Klinik LookZ

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Er kommet hos Kenneth igennem mange år, kan varmt anbefales, han er dygtig og hjælpsom😊 Har altid fået det bedste resultat hos ham, og lige præcis det jeg ønsker🌸

Company replied

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

En skøn klinik, at træde ind i. Jeg var i en situation, hvor den klinik, jeg tidligere fik lavet botox lukkede og derfor fandt jeg via en veninde klinik Lookz og nu føler jeg mig faktisk heldig over... See more

Company details

1. Specialized Clinic

Written by the company

Kosmetisk behandling

Meget godt

Meget tilfredsstillende forløb og god pris. 400 kr. for forundersøgelse, behandling og kontrol med evt. booster (fik jeg i dag og venter spændt på virkning den næste tid) for begge nedfaldne øjenlåg. Kommer helt sikkert igen, hvis jeg har behov for det.

15 January 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik lavet filler i læberne af…

Jeg fik lavet filler i læberne af klinikkens nye sygeplejerske, Victoria, som er under uddannelse - dette var dog slet ikke noget, der kunne hverken mærkes eller ses. Jeg fik en gennemgående professionel behandling med et yderst tilfredsstillende resultat! Mine læber har aldrig været smukkere! I samråd med Victoria undervejs fik jeg den mængde filler, hun og jeg følte, var nødvendig for at opnå det ønskede resultat. Yderst velovervejet, professionel og med øje for det æstetiske, er Victoria uden tvivl en helt fantastisk ny kosmetisk sygeplejerske i Klinik Lookz! Og så er hun tilmed bare rigtig sød og hjertevarm. Dejligt at mærke.
Varmeste anbefaling herfra :)

22 February 2023
Rated 1 out of 5 stars

Uprofessionel og forkert behandling

Jeg var til konsultation for Botox tilbage i august måned for et lip flip, som jeg havde læst mig til kunne minimere tandkødssmil. Til konsultationen sagde jeg klart at jeg ønskede lip flip, hvor vi netop også snakkede om KORREKTION AF gummy smile/tandkødssmil, da dette var det jeg ønskede at få korrigeret.

Lægen vælger så at give mig den forkerte behandling da jeg kommer ind igen, og giver mig dermed IKKE et lip flip, men en gummy smile behandling og spørger mig først efter han har lavet første stik, om det ikke godt nok var mod gummy smile behandlingen var. Forvirret sagde jeg "øh jo", da jeg ikke vidste med sikkerhed hvordan lip flip behandlingen foregik, og jeg troede han mente at det var den vi var i gang med. Selvsagt skal sådan noget selvfølgelig bekræftes 100% INDEN man begynder at sprøjte noget som helst i ansigtet!

Jeg har nu gået og skjult mit smil i 6 måneder, da behandlingen gjorde mit smil decideret GRIMT og så vildt mærkeligt ud. Han gav mig desuden alt for meget Botox i forhold til problemet, selv hvis det var den behandling jeg havde bedt om. Jeg var DESUDEN til konsultation efterfølgende, hvor lægen bare sagde til mig, at "Det jo var det jeg havde bedt om". ØHH NEJ. Jeg gik efterfølgende tudende ud af lokalet.

Endelig er Botoxen ved at være forsvundet, men jeg vil kalde det en traumatisk oplevelse og jeg kommer selvsagt aldrig igen. I tilfælde af at virksomheden enten forsøger at få slettet denne anmeldelse eller svarer noget i form med at det var min egen skyld/en misforståelse. I så fald vil jeg på forhånd sige: Det er komplet uprofessionelt og generel dårlig praksis. Do better.

3 February 2022

Hej Susanne
Du kom til klinikken med en række spørgsmål om behandling med botox flere steder iansigtet. Du har modtaget grundig information om disse behandlinger, herunder at lipflip med botox ikke er velegnet til behandling af gummy smile.
Du har udtrykkeligt samtykket til standard behandling med botox for gummy smile.
Vi er naturligvis kede af at du er ked af behandlingens resultat, men behandlingen er udført korrekt og klinikken har ikke gjort noget forkert.

Rated 5 out of 5 stars

Du får den bedste behandling hos Line

Du får den bedste behandling hos Line. Jeg vil klart anbefale Klinik Lookz som en af de bedste klinikker i Aalborg 🙂

12 October 2021

Reply from Klinik LookZ

Hej Kamilla. Tak fordi du har taget dig tiden til at dele din positive oplevelse med os her på trustpilot, det er vi meget taknemmelige for.

De bedste hilsner
Klinik Lookz

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft de bedste oplevelser hos…

Jeg har haft de bedste oplevelser hos KlinikLookz! Jeg har fået lavet botox hos Line og det blev gjort meget professionelt! Man bliver virkelig taget godt imod så man allerede fra start føler sig i trygge hænder❤️. Jeg glæder mig til fremtidige behandler hos Line og jeg kan varmt anbefale KlinikLookz.

10 September 2021

Reply from Klinik LookZ

Tak for de pæne ord. Det glæder os meget du er tilfreds ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Trygt og rart sted at komme :)

Har været inde ved Line og fået lavet botox.
Jeg var lidt utryg ved det og jeg havde en del spørgsmål.
Efter en halv times snak med Line blev jeg mere rolig og jeg fik svar på alle spørgsmål. Behandling gik rigtig godt, og jeg er tilfreds :)

2 September 2021

Reply from Klinik LookZ

Hej Camilla. Tak for din feedback. Vi er glade for et godt resultat. Klinik LOOKZ

Super professionelt.

Endnu en gang super professionel behandling, med et forventet godt resultat. Dejligt at se jeres nye og flotte lokaler, som fuldende oplevelsen.

2 June 2021

Tusinde tak Lone, glæder os du er tilfreds. vh LOOKZ

Rated 5 out of 5 stars

Jeg får altid super god behandling hos…

Jeg får altid super god behandling hos Klinik Lookz, både ved Kenneth og Line. De er super dygtige til deres arbejde og jeg går altid tilfreds derfra. Varm anbefaling 🙌.

19 May 2021

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os du er tilfreds. mvh Klinik LOOKZ

En god klinik

En rigtig god klinik hvor jeg syntes jeg får en ærlig bedømmelse af hvad der er brug for for at opretholde et fornuftigt og alderssvarende udseende.
Jeg er altid gået ud med et godt resultat.

23 April 2021

Reply from Klinik LookZ

Hej Vivian. Tak for den fine anmeldelse, det glæder os du er tilfreds. Klinik Lookz

Kan klart anbefales

Skønt sted - top professionelt - super resultat🌟🌟🌟🌟🌟

4 March 2020

Reply from Klinik LookZ

Hej Rikke. Tak for den fine anmeldelse. Det glæder os du er tilfreds. vh Klinik LookZ

Helt klart anbefalelses værdigt

Helt klart anbefalelses værdigt.
Jeg var til forundersøgelse hos Kenneth som er yderst behagelig, rar og virker helt nede på jorden.
Da jeg bestiller tid hos Kenneth, er jeg dog inde og ændre den til Silje ( da jeg ønsker tid lidt før).

Efter meget tilfreds behandling får jeg hos Silje forundersøgelse til fillers. Omkring/ ved munden.

Efter de obligatoriske 48 timer sidder jeg igen i stolen hos Silje. Og jeg får fillers i læbekant samt lidt i læberne, for at bryde rynkerne omkring munden ( noget jeg i min vildeste fantasi aldrig havde troet jeg kunne finde på at få gjort)

Det skal siges at jeg er mere end tilfreds med Silje og hendes arbejde. Man bliver godt og ærligt oplyst hele vejen igennem ( hvilket jeg sætter STOR pris på) ligeledes virke Silje som en pige med sans for detaljer , hvilket jo er et must, ved denne type arbejde.

Silje, resultatet var så flot og naturligt og jeg var vildt glad da jeg gik derfra ....jeg er absolut fan 👍👍. Og du har helt klart i mig en fast kunde fremadrettet.
Samt et par nye undervejs, efter de har set resultatet.

Prisen er yderst overkommelig. Hvilket jo er med til at man har mulighed for at komme tilbage og holde det ved lige.

1000 tak til jer begge for et imødekommende og behageligt sted.

Hilsen Kate.

5 October 2019
Rated 5 out of 5 stars

En skøn klinik, at træde ind i.

En skøn klinik, at træde ind i.
Jeg var i en situation, hvor den klinik, jeg tidligere fik lavet botox lukkede og derfor fandt jeg via en veninde klinik Lookz og nu føler jeg mig faktisk heldig over, at jeg blev nødt til, at skifte klinik, da klinik Lookz virkelig lytter til mine ønsker omkring Botox.....og en skøn gevinst oveni er, at det er dygtigt arbejde til en rigtig fair pris.
Her er det ikke en pengemaskine, men ønsket om, at hjælpe dem, der træder ind i klinikken, der vejer højest.

7 August 2019

Suverænt sted- dygtig behandler

Jeg har endelig fundet min yndlingsklinik, hvad angår botox, filler, man er i trygge hænder ved Kenneth, han er virkelig et professionelt menneske til dette fag og har hans viden og teori i orden, Kenneth lytter til ens ønsker og udfører ikke noget der ik er lige efter bogen, eller forhastet.. han er den dygtigste efter mit hoved, her i Nordjylland og hans produkter er blandt de bedste på markedet.. suveræne priser.. Vil klart anbefale ham til alle også mine bekendte.. hvis jeg ku fik han 10

27 January 2019

Reply from Klinik LookZ

Kære Kristina. Tusinde tak for den meget fine anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds. hilsen Klinik LookZ

Rated 5 out of 5 stars

Høj faglighed og venlig og…

Høj faglighed og venlig og imødekommende. Kan bestemt anbefales og er altid glad for både resultat og service.Følg dem på FB-indimellem event tilbud osv.

3 November 2018

Take a closer look