan jeg ikke da jeg er på job her siger hun ja du har skrevet så siger jeg at min læge har givet mig en tid i dag og det bliver vi så ikke enig om og her siger hun vi ha r 5 dage til at svare menmin læge havede skrevet jeg skulle komme og havede givet mig en tid det var hun bestemt ikke enig i så det blev til hun vil finde en tid til mig .det er bare ikke sket i nu .
Så nu har jeg ingen læge tid og ingen har svaret på min besked ..

16 April 2025

Elendigt læge hus

Elendigt læge hus. Jeg kunne ikke få en akut tid fordi den nedladende sekretær åbenbart er telefonisk læge der kan fortælle om jeg er syg eller ej. Min egen læge har lukket og lader dette elendige lægehus passe tiderne..lægevagten siger jeg har kold lungebetændelse. Men jeg kunne ikke få en tid. Fordi jeg spiser og drikker så det lige meget med feber. Tør hoste. Træthed. Og grønne klatter fyldt med betændelse. Er i chok over så elendig patient behandling m hvilket jeg tydeligvis ser i anmeldelser er et generelt problem. Vil aldrig anbefale eller sætte mine ben her

9 April 2025
Rated 1 out of 5 stars

Værste service man kan tænke sig til!

Værste service man kan tænke sig til!
Ingen fast læge, altid forskellige man kommer ind til… Man bliver aldrig taget seriøst, de glemmer at ligge henvisningerne ud på serveren, hvilket er prøvet op til flere gange. laaaaang vente tid, (har prøvet 21dages ventetid)! Fuldstændige inkompetente læger skal man ikke lede længe efter her!!
ÉN ⭐️, MEN OGSÅ KUN FOR AT JEG KUNNE LAVE EN ANDMELDELSE!

6 March 2025

Blev ikke taget seriøst

Blev ikke taget seriøst. Der var ikke tid til mig, selvom det var akut. Har måtte benytte lægevagten fordi de sendte mig hjem uden behandling. Der har været mange episoder som ikke var i orden i dette lægehus. Vil aldrig anbefale dem til nogen.

1 December 2023
Rated 1 out of 5 stars

Har været alvorligt syg i længere tid

Har været alvorligt syg i længere tid, tidligere professionel sportsudøver og nu sygemeldt over måneder. Føler mig latterlig gjort når jeg åbner mig over de problemer jeg kæmper med (har været akutindlagt 2x på hospital) og fordi de ikke kan finde svar via almindelig blodprøve og EKG , så skriver de i min journal at jeg er rask og det nærmest er indbildning. Magen til inkompetence og nedværdigelse .. har nu valgt privathospital og skift til anden læge istedet.

19 October 2023
Rated 1 out of 5 stars

Man får hele tiden en ny læge og når…

Man får hele tiden en ny læge og når man ringer bliver man tildelt den læge man ikke ønsker først havede man thommas hele familien så røg jeg over til en anden som jeg ik ønskede så fik jeg en 3 læge Eva det var også ok så det gik lige med 2 læger. rasten er intet vær så kunne man pludselig heller ikke komme til Eva mere og når man nu ringer får man tid til den læge man ikke ønsker for der er ikke tider hos nogle andre . Så for mig ingen læger at kan komme til . Som om de styre sjovt dem som sidder i receptionen eller så må der stå på skærmen ik den læge lige som man ik kan bestille tider til de læger man ønsker . En fadt læge som altid før i et halvt år havede jeg thommas og så en ny også Eva og nu igen en ny læge så useriøst. Der burde være nogle som havede styr på at man kan komme til læge har ik været der i et år for gider ik det p i s også igen i dag tja tid hos hinde ingen vil ha der var ingen andre så jeg hopper sku fra igen igen hvergang man har fået en tid hos thomms fjerner reception tiden og man får ikke en ny men man bliver tildelt en helt anden læge der har været sådan hvergang.

2 October 2023

Jeg har haft lægehuset i 2år

Jeg har haft lægehuset i 2år. Kan ikke genkende kritikken. Jeg har lægen Thomas og han har virkelig hjulpet mig meget. Og der er heller ingen klage over sygplejersken Katja Så dem giver jeg 8 stjerner. Rune.

7 July 2023

Super dårlig kunde service

Super sjældent syg eller kontakter læge også når endelig gør pga ikke støtte på mit ben og passe mit arbejde så får jeg sf vide at jeg kan få en tid til de kan se på det og mig om 14 dage og se tiden an . Så ‘gå’ 14 dage hvor værre sygemeldt hvor efter først tid til se på mig. Hvordan tror i mit arbejde vil tage i mod det uden nogen form for sygeerklæring mm da ingen set på mig endnu.
Og så når nævner det for den tager tlf og siger mit job er 90 procent hvor går rundt. Så siger personalet i den anden ende’ jeg må se tiden an og det jo ikke hendes problem ‘
Aldrig fået dårligere service!!!

20 March 2023

Elendigt lægehus

Elendigt lægehus! Har flere gange måtte benytte lægevagt grundet manglende initiativ fra egen læge, som bl.a. har ført til indlæggelser, behandlingsforløb på sygehuse og rystede læger der står uforstående overfor egen læges manglende initiativ.
Gentagende gange er jeg blevet afvist i forhold til behandling og medicin, fordi jeg er opereret i udlandet. Så selv om jeg er berettiget behandling efterfølgende i DK har jeg ikke fået den ønskede hjælp fra disse læger og har måtte søge hjælp andre steder.
Det er stort set umuligt at få en nogenlunde fast læge, og telefontiden er kun til sygeplejersker, som ikke har kompetencer til at tage lægelige beslutninger, hvis du da skulle være så heldig overhovedet at komme igennem.

2 August 2022

Det bedste lægehus.

Jeg kan på ingen måder genkende den kritik, jeg læser om herinde.
Jeg har haft lægehuset siden 1989 og kommer aldrig til at skifte.
I hvert fald ikke så længe Thomas er læge der.
Jeg føler mig altid taget alvorligt, hørt og har ingen problemer med at få en tid.
Sekretærer og sygeplejersker er lige så fantastiske.
Og ja, jeg kunne da også godt ønske mig, at det stadig var muligt, at kunne skrive direkte til Thomas, men tænker, at der helt sikkert er en fornuftig forklaring på, at dette ikke længere er en mulighed. Måske Danmarks bedste læge har travlt? 😊
Aldrig problemer.... Et super lægehus.

14 March 2022

Dårligt service og lægehus

Lægehuset prøver at få mig væk fra min læge thommas . Thommas svare ik på mine beskeder og når der bliver svaret er det fra en anden læge eller sekretariatet i huset . Det er så fedt at vide andre ser og høre om en sager uden samtykke til dette fedt . Thommas er en god læge men noget er sket for han henviser ik en vidre mere og gør ikke sit job han lytter på en når man er der og siger han henviser en vidre også sker der ikke mere . Det er ikke første gang . Har skrevet til lægehuset og att thommas intet svar eller så et svar 3 uger sener mm . ved at selve lægehuset ønsker en væk fra thommss om thommas selv også ønsker dette ved man jo ikke . Hele familien har thommas så kan ik se hvordan det kan være man skal splittes . Jeg tænker løsning privat læge en som vil en

2 March 2022
Rated 1 out of 5 stars

Min værste læge oplevelse i mange år

Jeg har været virkelig glad for de 4 år jeg havde Thomas til læge. Som jeg havde valgt trods afstanden fra Næstved men som ikke betydet noget hvis lægen er fantastisk. Men pludselig skulle jeg bruge læge Petet Kolby som jeg ikke havde valgt men sådan var det bare.
Magen til dårlig læge for mig, skal jeg lede længe efter. Han ønsker på ingen måde at være det for mig og afviser blankt at henvise mig til rygkirugerne.
Den dårligste læge oplevelse i mange år. Så jeg skal desvære finde mig en ny læge i en fart.😭

25 May 2021

Verdens bedste lægehus

Vi har kun gode/fantastiske oplevelser med lægehuset. God tid og lyttende, ingen fornemmelse af hastværk. Rimelig nemt at få en akuttid og ellers klarer vi meget på hjemmesiden og e-konsultation.

30 October 2020
Rated 2 out of 5 stars

Patienten er ikke en prioritet, det er pengene der kommer med patienten

Jeg synes, det er rigtig ærgeligt at lægerne i Lægehuset Rønnede ser deres patienter som indtjening og ikke som mennesker.
Ringer man ml. 8-9 om morgenen, får man fat i en læge som ikke engang er interesseret i at høre hvad du fejler men blot koldt og kynisk beder en om at ringe efter kl. 9.00 og tale med sekretæren.
Deres telefonsystem er helt hen i vejret.
Sidder du stadig i kø når klokken rammer ni og lad os sige du er nummer 2 i køen, så er man lige pludselig nummer 4 i køen? Og det er efter man har siddet i kø som nummer 2 til en læge i 20 min.! Giver ingen mening.
Jeg fik taget en boldprøve og fik af vide af hende der tog den, at jeg ville få svar inden for 2-3 dage. På fjerde dagen ringer jeg dem op og får her af vide at jeg først skal have svar om yderligere 6 dage! Det er ikke i orden.
Hvis man ikke er sikker på hvor lang tid det tager, så giver man ikke en tidshorisont!
Jeg er kronisk patient men er ikke tilknyttet en fast læge, før jeg selv bad om det. På trods af at Lægehuset Rønnede ved at jeg er kronisk patient. At man ikke automatisk tildeler en kronisk patient en fast læge, forstår jeg ikke.
Det bedste oplevelser jeg har haft i Lægehuset Rønnede har været hos de lægestuderende. De har stadig patienten i højsædet.
Hos de faste læger kan man ikke engang spørge ind til noget andet end det man er der for. Det må man bestille en ny tid til. Det har jeg oplevet flere gange hos de faste læger.
Overvejer stadig om min fremtid er i Lægehuset Rønnede.
Men hvis det her er blevet standarden hos de danske læger, så er det jo lige fedt om jeg skifter....

12 June 2020

Find en anden læge!!!

Vi flyttede til kongsted i oktober 2016.. og fik lægehuset rønnede! Og det er virkelig det værste jeg har været udsat for!! Mit første besøg var et mareridt, så fik jeg Anne som er super sød! Eneste grund til vi er fortsat indtil nu. 2 gang "som var skod" fik jeg skæld ud over glemt sygesikring. 3 gang,"som var skod" kom jeg desværre 2 minutter forsent. Også var det ellers bare ærgerligt, selvom det var akut! Jeg ved det er forkert at komme forsent. Men der er vel ikke kun afsat 2 minutter til hver!! Hende der sidder ude i venterummet siger han kun lige har kaldt mit navn og jeg bare kan gå efter. Men niks! Det er forsent.. hvis i har god tid til at tage til læge synes jeg helt klart i skal vælge det her skod sted, for vente tiden er enorm.. og servicen er elendig.. total ringe sted. Find jer en anden læge. Ellers vælg Anne!

det skal lige nævnes at jeg har klaget over følgende!

Er meget skuffet over dette lægehus.

29 August 2017

Is this your company?