Laadnet was het alternatief voor EV-box
Laadnet was het alternatief voor EV-box
Ik had dezelfde structuur als Evron gewild. Factuur naar mijn zaak en het bedrag excl. BTW naar mij prive. Dus 1 abonnement met 1 laadpas van Laadnet. Bij Laadnet moet ik echter nog bij een andere laadpas-provider (E-flux of Mobilitey of zo) een tweede abonnement afsluiten en anders wordt het laden niet verrekend. Dat krijg nu na 2,5 maand in de gaten en heb mijn zakelijke auto prive geladen en krijg geen verrekening. Dat is een compleet anders dan Evron. Dus laadnet is helemaal geen alternatief voor EV-box, ik voel me misleid! Je moet dus 2 x abonnementsgeld betalen 2 verschillende laadpas-beheerders. Dit was niet mijn opzet dus ik wil ongeacht per ommegaande naar een andere beheerder! Nu schijn ik een jaar ook nog te moeten betalen.
deel 2
Inmiddels ben ik bezig met een andere laadpaal bij E-flux. Kan niet anders zeggen dan dat ik daar vriendelijke mensen aan de telefoon krijg.
Om toch nog ff te kunnen laden had ik mijn abbonement door laten lopen tot 1 maart, echter de mensen van Laadnet hebben de paal op afstand alvast onklaar gemaakt. En omschakelen naar E-flux is vooralsnog geblokeerd. Echt een schandalig slecht bedrijf!!