See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg goonet stille i timen. Jeg spurte læreren om det var greit, og han sa ja. Men så fikk jeg lyst på mer. Jeg spurte en medelev om jeg kunne få backshots, men han sa nei. Det gjorde meg veldig sint.... See more

Rated 1 out of 5 stars

fikk beskjed om å jobbe med kikora i timen, ende opp med og stå på Fetsund bura klar for å hoppe. men rett får jeg håpet måtte jeg ha en final goon. oh shit kikora masteren kom til meg og hjalp m... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg kom på skolen også sa læreren av vi skulle jobbe med kikora også ble jeg veldig lei meg, Jeg satt bak gardinene på mobilen og så på noe som fikk med kåt men så åpnet læreren min gardinene og så me... See more

Rated 2 out of 5 stars

Kvar gang læreren så lite nevner orde "kikora" kjenner eg at eg får sug i magen det er nesten verre en at mamma sei eg skal gjere lekse. Einaste som er forstålig er mattemaraton men sannsynligheten... See more

1.4

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

kikora dere må fikse denne nettsiden

kikora dere må fikse denne nettsiden! hver gang læreren nevner kikora har jeg lyst til å grave meg ned i et hull og ligge der til jeg mister pusten. neste gang læreren nevner kikora skal jeg waterboarde meg selv. kikora skaper ikke liv de ender de! dette dritt nettsiden her må fikses

27 January 2026

JEG HATER DETTE!

absolut dritt, dette er en shit nettside som jeg måtte bruke i barneskolen min. Dette var helt tortur å bruke. Jeg vil aldri ønske at min verste fiende skal bruke dette drit nettside

26 January 2026

Kikoras tyranni

Hver morgen når jeg våkner opp, har jeg et indre håp om at det tyranniske regimet til Kikora endelig skal ta slutt. Jeg kan ikke gå et eneste minutt uten å få flashbacks til den gruferdige logoen og de umenneskelig smertefulle timene som har blitt tatt nådeløst fra meg av Kikora (jeg får også flashbacks til Vietnam-krigen, men det er ikke like ille). Hvert endeløse sekund jeg har blitt tvunget inn i av Kikoras grusomhet føles som en ny kniv skjøvet lenger inn enn den forrige. Når jeg står opp om morgenen har jeg et evig minkende håp, som bare er til for å pulveriseres det øyeblikket jeg setter min fot inn dørene på skolen. Dette kaoset ser aldri ut til å ta slutt, jeg kan ikke fortsette å leve som dette. Hver kveld når jeg legger meg til å sove, blir jeg liggende våken og skjelven i timevis, bare grunnet Kikora. Å logge inn på Kikora er noe jeg ikke kunne ønsket min verste fiende, jeg ville heller gått gjennom alle ni sirkler av helvete uten annet enn meg selv enn å se det en gang til. Ikke forvent å høre flere ord fra meg igjen, jeg er allerede i vei med løkken.

22 January 2026
Rated 1 out of 5 stars

kikora er uten tvil det beste mattesiden, for å gi selvmordtanker

Kikora er uten tvil en av de beste digitale læringsplattformene for matematikk som finnes i dag. Siden er svært brukervennlig og godt strukturert, noe som gjør det enkelt å komme i gang uansett nivå. Oppgavene er varierte, pedagogisk gjennomtenkte og tilpasser seg elevens ferdigheter, slik at man hele tiden blir utfordret på riktig nivå.

Det som virkelig skiller Kikora fra andre mattesider, er de tydelige forklaringene og de steg-for-steg-baserte løsningene. Hvis man står fast, får man gode hint som hjelper en videre uten å gi svaret med én gang. Dette gjør at man faktisk lærer av feilene sine og får en dypere forståelse av matematikken, ikke bare pugger svar.

Kikora motiverer også til læring gjennom et ryddig design, progresjonssystem og mestringsfølelse. Det er veldig tilfredsstillende å se egen utvikling og føle at man blir bedre for hver økt. Plattformen passer både for elever som synes matte er vanskelig, og for dem som ønsker ekstra utfordringer.

Alt i alt er Kikora en fantastisk ressurs for matteundervisning. Den gjør matematikk mer tilgjengelig, forståelig og faktisk gøy. Jeg anbefaler Kikora på det sterkeste til alle som vil bli tryggere og flinkere i matematikk.
ALT SOM BLE SKREVET HER ER HELT OMVENDT!!! KIKORA ER DET VERSTE JEG HAR SETT I LIVET MITT. DET GIR MEG SELVMORDTANKER.

12 January 2026

Fuck kikora

Hei dette er uskjent som skriver Dette var en helt jævlig nettside (jeg går i 8) Dem spurte meg hva nano meter var og en av alternativene var faen i meg fantasilliard liksom når får jeg bruk for dette shitet her

ps hvis du ikke får kontakt med meg kan det hende at jeg har tatt mitt liv pga dette nettsidet.

11 January 2025
Rated 1 out of 5 stars

gi casper offentlig henrettelse!

Casper sa at jeg ikke kunne spille i timen! nei, casper er ikke LÆREREN min, det er en medelev, han skrek som bare FAEN at jeg drev å spilte. jeg fikk anmerkning , så etter skoledagen gikk jeg til huset hans og lagde en checkpoint. etter så gikk jeg hjem og klarte å grave bort en urealistisk stor atom bombe, også ''med et uhell'' så trykket jeg på den røde knappen. Bare for å si det, casper kan ikke si at jeg spiller i klasse rommet lenger for å holde dette barnevenelig🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖

16 October 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg tenger nå mental hjelp

Hva faen er dette for noe. Det føles ut som at jeg er i en Disney Channel reality tv show og vi skal liksom "solve for calculus", bare at jeg ikke er den main characteren som får det rett på første forsøk. Neida. Jeg er den dummingen i bakgrunnen som alltid tror at han har rett. Og så sier jeg det til læreren, og hun sier "Nesten", selv om jeg 553,2873 desimaler unna. "prøv igjen" ja liksom, som om jeg kommer til å klare det.

Så, endelig skjønner jeg det. Jeg får rett. Jeg trodde jeg kom til himmelen og så Jesus. Jeg sverger jeg så han. Og så sier han "feil". Jeg skjønte det ikke først, men så begynte jeg å se skjermen igjen. Det var fuckass Kikora. Igjen og igjen. Jeg tilkaller læreren min og spør om hjelp. Lite viste han at jeg spurte om psykisk hjelp fordi jeg er seriøst skada. Men så sier han " det er jo rett det " og jeg sverger, jeg døde.

Hvordan? Hvordan kan et matte program ta feil? Jeg trodde dette var til for å hjelpe elever, ikke for så skade dem mentalt?

Prøver du å lure meg Kikora? Sånn at jeg ikke vet forskjellen mellom rett og galt lenger? Tror du virkelig at jeg er så dum og at jeg kommer til å falle inn i det toxic ass fela di? Nei. det gjør jeg ikke. Jeg klarer dette ikke lenger. Hjelp. Meg.

Ps; Jeg vet at du er djevelen kikora, jeg bare kan ikke bevise det.

grusomt

dette er en av de vanskeligste opplevelsene jeg har opplevd. kan noen please fortelle meg hvorfor denne nettsiden eksisterer og hvorfor det norske skolesystemet har valgt dette grusomme stedet for opplysning om matte. JEG VILLE HELLER SPASERT RUNDT SONGSVANN BARFOT OG BLITT DYTTET INN I VANNET AV EN BURSDAGSKLOVN I PSYKOSE OG KONTRAKTET EN HJERNESPISENDE AMOEBA NAEGLERIA FOWLERI OG OMKOMMET I EN SYKESENG I DEN DYPE JUNGELEN I AMAZONAS OG DERRETTER BLI SLUKT AV EN SYKT SULTEN PYTON SLANGE TAKK FOR MEG HA EN FIN DAG UTEN KIKORA.

KIKORA LUKK NETTSIDEN DERES

BRO AIN'T NO WAY NETTSIDEN ER TREGERE ENN BESTEFAREN MIN SIN PC FRA 80 TALLET 💀💀💀 DET SKAL LIKSOM VÆRE MATTE OG DEN SPØR HVA ER 10X1 JEG GÅR I SJETTE KLASSE!!! EN FØRSTE KLASSING KUNNE GJORT DISSE OPPGAVENE OG DE SIER (om du får fem lodd så kan du vinne en nintendo switch) OG SJANSENE ER LIKSOM 1 I FLERE MILLIONER!!! KIKORA SPØR DU MEG BURDE DERE LUKKE NEED NETTSIDEN OG APP HVIS DERE HAR FOR ANDRES LIV

Kikora er balls

Kikora er balls siden når jeg bruker den går batteriet mitt ned raskere enn når du kaster en stein ned et fly på en barneskole fylt av folk som bruker kikora, kan ikke tørre å se på kikora uten å fly ut av settet mitt i timen jeg bruker aldri kikora utenom når jeg blir bundet fast til settet mitt i timen det gjør vondt as

13 October 2024

KIKORA SUGER SÅ JÆVLIG

Kikora er så sykt dritt det får meg til å kaste opp hvert sekund og skibidi toilet dukker opp på senga mi og skyller meg ned til Kina så jeg kan kappe av beina og hodet mitt og selge på temu som burrito og en jævla pizzabunn på Michelin så de jævla folka på kikora kan putte ost og ananas fordi det spiser de på meg som pizzabunn og bruke blodet mitt som tomatsaus og bruke ballene mine som tortillachips og oppkasten min som guacamole fordi det hadde faktisk vært jævlig fuckings fint sammenlignet med å bruke kikora!

2 October 2025

Kunni faen

Læreren vår som heter unni men vi kaller KunnI pga hun er KI generert men uansett eg hater kikora så mye at eg mister viljen til og leve og når KunnI skal få oss til og ha kikora vurderer eg og sprenge av meg hodet

6 July 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg hater kikora så forbanna mye

Jeg hater kikora så forbanna mye. Når læreren sier vi skal jobbe med kikora så mister jeg livsglede og får lyst til å stå ute i trafikk med håp på at en turistbuss full av kinesere skal kjøre hardt over meg.

1 October 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look