Tja….
Tja, maden kunne vi ikke vurdere - vi fik ingen. Fra kl. 18.50 til 20.40, ventede vi på en ganske almindelig ret. Det unge serveringspersonale gjorde hvad de kunne. Indlærte beklagelser og forvisning om, det lige var på trapperne, pyntede ikke. Da tålmodigheden var opbrugt og flere borde gik igen, efter ventetid som vores, gik jeg ind format tale med kokken. Det skulle jeg aldrig have gjort. Det var ejeren! Hun skældte ud og blev eve med at sige: Jeg gør hvad jeg kan. Hun viste en del boner, og jeg måtte oplyse hende om, at jeg kun var en ydmyg kunde og hendes produktionskapacitet nok ikke kunne være mig mere ligegyldig. Hun blev vred og mente jeg skulle tale pænt ellers kunne vi ikke tale sammen. Jeg nåede at spørge hende, hvordan det lykkedes senere gæster at få serveret før andre, der sad og ventede. Det nåede ikke et svar, men blot: I skal ikke betale for drikkevarer. Der er tydeligvis rigtig mange ting, der skal rettes op på. Bla køkkenet, som ikke var større end i en grillbar. Personalemangel, både servering og køkken. Beklager, men jeg havde lovetmin hustru en hyggelig aften med god mad og havblik. Det blev kun til blikket.
10 July 2026
Unprompted review