kreum  Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har lige fået nyt køkken fra Kreum, og det har været en meget positiv oplevelse hele vejen igennem - lige fra valg og bestilling af køkkenet til levering og montage. Fantastisk service fra Pia, de... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi er lige flyttet i lejelejlighed, hvor køkkenet i den grad trængte til udskiftning. Vi kendte Kreum fra tidligere lejlighed, så valget var let. Det var let at bestille køkkenet hos Jens, der sørgede... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har købt nyt køkken og badinventar. Kreum hjalp os igennem processen med gode input og sparring om diverse spørgsmål. Alt blev leveret til tiden, i kvalitet og farver som bestilt. Montør kom og... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan klart anbefales!!! Super service fra start. God og ærlig vejledning i matriale valg og indretning. Alt er leveret som aftalt. Nemt at få kontakt til sælger i bygge perioden. Spørgsmål blev... See more

1. Kitchen Supply Store
  2. Kitchen Furniture Store

Written by the company

kreum Køkken blev etableret i 1962 af snedkermester Børge Jacobsen under navnet BIGA. Virksomheden er fortsat danskejet, og kreum-produkterne bliver stadig produceret på fabrikken i Bjerringbro af snedkere og håndværkere. Idégrundlaget er at skabe kvalitetskøkkener tilpasset dine ønsker og behov, hvor kreativitet og kundetilpassede løsninger udgør en stor del af vores koncept. Vi tilbyder alt fra skræddersyede snedkerkøkkener til tidløst design.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Kreum et troværdigt firma

Vi blev af venner anbefalet at handlet køkken hos Kreum. Det har vi ikke fortrudt. Vi blev modtaget af en positiv sælger, der var lyttende og hurtig til at se vores ønsker og behov. Har fået et rigtig dejligt køkken med gode arbejdspladser.
Et Kreum køkken er god kvalitet. Det er tegnet og sat op af fagfolk, der ved hvad de laver og som kan se løsninger.

26 July 2022
Rated 1 out of 5 stars

Utrolig dårlig service

Utrolig dårlig service af Kreums sælgere, forkerte leveringer, forkert opmåling af bordplade.
Den montør der skulle montere vores køkken lavede bunkevis af fejl.
Vi kunne måske have sagt os selv at det kunne blive et problematisk forløb, da Kreums salgschef ikke kunne kende forskel på en massiv bambusbordplade og en massiv egetræsbordplade…

16 July 2022
Rated 1 out of 5 stars

Skandale - vælg et andet køkkenfirma

Skandale:
- Køkkenet blev leveret i forkert farve, hvilket Kreum ikke ville stå inde for selvom der på alle bestillinger stod den rigtige farve.
Bordplade var bestilt for kort - målt op af dem. Ved konfrontation oplyser Kreum at det er vores hus der er skævt, og vi i så fald skulle have bestilt en special-opmåling (hvilket de aldrig havde nævnt noget om).
Montøren (der var uddannet speditør) ødelagde den nye træbordplade ved at skære den i frihånd med en stiksav så den mod væggen svingede fra 0mm til 1,5cm. Derudover lavede han en kæmpe ridse ved udskæring til kogeplade - som vel at mærke ikke blev dækket af kogepladen. Ved konfrontation siger montøren: “Jeg havde en dårlig stiksavs-dag, jeg skulle nok have brugt en dyksav”!
Ved montering af bordpladen blev eksisterende køkkenskabe ødelagt, idet der ikke blev for-boret først. Desuden blev vores vægge ridsede og skrabede ved afmontering af tidligere bordplade + en kæmpe ridse i vores eksisterende køleskab grundet afmontering af en 3m lang bordplade som montøren selv baksede rundt med.
Køkkenfirmaet ville i første omgang ikke tage noget af dette på sig, og sagde at det kunne løses med en fuge, og at vi nok også pludselig så flere fejl end der var lavet (det eksisterende køkken var lavet i 2020, så der var ikke ridser og flossede skruer inden deres besøg).
Det var en lang og sej kamp - 3måneder med e-mails frem og tilbage og Kreum tog aldrig ansvar for deres elendige montering.
Jeg vil ikke anbefale dette firma til nogen.
Eneste gode at sige er, at materialerne er gode - men der må ikke være fejl i bestillingen for så er der ingen hjælp at hente - og hvis man vil bestille noget fra dette firma, så brug for Guds skyld din egen montør.

15 July 2022
Rated 2 out of 5 stars

Rigtig flot køkken

Rigtig flot køkken.
Men desværre holder de ikke hvad de lover og desværre er håndværket yderst sjusket lavet. Og arbejdet skal derfor laves helt om flere steder i køkkenet. - Herunder nye fuger, flytning af overskabe, samt et skab til køleskab og mikroovn er i forkerte mål, så jeg derfor er nødt til at åbne køleskabet for at åbne og lukke lågen til skabet med mikrobølgeovnen. Køleskabet er standardstørrelse.
Et sted i køkkenet er der trods aftale om opsætning af klinker som i resten af køkkenet, sat tapet op.

Derudover skal jeg efter to ugers renovering ikke alene rengøre efter håndværkere, men også fjerne indtørret urin på og omkring toilet kummen. Jeg og mine børn har ikke været i min lejlighed i de 2 uger kreum har arbejdet her.

20 June 2021

Super oplevelse

Vi fik speciallavet et klædeskab. Super fedt skab med gode løsninger til vores behov!

Hurtigt leveret og monteret og god service!

22 April 2021

10 stjerner til KREUM A/S

10 stjerner til KREUM A/S - Igen god service fra KREUM A/S i Århus, havde en skydedørs stop i baggangen der var gået i stykker og som altid var det enkelt og hurtigt, at komme i kontakt med dem. Fejlen blev udbedret inden for en uge. God service og opfølgning fra KREUM A/S under hele forløbet - Vi vil helt sikkert bruge dem igen fremover.

19 February 2021
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lige købt køkken til vores…

Jeg har lige købt køkken til vores sommerhus, og har fået det monteret.
Det var en super oplevelse, jeg handlede med Frank & Christina.

Vi fik en god behandling, gode indput.

Køkkenet er monteret, og den lokale tømmer, som monterede det, var meget positiv, det var meget nemt og montere. Og skabene kommer samlet, så man ikke skal bøvle med det. Så helt igennem en super oplevelse.

Med et perfekt resultat.

18 January 2021