See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er idag blevet opereret på Iskov Privathospital og alt er simpelthen gået så godt✨ Mia og hendes personale er simpelthen fantastiske, følte mig så tryg inden og efter min operation. Der blev... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg elsker ALT ved klinikken! Men Mia du er seriøst helt special <3 Efter flere mislykkede forsøg på at få mine drømmelæber, havde jeg faktisk opgivet. Men så kommer jeg til konsultation hos di... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe kæmpe anbefaling! Jeg har været inde ved sødeste Sussan 2 gange nu og få lavet læber, første gang jeg kom derind var første gang jeg skulle ha lavet læber! Og jeg stoler blindt på Sussan me... See more

Rated 5 out of 5 stars

5 ud af 5 stjerner til Mia som har lavet mine læber, kindben & nasalabial linjer fra næse til mund - og resultatetne er så flotte 🩵 Mia er den sødeste mest imødekommende behandler jeg har mødt, hun... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Helt fantastisk

Helt fantastisk oplevelse jeg var i super trygge hænder hele vejen igennem fik fjernet min gamle implantater i lokalet lokalbedøvelse kæmpe kæmpe tak til hele teamet Philippe Bandier og Mia samt Sabine fra luxuskirurgi

30 April 2025

Kæmpe anbefaling herfra!

Jeg er kommet ved Mia i snart 1,5 hvor jeg får laserbehandlet nogle tatoveringer og er allerede så glad for det netop er hende! Hun er kærlig og imødekommende, og gør nogle knap så sjove behandlinger til noget man faktisk ser frem til fordi man skal ud at bruge tid med hende.
Så da hun åbnede Klinikken var der ingen tvivl om at det var her jeg skulle have lavet min BFO.

Jeg har kun positive ting at sige.
Der er ikke en finger at sætte på den behandling jeg har modtaget. Fra forundersøgelse, til operation og behandlingen både før, under og efter. Man er i så gode hænder hele vejen. Inge tvivl om det er en gruppe mennesker som brænder for det de laver, hvilket skaber så trygt et forløb.
De har stået til rådighed ved den mindste tvivl og ved spørgsmål!
Resultatet er allerede over alle forventninger og jeg glæder mig til at se det når det hele falder på plads over de næste uger.
Jeg er blevet mødt med smil og kram hver gang – og glæder mig allerede til at skulle til kontrol igen.

Jeg sender den største anbefaling af sted og en kæmpe tak til både Line, Katja, Mia, Philippe og Finn

12 February 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er så glad for at jeg valgte at få…

Jeg er så glad for at jeg valgte at få lavet Botox hos Klinik Iskov v. Susan! Jeg har endelig fundet et sted hvor jeg er tryg og føler mig hørt! De tager sig tid til en lige fra du kommer til du går, det bliver helt sikkert her jeg kommer fremover og får lavet mine behandlinger. Jeg anbefaler dem varmt. 🙏🏻❤️

28 February 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er idag blevet opereret på Iskov…

Der blev lyttede til mine ønsker og gik derfra med så flot et resultat.
Iskov Privathospital får min varmeste anbefaling⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til Mia for at gøre min drøm til virkelighed, tak til plastikkirurg,narkoselæge, operationssygeplejerske og sygeplejerske for at passe så godt på mig🙏🏼

19 February 2025
Rated 5 out of 5 stars

5 ud af 5 stjerner til Mia som har…

Mia er den sødeste mest imødekommende behandler jeg har mødt, hun kan varmt anbefales. Jeg skal helt sikkert tilbage i fremtiden ❤️

15 January 2025

Jeg får Laser behandling

Jeg får Laser behandling, og hold da op 😱 wauw siger jeg bare 😍, jeg kan virkelig se forskel.
Jeg glæder mig allerede, til at besøge de søde piger igen.
Virkelig professionelt 👌🏻
Mine varmeste anbefalinger 🌟🌟🌟🌟🌟

2 January 2025

Kæmpe kæmpe anbefaling!

Kæmpe kæmpe anbefaling!

Jeg har været inde ved sødeste Sussan 2 gange nu og få lavet læber, første gang jeg kom derind var første gang jeg skulle ha lavet læber! Og jeg stoler blindt på Sussan med hvad hun laver! Hun er så mega dygtig!! Har fået de smukkeste læber!😍
Det er de sødeste piger der arbejder derinde! Alle super søde, smilende og imødekommende!
Kan absolut uden tvivl kun anbefale denne her klinik!❤️

1 November 2024

Jeg elsker ALT ved klinikken

Jeg elsker ALT ved klinikken! Men Mia du er seriøst helt special <3

Efter flere mislykkede forsøg på at få mine drømmelæber, havde jeg faktisk opgivet. Men så kommer jeg til konsultation hos din søde kosmetiske sygeplejerske Pia, som forsikre mig om at det kan det altså sagtens, der skal bare bruges en helt anden teknik.

Allerede efter første behandling hos Klinik Nordic By Iskov er jeg tættere på at nå mine drømme, end nogensinde før.

Tak til de dejlige kvinder i klinikken som kæmper for at gøre andres drømme til virkelighed 🙏🏼

25 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Har været inde ved Sarah og fået lavet…

Har været inde ved Sarah og fået lavet kindben.. yderst professionel og behagelig at være inde hos. Flot naturligt resultat..💖

Ugen efter var jeg inde hos Mia og få lavet “sur mund” .. må sige hun er super dygtig, sød og professionel. Naturligt look ligesom ønsket🌸

Så de varmeste anbefalinger

4 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Mia er helt sin egen med den bedste maskine på market.

At træde ind i Klinik Iskov er trygt og indbydende rum fyldt med varme og professionalisme. Mia møder mig altid med et smil, der får mig til at føle mig set, Hendes venlige væsen og dedikation til sit håndværk skaber en atmosfære af tillid der gør hele processen med at fjerne tatoveringer meget lettere.

Mia tager sig virkelig tid til at forklare hver eneste detalje af processen og besvare alle mine spørgsmål, hvilket gør mig meget mere tryg i beslutningen om at få mine tatoveringer fjernet. Hendes professionalisme og ekspertise er tydelig, og jeg føler mig i gode hænder hele vejen igennem.

Efter behandlingerne er Mia altid der for at sikre, at jeg har det godt, Hun skaber en atmosfære af ro og optimisme med hendes smittende energi.

Jeg kan varmt anbefale Mia og Klinik Iskov til alle, der overvejer at få fjernet deres tatoveringer. Hendes dedikation, professionalisme og venlige væsen gør hende til det perfekte match på denne rejse mod en tatoveringsfri fremtid.

5 March 2024
Rated 5 out of 5 stars

Mia er en meget kompetent og grundig…

Mia er en meget kompetent og grundig behandler. Jeg føler mig helt tryg ved hende og det er tydeligt at hun har mere end styr på udførelse af laser for tatoveringsfjernelse. Konsultationerne er hyggelige og jeg lærer noget nyt hver gang omkring laser, teknik og hudens heling. Der er altid slik og sodavand som virkelig kan være tiltrængt efter endt laser behandling. Jeg har været ved flere behandlere men aldrig oplevet en som vil gå så langt for at kunderne føler sig trygge, både før under og efter behandling. Det er tydeligt at Mia er oprigtig og elsker sit fag, jeg er aldrig gået derfra uden at vi har gennemgået alle mine bekymringer for efterhelingen, hvilket betyder meget for mig. Klinik Iskov har min største anbefaling!

12 February 2024

De varmeste anbefalinger til Mia ❤️

De varmeste anbefalinger til Mia ❤️
Hun er så dygtig, og professionel i hendes arbejde, hun er omhyggelig med behandlinger og vejledning i hvad man skal før og efter behandlingen.
Jeg føler mig 100 % tryg hos hende, og hendes udstyr er yderst effektivt, det er tydligt for mig hun hverken går på kompromis med sit arbejde eller udstyret hertil.
Mia er altid sød, smilende og man føler sig SÅ velkommen hos hende ❤️
Det varmeste anbefalinger herfra.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

3 February 2024
Rated 5 out of 5 stars

Top service fra første sekund.

Top service fra første sekund.

Man føler sig hjemme med det samme, og professionel behandling, samt billige priser ift andre steder.

Er ved at få fjernet en tus på kinden, efter have været 3 andre steder, men så fandt jeg Klinik Iskov. Og fra første behandling har jeg ku se tydelig forskel.

Kan kun anbefale Iskov til andre, ang Tatto fjernelse.

Brian

16 August 2023

Gule bryn !!

Gule bryn !!

Mia er så dygtig - jeg kom til hende da alle muligheder var prøvet af angående mine bryn.
Mia forsikrede mig om at hun kunne hjælpe, men troede seriøst ikke at hendes laser var så effektivt !

Jeg sidder idag med helt perfekte naturlig bryn takket være Mia.

Mia er som behandler den mest omsorgsfulde og lyttende persom - samtidig med hun ved præcis hvad hun laver.
Mia får mine varmeste anbefalinger og kunne jeg give hende 10 stjerner så gjorde jeg det.

Tak Mia for at give mig min selvtillid igen.

30 August 2023

Tryg, kompetent behandler

Behandling hos Mia er altid trygt og rart. Hun er utrolig kompetent og giver altid den bedst mulige vejledning og behandling, som passer præcis til den enkelte klient. Det gør at man har lyst til at komme igen - og igen!

29 December 2023

Det bedste sted i Odense

Jeg var igår oppe at få min 4. behandling hos Mia. Jeg er ved at få fjernet en ret stor tiger i b/g med meget helt sort it. Jeg er foreløbigt meget tilfreds med resultatet, selvom jeg ikke er færdig endnu. Mia er meget vidende, sød og informerende. Hendes laser er nyeste generation og derfor mere effektiv end ældre apparater. Når det er sagt, så skal man gøre sig klart, at det at få fjernet en tatovering er en ret langsommelig proces, og at ikke to tilfælde er ens. Jeg synes ikke, at smerten er noget at skrive hjem om, men mange finder det ret ubehageligt. Der tilbydes derfor også lokalbedøvende creme. Jeg kan varmt anbefalde Klinik Iskov, som efter min bedste overbevisning er det bedste sted i Odense. Man får den bedste behandling til den bedste pris.

22 December 2023

Take a closer look