Company details

1. Food Seasoning Manufacturer

Written by the company

Klittens krydderier er startet af mig, Karsten Klit, som et crowdfunding projekt. Jeg har arbejder med mad og smag i hele mit liv, og jeg har altid synes at et så grundlæggende element som krydderier burde have en højere kvalitet, specielt for de madglade. Derfor er jeg rigtig glad for at mit projekt har fået støtte fra mange interesserede mennesker, og du kan derfor nu købe varer i høj kvalitet her på hjemmesiden, eller finde opskrifter.

4.5

2-star
1-star

God service.

God service.
Den bedste karry, bruger både den milde og den stærke sammen. Kan ikke undvære grillpeber til burgere. Taco mix er også meget god.

27 July 2025

Rigtig god karry

Rigtig god karry - stærk så man ikke behøver at bruge ret meget , så en bøtte holder længe .

4 September 2023
Rated 4 out of 5 stars

Super godt karry

Er meget glad for de forskellige dåser med karry.
De smager bare virkelig godt.
En detalje: Ikke helt tilfreds med forsendelsen.
Pakken var ikke helt lukket ved modtagelse.
Ark med opskrifter i kassen var noget krøllede.

26 March 2022

Hurtig levering.

Hurtig levering.. har kun prøvet to af krydderierne, men de er mere end godkendt👌👌

10 February 2022

Reply from Klittenskrydderier

Hej Thomas, tak for godkendelsen :-)

Virkelige Gode Krydderier

God Service ,Hurtigt levering ,Rigtig God Smag Fantastiske Krydderier kan bruges til al slags mad
Meget mere smag for pengene
Kan anbefales

9 February 2022

Reply from Klittenskrydderier

Hej Bent, tak for de pæne ord :-)

Rated 3 out of 5 stars

Generel rigtig god kvalitet på…

Generel rigtig god kvalitet på krydderierne. Var ikke opmærksom på at pesto’erne er tørpesto. Det holder længe, men smagsmæssigt er det for mig ikke på højde med “våd” pesto . Vil blot anbefale at skrive det på etiketten…

2 February 2022

Hej Kristian,
Tak for feedback, din kommentar omkring pestoen vil blive taget til efterretning.

Fantastisk varierende karry

Jeg har fået 5 slag karry, fra Klittens Krydderier. Og de er super gode. Dejligt der er forskelligt udvalg, som passer ind i forskellige retter. Den stærke karry er virkelig god i en thairet og den milde passer perfekt til boller i karry (min livret btw) 😃👏🏻

20 January 2022

Hej Tamara, Tak for den positive feedback

Crowedfunding køb

Jeg har købt fem af Klittens karry blandinger. De blev leveret som aftalt og har ikke svigtet på smagen. I øvrigt dejlig at kvalitetsprodukter god kan leveres i genbrugsplast (der er lettere og på den måde mere miljøvenligt end glas).

13 December 2021

Reply from Klittenskrydderier

Hej Jenny, tak for feedback, hold øje med hjemmesiden der kommer løbende opskrifter.

Take a closer look