Kvote2kurset Reviews 12

4.4

Company details

1. Open University

Written by the company

Vi laver forberedelseskurser der hjælper dig med at blive optaget gennem kvote-2 på universitetet.

4.4

3-star
2-star
1-star

Super tilfreds

Jeg købte den store kursuspakke til kvote 2, og jeg er virkelig glad for mit valg. Videolektionerne er super nemme at følge, og jeg fik en god forståelse af, hvad der skal til for at klare kvote 2-optagelsen. Opgaverne var også en stor hjælp, da de løbende gjorde mig bedre og mere selvsikker. Jeg kunne virkelig mærke, at jeg blev stærkere i mine færdigheder med øvelse!

26 September 2024

Effektivt og overskueligt kursus

Jeg deltog i kvote2kurset, og det har virkelig gjort en forskel! Videoerne var lette at følge med i, og jeg følte mig godt klædt på til optagelsesprøven. Det er klart et kursus, der gør det overskueligt at forberede sig. 5 stjerner herfra!

10 April 2024

Reply from Kvote2kurset

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at kvote 2-kurset hjalp dig med at føle dig godt forberedt til optagelsesprøven. Det betyder meget, at du fandt videoerne nemme at følge. Tak for de 5 stjerner, og held og lykke fremover!

Fantastisk kursus

Fantastisk kursus. Er positivt overrasket over hvor meget jeg ikke vidste om kvote 2 og hvor klar jeg var efter kurset. Kan kun anbefales hvis man søger kvote 2!

9 March 2024

Reply from Kvote2kurset

Tak for din anmeldelse! Jeg er rigtig glad for, at kurset har gjort en forskel for dig og givet dig en bedre forståelse af kvote 2-processen. Det er fantastisk at høre, at du følte dig så klar efter kurset. Tak for din anbefaling, og jeg håber, det hjælper andre, der søger kvote 2!

Rated 5 out of 5 stars

Kurset har været til stor hjælp

Kurset har været til stor hjælp. Jeg er sikker på, at jeg vil være superklar til kvote 2 prøven :-)

5 March 2024

Reply from Kvote2kurset

Tak for din anmeldelse! Jeg er rigtig glad for at høre, at kurset har været en stor hjælp. Jeg håber, at kvote 2-prøven gik godt, og at du føler dig godt tilfreds med din indsats. Held og lykke fremover! 😊

Rated 4 out of 5 stars

Anbefaling herfra!

Et godt kursus, som hjælper kursisterne med at finde sine svagheder og arbejde på dem med et godt overblik over selve prøven og hvad man kommer til at opleve på prøvedagen.

1 March 2024

Super godt kursus

Super godt kursus. Jeg lærte alt hvad jeg skal bruge for at komme godt gennem kvote 2. Er så glad for at jeg investerede de penge i min fremtid.

29 February 2024

Reply from Kvote2kurset

Tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har fået så meget ud af kurset og føler dig godt rustet til kvote 2. Jeg er rigtig glad for, at du ser det som en god investering i din fremtid. Held og lykke med næste skridt på vejen! 😊

Rated 5 out of 5 stars

Super godt sammensat kursus.

Super godt sammensat kursus.
Jeg føler jeg har lært det jeg har brug for.
Imponeret over hvor detaljeret og struktureret kurset er bygget op.

Reply from Kvote2kurset

Tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at du har fået det ud af kurset, du har brug for, og at du er imponeret over, hvordan det er struktureret. Vi har lagt stor vægt på at skabe et detaljeret og velorganiseret forløb, så det er virkelig dejligt at høre, at det har virket for dig! Held og lykke fremover! 😊

Rated 5 out of 5 stars

Klart det bedste kvote 2 kursus på…

Klart det bedste kvote 2 kursus på markedet og har prøvet en del! Kæmpe anbefaling herfra og det helt rigtige valg hvis man søger ind på Københavns universitet 🙂

Reply from Kvote2kurset

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er virkelig fedt at høre, at du synes, det er det bedste kvote 2-kursus på markedet, især efter at have prøvet flere. Vi sætter stor pris på din anbefaling, og det glæder os at vide, at kurset har hjulpet dig i retning mod optagelse på Københavns Universitet. Held og lykke med resten af din rejse! 😊

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig overskueligt og godt!

Virkelig overskueligt og godt!
Jeg købte adgang til kurset fordi jeg skal søge ind på universitet og jeg er i tvivl om, hvorvidt jeg kan komme ind. Nu hvor jeg har fået adgang til kurset, kan jeg virkelig se, at hvor meget jeg IKKE kan - så jeg er så glad for, at jeg gjorde det. Jeg synes videoerne er rigtig gode og jeg får forklaret det hele på en god og tydelig måde, især når jeg ikke er så stærk i matematikken. Det er også godt at der er så mange forskellige øvelser, så jeg kan lære det ordentligt. Jeg føler mig klart mere klædt på til kvote 2, og jeg har forsat massere af øvelser, jeg kan træne, så jeg bliver endnu mere klar.

Fremragende kursus

Fremragende kursus. Giver en grundig indføring i de forskellige kvote 2-prøve-kriterier. Velarbejdet materiale og let at forstå. Helt klart pengene værd.

13 February 2024

Reply from Kvote2kurset

Tak for din anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at du fandt kurset grundigt og let at forstå. Vi har lagt meget arbejde i at sikre, at materialet dækker kvote 2-kriterierne på en måde, der er tilgængelig for alle. Det er skønt, at du føler, det var pengene værd! Held og lykke med din videre rejse mod optagelse! 😊

Genialt kursus!

Synes at kurset og opbygget overskueligt og nemt at gå til. Jeg har lært alt hvad jeg skal for at føle mig klar til testen og interview(hvis jeg går videre).

Kan godt lide at der er så mange opgaver at øve med, da det er den måde jeg lærer bedst på.

Vil klart anbefale det til andre der også søger optagelse gennem kvote 2.

22 November 2023

Reply from Kvote2kurset

Tak for din anmeldelse! Jeg er rigtig glad for at høre, at du fandt kurset overskueligt og nemt at gå til, og at du føler dig godt forberedt til både testen og interviewet, hvis du går videre. Det er fantastisk, at opgaverne har hjulpet dig, og at du lærte bedst gennem dem. Tak for anbefalingen, og jeg ønsker dig held og lykke med din kvote 2-ansøgning! 😊

Bedste kvote 2 kursus jeg har prøvet

Har prøvet flere kvote 2 forberedelseskurser, men det her er klart det bedste og mest gennemførte. Kurset har givet mig et godt indblik i kvote 2 ansøgelsesprocessen. Føler mig klar og optimistisk omkring at søge medicin igen næste år. Kan klart anbefales!

3 November 2023

Reply from Kvote2kurset

Tak for din anmeldelse! Det er virkelig fedt at høre, at du synes, vores kursus er det bedste og mest gennemførte, du har prøvet. Jeg er glad for, at det har givet dig et godt indblik i kvote 2-ansøgningsprocessen, og det er fantastisk, at du føler dig klar og optimistisk til at søge medicin igen næste år. Tusind tak for din anbefaling, og held og lykke med din næste ansøgning! 😊

Take a closer look