Ik ben mijn geld kwijt
Ik ben mijn geld kwijt. Ze hebben mij niets uitgeleverd of terugbetaald. Op mijn verzoek tot terugbetalen kreeg ik bericht dat ze mij gingen terugbetalen maar hier heb ik inmiddels ook al 20x contact over gehad..
Ich hatte mit meiner Tochter ein Wellnesswochenende
im Hotel gebucht. Ein herzliches Dankeschön an alle Mitarbeiter für die Freundlichkeit.
Frühstück war super und den großzügigen Wellnessbereich haben wir sehr genossen.
Wir hatten am Sonntag noch einen Kosmetiktermin gebucht und waren begeistert. Tolle Atmosphäre und
sehr gute ,professionelle Behandlung.
Wir kommen sehr gern wieder.
1 ster is al te veel...
Wacht al sinds november 2024 op een preorder. Telkens loze beloftes over levertermijnen en vertraging, maar nog steeds geen levering
Pure oplichting, het Klinkslot heeft, na een jaar goed gewerkt te hebben, nu problemen. Na diverse mails en telefoontjes naar de ks, wordt iedere keer een smoes verzonnen waardoor er geen retourformulier wordt toegezonden, hoe moeilijk kan het zijn. Ik koop hier nooit meer iets.
Ik heb in december '24 een deurklink besteld en het product nooit geleverd gekregen. Na veel beloftes heb ik in feb' 26 de hoop opgegeven. Men beloofd van alles maar komt de afspraken niet na. Koop niet bij deze firma.
Zolang de slimme deurklink blijft werken is het een prima product.
Helaas ging mijn Klink kapot na 2,5 jaar gebruik en kreeg ik na meerdere telefoontjes en emails over en weer een coulance regeling dat de technische afdeling mijn Klink zou gaan maken.
Nu 2 maanden verder nog steeds niet terug ontvangen.
Ik bel inmiddels al ruim een week iedere dag met de support afdeling zonder succes.
Er wordt wel opgenomen maar (met alle respect) door een stagiaire die alleen op kantoor is en onze taal niet helemaal machtig is.
Een enkele keer krijg ik de juiste persoon aan de lijn (Johan?) die mij de laatste keer heeft toegezegd mijn eigen Klink niet meer te maken valt en ik daarom een refurbished model toegestuurd zou krijgen.
Nu alweer 7 dagen verder en u raadt het al.....nog niks ontvangen.
Ben inmiddels behoorlijk gefrustreerd van Klink zijn after-sales en raadt dit bedrijf en dus ook het product aan niemand meer aan.
Ik hoop dat ik ooit nog eens een werkende Klink mag ontvangen....
Learn more about other kinds of reviews.