KCD Marketing B.V. Reviews 16

Company details

1. Counselor
  2. Class

Written by the company

KCD Marketing B.V. is gespecialiseerd in het helpen van ondernemers en starters om hun kennis, passie en expertise om te zetten in schaalbare online verdienmodellen. Vanuit de overtuiging dat iedereen de mogelijkheid heeft om een vrij en winstgevend leven te creëren, ontwikkelen wij programma’s, tools en trainingen die ondernemers stap voor stap begeleiden bij het opbouwen van hun eigen online imperium. Wat ons uniek maakt, is de combinatie van strategie, implementatie en psychologie: We werken niet met oppervlakkige tips of losse hacks, maar bieden volledige systemen waarmee ondernemers hun business duurzaam kunnen laten groeien. We combineren neuropsychologie en marketing om te begrijpen wat klanten écht triggert, en vertalen dit naar praktische content- en salesstrategieën. We leveren niet alleen kennis, maar ook tools, templates en frameworks die direct uitvoerbaar zijn, zodat onze klanten sneller resultaten behalen zonder eindeloos te blijven leren. Onze aanpak is toegankelijk en direct, met een sterke focus op storytelling, personal branding en digitale producten. Dit maakt onze methode geschikt voor zowel startende ondernemers zonder bereik als gevestigde bedrijven die hun aanbod willen digitaliseren en schalen. Met producten als de Personal Branding Academy, de Niche Navigator en verschillende interactieve cursussen en templates, hebben wij een compleet aanbod ontwikkeld dat ondernemers helpt groeien van hun eerste digitale product tot stabiele 10K+ maanden. Het doel van KCD Marketing B.V. is duidelijk: 👉 Ondernemers laten ervaren dat vrijheid, financiële onafhankelijkheid en impact voor iedereen haalbaar zijn – mits je de juiste strategie, tools en begeleiding hebt.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Persoonlijke en waardevolle begeleiding

Ik heb de begeleiding als zeer waardevol ervaren. In eerste instantie wilde ik alleen gebruikmaken van de academy, maar ik ben uiteindelijk toch gestart met het 1-op-1 traject — en dat was de beste keuze.

De begeleiding heeft mij echt geholpen om de stap te zetten en er serieus voor te gaan. Dankzij de tips en strategieën ben ik veel bewuster geworden van mijn content. Ik post nu meerdere keren per week en ben dagelijks actief in mijn stories.

Wat voor mij echt het verschil maakt, is de persoonlijke aanpak. Er wordt rekening gehouden met mijn principes en kaders, en er wordt echt met mij meegedacht wanneer ik het overzicht kwijt ben.

Ik ben er nog niet, maar ik heb al mooie stappen gezet en voel veel meer motivatie om door te gaan.

Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar oprechte en betrokken begeleiding.

Groetjes,

Fatima

Pure Connect Coaching

7 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ik wil als eerst beginnen met het…

Ik wil als eerst beginnen met het vertellen over Kirsten. Voor een lange tijd zag ik vaak voorbij komen om online een onderneming te starten, ik was er 9 van de 10 keer sceptisch over, waardoor ik de stap nooit nam. Tot ik een keer een gratis webinar bijwoonde van Kirsten. Ik kreeg gelijk een goed gevoel over de kennis die zij overbracht met een heldere, rustige vrolijke stem Allahuma bareek.

Ik had op dat moment geen Instagram, dus ben ik die snel gaan maken om contact te nemen met Kirsten. Vanaf onze eerste ontmoetingsgesprek tot vandaag dat ik deze review typ is, is zij enorm geduldig geweest met mij en probeert zij altijd te kijken naar hoe ik verder kan in mijn proces. Zij is altijd te bereiken ondanks haar drukke planning en natuurlijk als mama. Dat vind ik erg fijn.

Daarnaast is het programma dat ik volg enorm duidelijk en wordt het door Kirsten steeds verbetert. Ook heb je via discord contact met andere leden die gekozen hebben voor Kirsten haar programma. Al om al ben ik tevreden met mijn keuze!

4 February 2026

KCD Academy community

Voordat ik met Kirsten begon, miste ik helderheid. Mijn oude onderneming paste niet meer bij me, maar ik wist niet welke stappen ik moest nemen richting iets dat wél klopt.

Kirsten voelt eerlijk, warm en oprecht. Bij haar voel ik me meteen thuis. Ze geeft me precies wat ik nodig heb om mijn nieuwe business op te bouwen.

Sinds de samenwerking sta ik dichter bij mezelf in mijn content en zichtbaarheid. Op de lange termijn helpt dit me om een personal brand neer te zetten dat bij mij past en klanten aan te trekken die bij mij horen.

Ik raad Kirsten aan omdat ze direct, betrokken en echt aanwezig is.

13 November 2025

Kirsten is ontzettend kundig

Kirsten is ontzettend kundig en tegelijk heel persoonlijk in haar aanpak. Ze denkt echt met je mee en geeft praktische tips die direct toepasbaar zijn.
Haar leeromgeving is GOUD WAARD!!!
Dus durf te investeren in je persoonlijke en zakelijke groei!

29 October 2025

Kcd cursus

De online lessen zijn zeer goed te volgen, ze zijn op zo'n manier opgebouwd dat ze voor iedereen goed te begrijpen zijn. Wat ik ook heel prettig vind is dat Kitsten echt altijd klaar staat om ons te helpen met al onze vragen.

11 October 2025
Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden, alles zit goed in elkaar

Tot nu toe zeer tevreden over de PBA cursus met 1:1 coaching, die ik heb aangeschaft.

Opdrachten zijn duidelijk, je kan letterlijk aan alle kanten hulp verwachten en er is een community waarin handige tips en goede uitkomsten worden gedeeld. Dat is heel erg motiverend!

Je voelt je ook helemaal welkom om vragen te stellen. Ik heb heel veel zin om verder met deze cursus aan de slag te gaan!

8 October 2025

Erg fijn

Erg fijn! Ik ben blij dat ik aangesloten ben bij de Academy. Het is zeker een aanrader. Ik krijg nu 1:1 begeleiding en daarin krijg ik veel tips en feedback op mijn content etc. Het helpt mij enorm!

6 October 2025
Rated 4 out of 5 stars

Een geweldige ervaring met de cursus

Een geweldige ervaring met de cursus, ik raad dit zeker aan anderen die wat willen met personal branding. De opdrachten die ik kreeg waren nuttig voor mij, zo kwam ik op een goede niche uit. De coach stuurt mij regelmatig een dm om te kijken hoe het en of ik hulp nodig heb met betrekking tot de cursus. In de community worden er coachingcalls gehouden waar de leden uitleg krijgen en vragen kunnen stellen.

15 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Kirsten is een hele goede en fijne…

Kirsten is een hele goede en fijne coach! Ze denkt echt met je mee en je voelt dat ze je heel graag wil helpen om succesvol te worden. Ook is ze ontzettend goed bereikbaar. Ik raad haar zeker aan als je een actieve coach nodig hebt!

14 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Kirsten van KCD Marketing is een top coach!

Kirsten van KCD Marketing is een geweldige coach. Ze beschikt over veel kennis en weet dit op een duidelijke manier over te brengen. Tijdens de coaching luistert ze goed naar je en geeft ze concrete handvatten waar je direct mee aan de slag kunt. Daarnaast weet ze je enorm te motiveren en dat geeft net dat extra zetje om door te pakken. Dankzij haar begeleiding heb ik meer inzicht gekregen in mijn marketingaanpak en voel ik me veel zekerder in de stappen die ik zet. Echt een aanrader voor iedereen die zichzelf en zijn/haar bedrijf verder wil ontwikkelen! Dank je wel, Kirsten!

13 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Zeer vakundig en resultaat gericht

Kirsten van KCD marketing is heel kundig en weet heel goed hoe het social media spelletje werkt. Haar personal branding academy is ontzettend fijn en heel gestructureerd ingericht. De inhoud van de lessen zijn goed te volgen en helpen je echt goed op weg om je eigen brand online sterk neer te zetten en de juiste doelgroep en klanten aan te trekken. Iets waar veel andere cursussen en coaching trajecten de plank vaak in mis slaan

12 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Enorm waardevolle begeleiding bij het maken van digitale producten en mijn eigen brand

Ik heb gekozen voor de 1 op 1 begeleiding en heb dit als ontzettend fijn ervaren. Alles is duidelijk en overzichtelijk, waardoor het maken en verkopen van digitale producten een stuk makkelijker werd. Wat ik vooral waardeer, is dat ze niet alleen kennis deelt, maar ook echt meedenkt en praktische tips geeft die direct toepasbaar zijn.

Kirsten combineert haar expertise met een persoonlijke aanpak, waardoor je je altijd gesteund voelt. Dankzij haar begeleiding heb ik veel meer overzicht en vertrouwen gekregen in mijn eigen traject. Echt een aanrader voor iedereen die met digitale producten of cursussen aan de slag wil!

1 August 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look