Helt klart en anbefaling herfra
Helt klart en anbefaling herfra .. God kommunikation og arbejdet er flot udført! De kan deres håndværk.
Malerfirma i Aalborg. Giv os en anmeldelse af din oplevelse hos os.
Digtervejen 11d, 9200, Aalborg Sv, Denmark
Glade og dygtige malere.
Emil og Co. Har udført hele malerentreprisen på vores hus. Forløbet har problemfrit og altid kommet til aftalt tidspunkt.
Og de små fejl der har været undervejs er blevet udbedret med et smil hver gang.
Meget tilfredse med resultatet! Tusinde tak til kdelite for en god oplevelse. Anbefaling herfra
Virkelig flot arbejde, søde mennesker som er velkomne her igen
KD elite har været ude og hjælpe med maler arbejdet i mit renoveringsprojekt, de gav mig ro i maven og hvilke løsninger der ville være bedst.
De var både hurtige og leverede til aftalte tider . Vil helt klart bruge dem igen
Tak for hjælpen!
Jeg havde Kdelite ud og male min lejlighed i marts måned.
Kan kun anbefale dem videre til andre, som står og skal bruge en maler.
Danmarks nok dårligeste maler firma.
Hold jer langt væk, vi har sammen med flere andre fået et super dårligt resultat. Men de er begyndt at få fjernet anmeldelser hvorfor deres gennemsnit ser godt ud.
Jeg står lige nu og kigger på hans fine maler arbejde, i vores bruserkabine som ikke kan tåle vand. (som han ellers garaterede at det kunne)
Professionel og hurtigt arbejde.
Jeg skulle have malet min lejlighed og kontakt adskillige firmaer.
- Emil fra kd elite var både bedst på pris men også tiden for at få igang til slut.
De brugte 4 dage på at fuldspartle min lejlighed samt. male alt fra vægge, lofter, radiator, døre til lister m.m. 👨🏼🎨
Kan varmt anfalde at bruge dem! 🔥
5 stjerner herfra - de malede min lejlighed ude i Vestbyen. Rigtig glad for det.
Har fået malet lofter i hele huset. Det var effektivt og udført som lovet. God kommunikation. Eneste anke er at der var malet ved siden af nogle steder. Dog ikke mere end jeg kunne fjerne på 10 min. Ellers alt OK.
Jeg har haft KD Elite ude at male mit hus sidste år. Jeg havde en enormt stram tidshorisont, idet jeg stod og skulle flytte ind i huset efter malerarbejdet var færdigt og jeg samtidig stod og skulle ud af en lejebolig. KD Elite prioriterede opgaven og leverede et fremragende arbejde hurtigere end forventet.
Flink personale som virkelig er arbejdsomme og hænger i til opgaven er færdig og kunden er tilfreds. Hvis der er småting, bliver de rettet omgående hvilket er dejligt. Maler entreprisen er udført til fulde, med grundig omhyggelighed. Anbefalingsværdigt og absolut konkurrence dygtige priser, hvor der stadigvæk benyttes materialer af bedste kvalitet. Kan varmt anbefales. 😎💪
Hurtig og effektiv maler. Fuldt tilfreds med maling af mine lofter og gulvlister. Kom som aftalt. Desuden fik jeg resten af malingen, så jeg selv kunne male mine loftlister, der endnu ikke var sat op.
Humør og service i top 👍
Jeg var ok med at deadlinen blev trukket, men fredag blev til søndag, og arbejdet var stadig ikke gjort ordentligt da det kom til stykket. Der blev ikke kommunikeret løbende omkring eventuelle tvivl og spørgsmål, selvom jeg havde tilbudt både en fremvisning og kontakt på telefonen. Skruer, rawlplugs og søm var ikke fjernet og huller derfor ikke lappet. Der var maling på gulve, møbler og vindueskarme. Maler Emil tilbød og udbedrede nogle af tingene, men jeg har efter tjek stadig fundet fejl og mangler.