Karma Sneaks Reviews 48

TrustScore 2.5 out of 5

2.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Virkelig dårlig service. Har flere gange prøvet at skrive ang. manglende info om ordre/levering men de er som sunket i jorden. De reklamerer med svartid inden for 1-3 dage det sker absolut ikke. Kunn... See more

Rated 1 out of 5 stars

Der er nu gået 14 hverdage og skoene er ikke sendt. Der er hverken svaret på min mail eller kontaktformular, som jeg har sendt for 5-6 dage siden! Jeg har skrevet til firmaet igen i dag, at jeg øn... See more

Rated 5 out of 5 stars

Superbrugervenlig site, Jeg manglede et par Adidas Special, til min daglige træning. Jeg stødte derfra på Karma sneaks, som havde en utrolig brugervenlig hjemmeside. Jeg fik hurtigt bestilt min sn... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fint produkt til en god pris, stort udvalg af fede sneakers og hurtigt og dejelig kundeservice. Er virkelig glad for min sneakers, og har fået talvis af komplimenter fra pigerne😉 klar anbefaling herf... See more

Company replied

1. Shoe Store

Written by the company

Karma Sneaks er en dansk Virksomhed, som blev skabt i 2021. Vi startede Karma Sneaks med en klar vision om, at vi skulle bygge en wepshop hvor man nemt kunne købe og handle ægte eksklusive sneakers og produkter til gode priser.

2.6

1-star

Replied to 20% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

Rated 1 out of 5 stars

Der er nu gået 14 hverdage og skoene er…

Jeg har skrevet til firmaet igen i dag, at jeg ønsker min ordre annulleret.

Hold jer langt væk fra dette firma!

24 April 2026

Meget dårlig service

Meget dårlig service.
Varerne bliver ikke sendt, og der svares hverken på mails eller andre henvendelser.

Kan på ingen måde anbefales.

22 April 2026

Virkelig dårlig service

Kunne jeg give 0 stjerne var den havnet der - kan absolut ikke anbefale at bestille fra dem uanset prisen.

14 April 2026

FUP OG SVINDEL

Kunne jeg have givet 0 stjerner var det der den endte!
Bestiller et par sneakers hvor der er op til 12 dages leveringstid da de ikke var på lager. Nu er de 12 dage længe gået. De svarer ikke på hverken mails, kontaktformular eller Messenger! Totalt svindel firma. Kan absolut IKKE anbefales. Hold jer væk fra dem.

27 November 2025

Hej

Det er vi oprigtigt kede af at høre, og vi forstår fuldt ud din frustration.
I perioden op til jul har vi desværre haft ekstraordinært travlt, hvilket har medført forsinkelser både i levering og i vores kundeservice. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Din ordre er nu annulleret, og det fulde beløb er refunderet. Refusionen vil kunne ses på din konto inden for få bankdage, afhængigt af din betalingsudbyder.

Vi beklager meget den manglende kommunikation og den ulejlighed, det har medført, og vi tager din feedback alvorligt i arbejdet med at forbedre vores service fremadrettet.

Kundeservice

Rated 1 out of 5 stars

Første og sidste gang jeg handler hos dem

Første og sidste gang jeg handler hos dem.

12 October 2025

Hej

Det er vi kede af at høre. Ordren er for noget tid siden blevet håndteret, og alt er løst. Vi beklager den oplevelse, du har haft, og tager din feedback med i vores videre arbejde med at forbedre både kommunikation og service.

Kundeservice

Rated 1 out of 5 stars

Uanset hvor billigt eller godt det…

Uanset hvor billigt eller godt det lyder.. lad vær!

Bestilte sneakers 12 Juni. Start september har jeg stadig ikke fået mine penge retur, til trods for at jeg har forsøgt at returnere varerne i hvad føles som flere måneder.

Det er helt horribelt den forretningsmodel der bliver kørt her.

Forsøger igen og igen at kontakte virksomheden men ofte får man ingen svar.

21 August 2025

En måned uden løsning

Jeg bestilte et par højhælede Ralph Lauren sko i str. 40 den 17. juli, men modtog aldrig en ordrebekræftelse. Efter fem dage (22. juli) skrev jeg til kundeservice, som bad om mit ordrenummer – hvilket jeg jo ikke havde fået. Jeg beskrev derfor ordren i stedet.
Først seks dage senere svarede de, at der var forsinkelser, men at jeg kunne forvente levering inden for 2-3 dage, samt at jeg ville få en mail om forsendelsen den 28. juli. Ingen af delene skete.

Den 3. august skrev jeg igen, da pengene nu var blevet trukket, men jeg stadig ikke havde hørt noget. Dagen efter fik jeg besked om, at der var sket en lagerfejl, og de kun havde str. 40,5. Jeg valgte at annullere ordren – men fik ingen bekræftelse.

To dage senere fik jeg i stedet besked om, at pakken kunne afhentes. Jeg kontaktede dem igen for at påpege, at jeg havde annulleret ordren og ønskede mine penge retur, men har ikke fået svar.

Alt i alt har jeg brugt næsten en måned på at skrive frem og tilbage uden at få en tilfredsstillende løsning.

Opdatering:
Jeg fik et svar, hvor de skrev jeg vil få mine penge tilbage og skoene vil blive returneret på deres omkostninger. Der sker intet i omkring 2 uger og endelig får jeg pengene tilbage, MEN de har selvfølgelig trukket pengene for omkostningerne for returneringen fra beløbet!

17 July 2025
Rated 1 out of 5 stars

Køb ikke fra denne hjemmeside

Jeg har bestilt et par sneakers for over en uge siden og har ikke hørt fra dem siden jeg bestilte dem. Har skrevet flere mails for at høre hvor langt de er med at sende dem, men hører ingenting - og det er heller ikke muligt at ringe.
Utrolig dårlig service......

17 July 2025

Hej Sofie,

Vi beklager meget den oplevelse, du har haft i forbindelse med din ordre. Vi kan bekræfte, at ordren blev annulleret, og at beløbet er blevet refunderet til dig for nogle måneder siden.

Vi forstår din utilfredshed med forløbet, og vi tager din feedback seriøst, så vi fremover kan sikre en bedre og mere effektiv kommunikation til vores kunder.

Rated 1 out of 5 stars

Lige som alle anmeldelser skriver

Lige som alle anmeldelser skriver, svarer de sjovt nok hellere ikke mig. Min datter har købt et par sneakers for 6 dage siden de er ikke ankommet og vi har hellere fået besked om de på vej. Når man skriver til deres mail svarer de ikke. Man kan hellere ikke ringe til dem, hmm hvorfor mon. Hold jer væk fra denne side!!!

2 July 2025
Rated 1 out of 5 stars

Virkelig dårlig sted at handle.

Jeg har bestilt en T- shirt for 1 uge siden der ikke er dukket op endnu, der står 1- 4 hverdage på hjemmesiden. Pengene er trukket. Jeg har skrevet 2 mails for at høre hvordan det går, men får intet svar selvom I reklamerer med at der er svartid inden for få timer. Det er virkelig en ærgerlig oplevelse da jeg skulle bruge trøjen til min søn 18 års fødselsdag.

20 June 2025

Mistænksomt

Jeg har for nylig bestilt et par sko til min datter i forbindelse med hendes fødselsdag.

Jeg har endnu ikke modtaget skoene, selvom der nu er gået fem dage.
Jeg tjekkede derfor min konto, hvor beløbet for skoene tidligere stod som reserveret. Det gør det ikke længere, og jeg kan heller ikke finde min ordre på deres hjemmeside.
Jeg har gennemgået mine mails, men har ikke modtaget nogen besked/forklaring på hvorfor.

Så nu står jeg uden vished – og uden en gave til hendes fødselsdag – og jeg kan ikke nå at bestille en ny.

Det er simpelthen ikke i orden!

14 April 2025

Hej Stephanie,

Tak for din anmeldelse — vi er kede af at høre om din oplevelse.

Vi vil gerne lige præcisere, at du har bestilt en bestillingsvare, som vi informerer om kan have en leveringstid på 5-10 hverdage, da varen skal importeres fra vores leverandører.

Din ordre er gået korrekt igennem, og du burde have modtaget en ordrebekræftelse pr. mail kort efter dit køb, hvor din ordredetalje fremgår.

Vi ville meget gerne have hjulpet, hvis vi havde fået besked om, at varen skulle bruges til en bestemt dato — så kunne vi have undersøgt, om det var muligt at fremskynde leveringen.

Vi forstår naturligvis din frustration og er kede af, at det har betydet, at du står uden gave til din datters fødselsdag. Du er velkommen til at sende os en mail, så finder vi en løsning, om varen enten skal hentes hjem eller om ordren skal annulleres.

Rigtig god dag.

Sætter priserne op

Skrev til dem, da jeg undrede mig over bestilling af deres sko fra leverandører. Efter henvendelsen satte de skoene op med 700kr, da de vidste jeg ville købe de.

11 April 2025

Hej Jonas,

Tak for din anmeldelse og din feedback.

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi vil dog gerne understrege, at vi ikke ændrer priser manuelt ud fra enkelthenvendelser. Vores priser bliver automatisk opdateret via et system, der følger markedspriserne – især på eftertragtede og sjældne modeller, hvor priserne kan svinge hurtigt og markant, alt efter udbud og efterspørgsel fra vores leverandører.

I dette tilfælde var der tale om en meget populær model fra 2020, som ikke længere produceres af Nike. Det betyder, at den kun bliver mere sjælden over tid, og derfor kan prisen stige hurtigt – ofte fra dag til dag.

Vi forstår dog fuldt ud, at det kan virke uheldigt, at prisen ændrer sig kort tid efter din henvendelse, og vi beklager, hvis det har givet anledning til misforståelser.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os direkte – vi vil altid gerne hjælpe.

Rigtig god dag.

Hej Susanne

Tusind tak for de 5 stjerner! Det betyder rigtig meget for os at du har haft en god oplevelse, med hurtig levering :)

Vi håber at se dig som kunde igen i fremtiden.

Rated 5 out of 5 stars

Deres kundeservice er helt i top

Deres kundeservice er helt i top. De svare med det samme og finder en løsning med det samme. 1000 tak for det. Vil 100% handle hos jer igen👌

7 March 2025

Hej Kristine

Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord om din oplevelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse :)

Vi håber snart at se dig igen.

Rated 5 out of 5 stars

Stort udvalg og hurtigt levering

Havde de farver på Adidas Spezial, som jeg søgte.... og som var udsolgt andre steder. Gode priser og hurtigt levering 👍😁

4 February 2025

Hej Camilla,

Tak for din anmeldelse ;) Vi er kanon-glade for, at du er tilfreds med din oplevelse hos os!

Super god og hurtig

Super god og hurtig

8 February 2025

Hej Marie

Tusind tak for de 5 stjerner! Det betyder rigtig meget for os at du har haft en god oplevelse :)

Vi håber at se dig som kunde igen i fremtiden.

Take a closer look