Flabet kommunikation og falsk reklame
Christian har via annoncering på de sociale medier (Facebook), kommunikeret at han kan løse diverse tømreropgaver mellem 10-30% billigere end sine konkurrenter.
På basis af mit andet indhentede tilbud skrev jeg følgende retur til ham:
“ Hej Christian,
Tak for dit tilbud, men det er hverken interessant eller konkurrencedygtigt.
Jeg har kun indhentet ét andet tilbud, men der er du 25% dyrere, og ikke de 10-30% billigere, som du reklamerer med 😉”
Hertil svarer Christian:
“Det nu ikke dig der skal vurdere om mit "overslag" ikke tilbud.. er konkurrencedygtigt eller ej. Hvis du har fået en pris som er 25% billigere, er det enten en som ikke har noget imod og gå i underskud, eller så det sådan en type som gør at du ringer til sådan en som mig, når det hele skal laves om😉
De 25% der gør forskellen er helt sikkert noget så simpelt som kørsel, da jeg har en time hver vej (2 mand)
Så hvis du ikke var så flabet, kunne jeg nok godt have matchet det andet tilbud på en måde.
God dag”
Jeg er mundlam over Christians kommunikationsform der både indeholder stor aggresivitet og nedladende kommentarer om hans konkurrenter.
Desuden kunne jeg godt knytte et par kommentarer til Christians overordnede forretningsforståelse (annoncering, forståelse for principperne om konkurrence mm.), men det lader jeg være et seperat kapitel 🙂
Konklusion: Jeg skal intet have at gøre med denne tømrervirksomhed.
11 April 2025
Unprompted review