Kreavida

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Jeg bestilte julegave til min niece d. 27. nov. og modtog den mellem jul og nytår - altså en hel måned undervejs! Så jeg manglede faktisk min nieces gave til juleaften (selvom det var den aller... See more

Rated 3 out of 5 stars

Ville først give 1 stjerne fordi siden ikke skilter med at varerne kommer hjem fra Kina, og skal returneres til Belgien og kan i øvrigt købes til 1/4 af prisen i Danmark! Men Kreavida får 3 stjerner f... See more

Rated 2 out of 5 stars

Min vare var en måned undervejs og kom ikke frem til juleaften!

Så jeg manglede faktisk min nieces gave til juleaften (selvom det var den allerførste gave jeg kunne krydse af på min indkøbsliste!)

Jeg blev undervejs i min ventetid klar over, at den meget indbydende danske hjemmeside, åbenbart bestiller og afventer sine vare fra Kina - derfor den lange ventetid! Det gav sidens førstehånds indtryk ikke indtryk af. Det stod dog oplyst.

Jeg havde fat i kundeservice, som til gengæld var meget sød og lovede pengene tilbage hvis min vare ikke kom.

Så opsummering... Jeg har fået min vare, men havde bestemt forventet lidt mere af de 229,- jeg havde betalt for produktet + at jeg var enormt ærgerlig over, at jeg ikke fik min vare indenfor den lovede tid (5-15 hverdage)

14 January 2021

Bras.....elendig vare

Bras.....bestilte en farvevifte, og det der ankom, var en skrøbelig vifte med elendige farver.... vi havde også bestilt én på wish, og den ankom nu her, HELT IDENTISK, men til en brøkdel af prisen.
Køb ikke på Kreavida !!!

30 December 2020

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Penge trukket 25. November hvor jeg køber julegave. Idag 23. december har jeg endnu ikke modtaget varen😪 Har måtte købe anden gave, og tvivler på jeg nogensinde modtager noget. Kan spore pakken der er sendt fra Kina. Skulle nu befinde sig i Luxembourg..? Undgå Kreavida!

23 December 2020

Ik køb noget hos dem.

Pengene er trukket i november og har endnu ikke modtaget noget d 20 dec.
Der står levering 1-3 dage når man bestiller. Hvis man så nu går ind og ser på levering står der 8-15 dage pga corona. Men der er snart gået en mdr🤔
Jeg kan ikke finde nogen måde at kontakte dem, så tænker det er et fup firma🤬

20 December 2020
Rated 1 out of 5 stars

Samme erfaring som alle andre skriver…

Samme erfaring som alle andre skriver herinde !
Bestilte 25/11 , varen er ikke kommet endnu, opdagede først efter bestilling af det sendes fra Kina og at firmaet ikke er dansk.
Forsøgte at annullerer gennem
Kundeservice men henvises til loven om at jeg har returret når varen er kommet. Men retur fragtprisen udgør over halvdelen af varens pris da den skal til udlandet. Jeg har skrevet til dem at jeg anmelder dem og jeg opfordre alle til at gøre det samme. De er uærlige og ugennemsigtige.
Så træls !!!
UPDATE !
Jeg har nu modtaget min varer - men da den kom alt for sent og også var lidt i stykker i etuiet og ja ligner noget i dårlig kvalitet .
skrev kundeservice at jeg ville få refunderet mine penge, og de er kommet nu. Så jeg blev faktisk hørt og der blev svaret på alle mine mails .. hvilket jeg blev glad for.

16 December 2020
Rated 1 out of 5 stars

Kinesiske varer, lang levering og Belgisk firma (ikke DK)

De sender varer direkte til dig fra Kina (så i bund og grund kunne man have bestilt på Wish!). Der er derfor mega lang leveringstid OG de er IKKE registreret som dansk firma (men Belgisk) og må derfor gerne trække dine penge med det samme...
Såååå Kinesisk mellemleverandør der tager dine penge med det samme...
Havde jeg vist dette havde jeg aldrig købt.
Venter nu på min varer - Så lad os se om den kommer...

11 December 2020

NUL stjerner

NUL stjerner. Bestiller vare og modtager mail om tak for at man støtter deres lille firma. Mail med trackingnummer, og kan nu konstatere at varene bliver købt på WISH, og dette burde være oplyst ved bestilling. Jeg ønsker ikke at støtte varer købt i Kina af flere årsager. De har allerede trukket beløbet, til trods for at levering fra Kina jo ikke lige er rundt hjørnet. Når man nu forsøger at komme på hjemmesiden, er den lukket ned. Jeg er så skuffet, og de ødelægger det for andre små erhvervsdrivende som er ærlige omkring deres varer. Fy for den. Har forsøgt at annullere min ordre, da varerne ikke er modtaget endnu, men ingen svar fra firmaet. :-( .-(

8 December 2020

Dårlig dårlig oplevelse

Dårlig dårlig oplevelse. Kreavida trækker pengene på kontoen før det er tilladt. Pengene trækkes med det samme, trods at varene først kommer næsten en mdr. senere. Har betalt ågerpris for en vare. Kr. 249, 50 for en vare, der sælges andre steder for kr. 68,00 og kr. 49,00. Ikke ok med så stor prisforskel.

6 December 2020
Rated 1 out of 5 stars

Køb ikke her - ej dansk firma - ØV!!!!!!!!

Burde have minus....
Har lige modtaget modtaget en pakke. Har ventet i 14 dage. De skriver at det er pga covid19, men den reelle sandhed er, at det er varer fra Kina som bliver sendt via Belgien. Nu vil vi så sende retur. Men det koster billigst 140 kr idet firmaet ønsker track and trace..
Hold jer væk. Billigt kinesisk skidt med dertil kinesisk skrift. Er godt nok blevet snydt. FØJ
Vi bestilte et akvarel sæt til 300 kr.
Her kan du få det til 35 kr..
søg på water colour 42 china....så er der sider som sælger nøjagtigt det samme sæt til 5-6 dollars..
FUSK

25 November 2020