KIMO DIRECT Reviews

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Verwarmd vest gekocht en alles keurig afgeleverd, helaas na een paar keer dragen een defect. Kimo gebeld en alles is keurig opgelost.

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

zeer goede prijs, kwaliteit. Uitermate vriendelijk en behulpzaam Antwoorden direct op je mail en bieden ook direct een oplossing voor je probleem.

Company details

1. General Store

Written by the company

Welkom bij KIMO DIRECT! Onze missie is om jou te ondersteunen met slimme en toegankelijke hulpmiddelen die bijdragen aan jouw levenskwaliteit. Onze producten bieden praktische oplossingen voor gezondheid en welzijn, met focus op gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

9 reviews in the last 12 months

Write a review

Oplichters leveren niet

Bestelling geplaatst en betaald. Maar niet geleverd gekregen. Meerdere keren gevraagd geld terug te storten maar dat gebeurt niet. Telkens weer maar geduld moeten hebben. Dat hebben we niet. We willen ons geld terug!!

3 May 2026
KIMO DIRECT logo

Reply from KIMO DIRECT

Beste Arjan,

Vervelend om te lezen dat je bestelling niet is geleverd. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

Op basis van de gegevens bij deze review kunnen wij helaas geen bestelling terugvinden. Zou je contact met ons willen opnemen via info@kimodirect.nl met je ordernummer, naam of e-mailadres? Dan onderzoeken we dit graag en zoeken we samen naar een oplossing.

Matthijs
KIMO DIRECT

Rated 4 out of 5 stars

Defect in vest

Kimo gebeld en alles is keurig opgelost.

28 January 2026
KIMO DIRECT logo

Reply from KIMO DIRECT

Beste Ronny,

Bedankt voor je eerlijke review!

Vervelend dat er een defect is ontstaan. Gelukkig hebben we dit snel voor je kunnen oplossen en fijn om te horen dat je tevreden bent over de afhandeling.

Veel plezier met je verwarmde vest! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we graag voor je klaar.

Team KIMO DIRECT

Geen reactie

Zeer verbaasd ben ik dat er totaal niet gereageerd word. Ook na 10 dagen nog geen reactie.

20 July 2025

Prettige revalidatie

Na een heftige blessure te hebben opgelopen koos ik ervoor om zelfstandig mijn revalidatieproces aan te gaan.

Ik had een dumbbell nodig waarmee ik geleidelijk mijn pols kon versterken, dit is dankzij de KIMO DIRECT verstelbare dumbbell al erg goed gelukt.

Na het makkelijk en licht te kunnen beginnen met 2,5 kg heb ik de dumbbell inmiddels al kunnen verstellen naar 7,5 kg tijdens het doen van bicep curls en andere polsgevoelige oefeningen.

Kortom: Dit product is absoluut geschikt voor iedere sporter, of het nu is omdat je een blessure hebt opgelopen of omdat je een gezondere levensstijl wilt.

De KIMO DIRECT dumbbell is geschikt voor alle gevallen :)

5 May 2025
Rated 1 out of 5 stars

Inleg zolen die verwarmd kunnen worden

Op 5-12-2023 inlegzolen die verwarmd kunnen worden gekocht bij Kimo Direct.
Op 14-1-2024 niet meer te gebruiken.
Controle lichtjes branden niet meer en de linker inleg zool.wordt niet meer warm.
Klacht ingediend en daar wordt niet op
gereageerd. De inleg zolen kosten € 99,95

15 January 2024

Bestelnr. 1534715326

Twee warmte vesten besteld bij deze site, maar dan wel via bol.com. Werden zeer snel geleverd. Alleen zaten er geen opladers bij, deze variant met oplader had ik wel besteld. Meteen een mail gestuurd en kreeg binnen 30 seconden al antwoord terug en de beide batterijen werden de volgende dag al geleverd. Helemaal tevreden.

12 December 2022

The Trustpilot Experience