See what reviewers are saying
Havde bestilt bord til 15 voksen og 4 børn Oh to fødselsdag hvor af kun en gælder okay med det Jeg har aldrig oplevet noget lignende med personalet ikke et goddag ikke et smil Mine børnebørn kom... See more
No history of asking for reviews
Det var første og sidste gang vi har…
Det var første og sidste gang vi har spist der. Meget mørke lokaler, tænkte det var ejeren der tog imod os, ingen smil hun lignede en som bare var sur. Sushi så gammelt ud og smagte af pap. Kødboller som smagte mere af mel end kød. Det her var de dyreste pommes med pommefrites sauce jeg nogensinde har spist.
Vi elsker at komme hos Kongebuffet
Jeg forstår ikke alle de dårlige anmeldelser. Vi elsker at komme hos Kongebuffet, her er altid plads til alle, voksne som børn❤️ Godt blandet udvalg i buffeten, der er noget for enhver. Sødt og venligt personale. Og så er det til at betale sig fra🫶🏻👍🏼
Min oplevelse super fin men ift maden…
Min oplevelse super fin men ift maden var sushien nok det dårligste jeg nogensinde har prøvet, kun 3-4 forskellige slags ruller som var utrolig klistret med med tørre ris samt halv gammel ingefær, og tør wasabi. Buffeten var som alle andre kineser buffeter ens og udemærket. Deres mongolian og is buffet var derimod HAMRENDE god .
Vi besøgte Konge Buffet i Aabenraa
Vi besøgte Konge Buffet i Aabenraa, mens vi var på besøg hos familie i Sønderjylland, og desværre var oplevelsen en stor skuffelse.
Maden var flere steder både kold og tør. Især nudlerne var helt hårde, som om de havde stået alt for længe. Generelt levede buffeten slet ikke op til vores forventninger.
Betjeningen trak også oplevelsen ned. De ansatte, der serverede, virkede meget unge – omkring 13-14 år – og de havde tydeligvis hverken erfaring eller den nødvendige oplæring til at arbejde som tjenere. Servicen fremstod uprofessionel, og vi følte os ikke godt taget imod.
Vi kommer desværre ikke igen og kan ikke anbefale stedet ud fra vores oplevelse.
Die Mitarbeiter waren ein bischen…
Die Mitarbeiter waren ein bischen unfreundlich, es war kein smil zu entdecken. Die geamte Atmosphäre kann man vergleichen mit einem Fussballstadion so laut war es. Kaum hatte man aufgegeseen wurden die Teller vom Tisch abgeräumt. Maden var so lala. Für 198 kr pro person war es garantiert nicht wert. Ich habe insgesamt für 4 personen 1100 kr bezahlt. Wäre ich nach Agerskov Kro gefahren hätte ich besseres Ambiente und besseren Service sowie Essen gehabt. Wir fahren da nicht wieder hin.
Tomt
Maden var ok, men buffen var næsten tom hele tiden.
Det er ikke et sted vi kommer igen.
Dårlig personale
Havde bestilt bord til 15 voksen og 4 børn
Oh to fødselsdag hvor af kun en gælder okay med det
Jeg har aldrig oplevet noget lignende med personalet ikke et goddag ikke et smil Mine børnebørn kom og sag sikke noget skrammel de har til legeplads
Måtte vente på vores mad næsten alle pade var tomme ,og sikken larm deroppe puha ikke et sted jeg igen vil holde fødselsdag
Til betaling stod der 3 voksen skubbe til hernede hold da op ikke et forvirret sted
Der findes bedre alternativer
Maden var lidt bedre end sidst, men stadig ikke pengene værd. Der er dårlig opfyldning, og buffeten ser ikke særlig indbydende ud. Det er ret dyrt når ikke tingene spiller.
Lokalet er koldt og der er træk omkring benene.
Jeg var her kun da min ældste søn gerne ville prøve. Anbefaler det ikke.
Elendigt mad  elendig personale
Aldrig i mit liv har jeg prøvet noget så dårligt kører i Lidl og hent færdig sushi er ti gange bedre sushi der smagte ønskebrønden det var så koldt på restauranten vi næsten skulle have jakke på meget larm skrigende unger elendig personale man føler sig ikke hjemme og velkommen  først og sidste gang jeg kommer der sodavand smagt er billig Harboe cola det bliver de meget sure over at man sagde når man satte pænt  fraråder alle mennesker tage derhen
Alt for dyrt kørte direkte på McDonald’s bagefter det var da noget meget bedre
Maden var bare god
Maden var bare god, søde betjeninger.
Der var rigeligt mad, til hvad det kostede. Vi har efterhånden været der mange gange og vi kommer igen.
ALT FOR DYRT
Skuffende oplevelse.
Maden var okay, dog meget discount agtig.
Et besøg på toilettet var bestemt ikke appetit vækkende..
Kaffen fra automat, mega dårlig.
Personale rendte rundt med en vogn og tømte borde for beskidt service, ikke særlig lækkert at se hver andet minut.
I det hel taget ikke et sted jeg besøger igen.
Til prisen kunne jeg har fået lækker mad et andet sted.
Børn der råber og skriger over det…
Børn der råber og skriger over det hele, ikke noget restaurant stemning overhovedet.
Maden er bestemt ok, det absolut sædvanlige man får på denne slags restauranter. Mange ting kunne gøres bedre, som fx. At skrive hvad de forskellige retter og saucer er.
Men det der absolut trækker min anmeldelse ned er de kæmpe åger priser på drikke varer
199 kr buffet
89 kr. For en øl
Eller 65 kr. For en stor sodavand.
Seriøst 89 kr. I Aabenraa for en 0,5 Øl det er et totalt svineri...
Vi snakker om en restaurant ude om langt ude for lov og ret, så de kan ikke sige det er pga. Huslejen.
Håber de drejer nøglen om
Første og sidste gang jeg kommer der
Første og sidste gang jeg kommer der, da vi kom kl 18:30 var der næsten tomt i buffeten og det som lå tilbage var halv koldt. da vi spurgte om der blev fyldt op igen fik vi bare et sur og flabet svar fra personalet. Men der blev så efter en 10 min fyldt lidt op af nogen af tingene.
skuffet er en underdrivelse. Bestil drikke til hele aften med det samme, du får ikke tilbudet igen.
Vi havde bestilt bord til 4, til kl 18.
vi blev fristet af deres reklame med “kæmpe sushi buffet” samt billeder af deres sushi buffet. Det var mildest talt en kæmpe skuffelse. Sushi buffeten var tom da vi kom, også blev det fyldt lidt på, men efter 4personer løb hen og forsynet sig var det igen tomt. Sådan var det resten af aftenen. Så hvis du kommer for deres “kæmpe sushi buffet” kan man ligeså godt blive hjemme!
Der var også meget tomt i den varme buffet, blandt andet var det tomt for nuggets til de små.. vi ventede også næsten 20min for at få stegt vores “bland selv” kød.. vi fik bestille drikkelse når vi kom, også fik vi ellers ikke tilbudet igen. Så bestil !!endelig!! drikkelse til resten af aftenen med det samme, hvis du ikke vil “tørste”. Børn der pillede i buffet, tog mad på deres tallerkenen og smagte på det, også kunne de ikke lide det, så det kom bare tilbage i buffeten igen.. det var larmende og virkelig ikke et behageligt miljø at være i.
Havde der ikke været så mange bag ved os i kø til at betale havde vi krævet at få rabat på vores spisen.. ikke værd pengene.
Vi kommer IKKE tilbage.
Elendigt hele vejen igennem
Elendig service, ekstremt dårligt akustik mangelfuld buffé. Kom ikke her for, deres “STORE” sushi buffé som der reklameres, da det ikke er tilstede :-( Måtte ty til, buffén hvor man for stegt sin mad, som jeg så måtte vente 25 min på. Hele vejen igennem en kæmpe skuffelse og vil på ingen måde sætte mine ben her igen, samt mine anbefalinger til andre er, skån jer selv for denne oplevelse!
Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse, tomme fade med SUSHI, vi sad 4 personer lige på den anden side til maden.
Der gik 30 minutter så kom de et fad.
Inden vi var kommet derop, var det allerede tomt igen.
Vi betale 976.
Og vi blev ikke mætte.
Skår i nærmeste alle tallerkener og skåle.
Dårlig betjening, kommer ikke ned og spørger om man kunne tænke sig mere at drikke.
Kommer aldrig igen og kan virkelig ikke anbefale andre kommer der.
Konge buffet nærmere
Fallit buffet
Maden smagte godt
Maden smagte godt. Venligt personale.
Vi kom der torsdag aften kl.20.
Vi fik besked på, at der ikke blev fyldt op ( vi blev mætte) som kompensation fik vi mellem sodavand til lille sodavands pris.
Dårlig oplevelse og dårlig service
Vi var i dag to voksne(en småt spisende) og to børn (2år 3år)
Der var inde og spise
Vi ville bestille drikkevare og for ikk at smide for meget ud (undgå madspild )
Bestiller vi en lille øl og en lille sodavand
Da børnene ikk drikke en hver
For påtalt at så er det kun ét barn der må drikke af sodavand og én voksen til at drikke øl
Har for noget tid siden også prøvet deres takeaway box
Den gang fik vi strenge ordre på at vi måtte ikke tage sushi og af deres and
Tænker hvad er det næste vi ikke må benytte
Sidst vi var der ankom vi da de åbnede eller skal vi sige de åbnede først 10-15 min efter opslået åbningstid og der gik 30-45 min før de første ting kom ud fra køkken
Vi finder et bedre alternativ næste gang vi for lyst til kinesisk mad
Lækker buffet
Lækker buffet med en masse forskellige udvalg, alt fra suppe, sushi, varme retter, salater, mongolian barbecue, desserter og kaffe. Kan helt klar anbefales.
Når man betaler for maden og ikke må få…
Når man betaler for maden og ikke må få det med hjem..
Vi brugte ca. 980kr på buffet og drikke varer for 3 voksne og 2 børn på 5 år. Vi havde et sæt tvillinge piger som havde fødselsdag og fik, at vide, at kun den ene kunne få fødselsdags rabatten. Fair nok. Kæden hopper lidt af for mig når man ikke kan spise ret meget og havde bedt om, at få sin madrester med hjem og får et blankt nej fordi det ikke var a la carte. Jeg ville have betalt mere, havde du spurgt mig, ville endda have betalt for emballage på trods af, at jeg have i forvejen betalt ca. 270kr for buffet og spiste et halv tallerken mad. Det er madspild og ikke nødvendigt. Jeg er forundrede over, at man hellere vil smide det ud end, at gøre kunden lidt glad. Jeg havde ikke fyldt min tallerken med ekstra mad, hellere ikke taget sushi. Maden var noget jeg havde fået stegt og sammensat efter eget ønske. Aftenen endte lidt træls. Det er desværre ikke et sted jeg anbefaler fremadrettet.