Jeg kan ikke anbefale Kenneth Sand køreskole nok. Kenneth er en utrolig dygtig lærer, der tydeligt brænder for det han laver. Der er altid grin og gode historier, både i teori lokalet og i bilen. Ken... See more
See what reviewers are saying
Et stort tak skal der lyde til Kenneth. Både for at tage godt imod min datter, da hun desværre måtte skifte køreskole midt i et forløb men også for at være supertålmodig og dygtig til at skabe tryghed... See more
Som mor til en pige der lige har taget kørekort hos Sands køreskole, skal der herfra lyde de allerbedste anbefalinger. Fra at være usikker på selv og sine evner bestod Emma teori og køreprøve i før... See more
Jeg kan varmt anbefale Kenneth som kørelærer! Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg, og det skyldes i høj grad hans dygtighed. Kenneth er utrolig professionel, tålmodig og god til at ska... See more
Fantastisk køreskole, med plads til alle behov.
Det har været en god oplevelse at tage kørekort hos Kenneth Sand. Teoritimerne er spændene, og man lærer noget hver gang. Både teori-, og køretimerne er af høj standard.
WOW!
Havde jeg aldrig troet at jeg skulle erhverve mig et kørekort, da jeg er blevet ramt af en i bil i alderen af 15. Efter et mislykket forsøg ved en anden kørelærer, var jeg ikke sikker på jeg overvhovedet ville kunne få et kørekort. Jeg bestod min anden køreprøve, 500 stjerner og thumbs-up her fra :)
Nikolai
Helt fantastik køreskole!
Fantastik kørelærer, som virkelig forstår at lære fra sig, han forstår at gøre undervisning/køretimerne lærerige og ikke mindst rigtige fede og sjove! Der er ikke en køretime hvor man ikke føler man har lært noget og ikke mindst fået et godt grin med på vejen.
En køreskole hvor undervisningen bliver tilpasset dine behov!
Kennethsand køreskole er fantastisk god! - og kan helt klart anbefales.
Jeg startede selv hos Kenneth efter at have haft to kørelærer som jeg ikke var tilfredse med!
- Hos Kenneth har du teori --> kører lidt (hvor du øver det du har lært i teori) --> har teori osv..
Under kørsel, der øver i den teori i har haft og Kenneth undersøger hvilken måde du lærer bedst på, og varierer det fx. med at huske skilte, husker at orientere, blinker til siderne osv.
- ved at begå fejl og lære af dem?
- ved at han sidder og guider dig undervejs?
der er selvfølgelig mange andre måder, det er lidt op til dig og hvordan du gerne vil have det.
Han giver undervejs RIGTIG gode huskeregler til hvordan du nemmere kan styre bilen (gear, blinker osv.) sådan at du nemmere kan koncentrere dig om at følge med i hvad der sker ude på vejen.
Alt i alt en rigtig god køreskole, og en god underviser!
Fantastisk!
Skide sjov, men samtidig super dygtig kørelærer!
Han har virkelig nogen gode teknikker og huskeregler. Alle byrde tag deres kørekort her:)
Helt fantastisk :)
Da jeg ikk har prøvet andre kan jeg ikk rigtig sige andet end han er helt igennem fantastisk :)
Super godt!
Kenneth er en super sjov køre lære som er virkelig god til og lære fra sig :)!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.