De Klussenier Reviews 7

2.3

Company details

1. Handyman

Written by the company

De Klussenier is een franchiseorganisatie in de bouw, met zo’n 180 aangesloten franchisenemers is De Klussenier de grootste franchisegever in de bouw van Nederland. Alle aangesloten franchisenemers zijn zelfstandig ondernemers met hun eigen klusbedrijf, die werken onder de vlag van De Klussenier. Elke dag werken onze Klusseniers aan mooie opdrachten en projecten voor klanten door heel het land. Overal in Nederland zijn onze Klusseniers te vinden, dus een Klussenier is voor iedereen beschikbaar.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

De aannemer is bezig geweest bij mijn…

De aannemer is bezig geweest bij mijn moeder, maar hij zou het elektra in orde maken waar hij blijkbaar geen verstand van had,het wc verwijderen,en daarna een bus purschuim het riool dicht gemaakt waar ook de wasmachine ook nog op stond,de klussen niet af gemaakt, heel veel rommel achter gelaten, en wel een volle factuur sturen. Timmerwerk ziet er aardig uit maar ook dat kan beter.ik heb ik via mijn werkgever de boel weer werkend gekregen, mijn tegen factuur komt hem te gemoeten.hij kan beter maar een krantenwijk beginnen. Wat een prutser

3 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

De ZZPer die uit naam van de Klussenier…

De ZZPer die uit naam van de Klussenier werkt in de regio 's Heerenhoek is niet enkel slecht voor zijn klanten. Ook voor onderaannemers is hij niet te vertrouwen. Hij probeert onder betalingen uit te komen met allerlei smoesjes. Er is werk van gemaakt en ook de Klussenier is benaderd, maar die trekken iid hun handen ervan af terwijl hij met hun naam op de bus rondrijdt.
Tis triest dat dit waarschijnlijk al jaren aan de gang is en iedereen het dupe is van zijn werkwijze. Hopelijk kan ik met deze review ook zelfstandigen waarschuwen en aanstaande klanten want je bent er gewoon nooit klaar mee......

2 June 2025

Waardeloos

Waardeloze site en bedrijf.

Enige tijd geleden heeft u bij een Klussenier een offerteaanvraag gedaan. Hij heeft de aanvraag zelf niet in behandeling kunnen nemen. Wij hebben uw aanvraag vervolgens via ons geautomatiseerde systeem voorgelegd aan andere Klusseniers. Dat is nu meer dan 2 weken geleden. We hebben ondertussen via ons geautomatiseerde systeem helaas geen beschikbare Klussenier kunnen vinden om uw aanvraag in behandeling te nemen. En we verwachten ook niet dat dat op korte termijn wel zal lukken. Om die reden hebben wij uw digitale aanvraag afgesloten.

Nooit weer de moeite nemen om in te schakelen.

29 July 2025

Klussenier uit 's Heerenhoek

De Klussenier uit 's Heerenhoek:

Naast het prutswerk bij mijzelf nog van meerdere mensen gehoord dat:
werk niet af is
werk niet goed uitgevoerd wordt
hij regelmatig niet komt opdagen (als kritiek hem niet bevalt)

Meerdere mensen hebben een serieuze klacht ingediend bij Klushuis, maar deze wimpelen het af met "u heeft een contract met een zzp'er".
Het is ze zelfs bekend dat de betreffende Klussenier inmiddels meerdere zaken tegen zich heeft lopen. Toch kan hij al jaren doorgaan op deze manier.

19 June 2025
Rated 1 out of 5 stars

Het is jammer dat ik geen namen mag…

Het is jammer dat ik geen namen mag noemen. Maar wij hebben een zogenaamde klussenier bij ons in huis gehad. Die ingehuurd was via onze nog slechtere aannemer. Hoe durf je met een bedrijfsbus waar de Klussenier (vanuit zoetermeer) op staat, voor een deur te parkeren. Zulk slecht werk te leveren en je handen er vanaf te trekken en mensen met de ellende te laten zitten. Schaam je als bedrijf en persoon zijnde. Inmiddels is er een rechtzaak geweest. Die we op alle vlakken gewonnen hebben. Dit heeft ons bakken eigen geld gekost. Aanbouw volledig afgekeurd. Geplaatst door een stel prutsers. Zijn de woorden van een bouwkundige vanuit de rechtbank zelf! Blijkbaar kan je gewoon de Klussenier op je bus plakken. Slecht, niet bouwkundig correct werk leveren en weg lopen zonder enig berouw. Zie dan je geld maar terug te halen. Zou 2 keer nadenken alvorens iemand aan te nemen als aannemer met de naam Klussenier. Want een afgekeurde automonteur, kan nog geen balkje goed leggen. Iedereen kan met deze naam rond gaan rijden en totaal geen bouwkundig inzicht en ervaring hebben.

8 April 2024
De Klussenier logo

Reply from De Klussenier

Beste Samantha,

Onze excuses voor de late reactie.

Jammer om te lezen dat ook wij een negatieve review van u hebben ontvangen. Wij willen u erop wijzen dat wij al enige tijd geen Klussenier meer actief hebben in Zoetermeer.

Omdat uw gegevens bij ons niet bekend zijn, kunnen wij helaas geen contact met u opnemen. Mocht u toch behoefte hebben aan een gesprek of toelichting, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Team Het KlusHuis/De Klussenier

Rated 1 out of 5 stars

aanvraag ingediend voor een klus

aanvraag ingediend voor een klus, maar totaal geen reactie meer ontvangen. Intussen alweer een maand verder. Voor je klussen kun je beter op zoek gaan naar een ander bedrijf die wel belangstelling heeft in zijn klanten!

26 January 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look