Fantastisk Service! Startede med at række ud via kontaktformular på hjemmesiden, og blev hurtigt ringet op. Vi blev enige om min ønsker til at leje en toiletvogn til en havefest. Vognen stod kl... See more
See what reviewers are saying
Meget nemt... Hentede vognen, fik en hurtig gennemgang.. Hjem og slutte til... Og så var byggeriet igang.. 😃 Eneste ulempe er at den kræver 16 Amp for fuld udnyttelse. Vi kunne kun tilslutte 13... See more
Ønsker du et leje forløb hvor det hele bare spiller og kommunikationen fungere, så hold dig fra Karlsvognen.dk Derimod hvis du syntes det er fedt at bruge 12-20 timer om måneden på en toilet kværn de... See more
Vi lejede en toiletvogn, hvor der var fine badeforhold og ekstra plads til tilslutning af vask og tørretumbler. De leverede en rigtig god service igennem al den tid vi havde den (over 6 måneder). O... See more
Information provided by various external sources
Skurvogne udlejes - når det skal være nemt. De nye lette vogne, levering til hele sjælland eller afhent selv.
Fantastisk service
Fantastisk Service!
Vognen stod klar ved afhentning, og efter vejledning var jeg hurtigt på vej hjem med den. Alt spillede og var klinisk rent!
Alle gæsterne syntes det var en super løsning og der var flere der spurgte til udlejningsted etc.
Aflevering var ligeledes helt gnidningsfri og jeg kan på det varmeste anbefale at leje toiletvogn hos Karlsvognen til jeres næste fest!
Hans og Kim har været enormt behagelige…
Hans og Kim har været enormt behagelige og behjælpelige i denne omgang - især Kim, som bringer vognen ud og montere kunne ikke yde en bedre service og man skulle tro det var familie, som dukkede op.
Varm anbefaling herfra.
Lej hos en anden leverandør, - det vil du ikke fortryde.
Min virksomhed har lejet en skurvogn hos Karlsvognen, hvilket har været en økonomisk udfordring, og kommunikationen med Karlsvognen er som at tale til en dør. Vi Beder om et tilbud på lejen, - det får vi, og det accepteres. Undervejs i lejeperioden på ca. 5måneder ændres lejen flere gange, og desuden opkræves vi i lejeperioden på 5måneder samlet cirka 12.000kr for leje af overkørselsramper til slanger og kabler samt varmekabler de har monteret i en sommerperiode. For 12.000kr kunne vi havde købt overkørselsramper og varmekabler (hvis vi ønskede det monteret) 3 gange og efterfølgende smidt overkørselsramperne og kablerne ud. - når man taler med dem er der absolut ingen forståelse for at de tager urimelige priser for skjulte udgifter.
Vælg en anden leverandør som du kan kommunikere med, - det gør vi hvertfald fremover.
Leje af køkkenvogn under husrenovering
Meget nemt...
Hentede vognen, fik en hurtig gennemgang..
Hjem og slutte til...
Og så var byggeriet igang.. 😃
Eneste ulempe er at den kræver 16 Amp for fuld udnyttelse. Vi kunne kun tilslutte 13 Amp, så oplevede at sikringen røg af og til undermadlavning.
vi lejede i knap 3 måneder..
Rigtig god service og fornuftige…
Rigtig god service og fornuftige priser.
Så absolut et firma jeg vil benytte igen
Det kunne have været så godt, men endte i skidt
Derimod hvis du syntes det er fedt at bruge 12-20 timer om måneden på en toilet kværn der ikke fungere og opstigende kloakvand over alt, samt et firma der ikke ser det som deres problem, så er det helt bestemt Karlsvognen.dk du skal vælge. Vi lejer skurvogne jævnt tit til byggeprojekter og vi har aldrig oplevet så dårlig service som her, samt ansvarsfraskrivelse som vi har haft med Karlsvognen.dk
Meget fin og veludstyret vogn
Meget fin, ren og veludstyret vogn. God løsning med levering og opsætning, kombineret med vi selv kunne afmontere og levere retur. Fin service at der kun betales for antal dage udover en måned.
Startede dårligt. sluttede ok
Jeg har ændret min anmeldelse fra 1 til 4 stjerne.
Dette har jeg gjort fordi at jeg efter at være blevet kontaktet af Trustpilots leder, er blevet kompenseret for den dårlige oplevelse jeg havde, og det synes jeg er fedt at der bliver fulgt op, selvom det snart er ét år siden.
Kort fortalt, jeg havde en meget uheldig oplevelse med servicen og følte at uheldige omstændigheder gjorde at skulle betale for en vogn jeg ikke kunne køre hjem. Der var sket en fejlkommunikation og jeg mærkede ingen hjælp fra servicepersonalet. Det har ledelsen beklaget overfor mig og der tager jeg imod da fejl kan ske. Jeg er overbevist om at det også er taget til efterretning. Derfor 4 stjerner frem for 1.
Jeg har fået en super service da jeg havde brug for toilet og bad vogn, jeg kan kun anbefale Karlsvogen.
Defekt vogn og ingen service!
Vi havde behov for en bade og toilet vogn i 4,5 måneder.
Allerede den første uge fik vi problemer med at den ikke kunne pumpe vand ud. Der kom en tekniker ud og fortalte at vognen intet fejlede på trods af vi ikke kunne skylle i toilettet!
Vognen kom sporadisk op at køre igen.
Dette gentog sig en fredag aften hvor vi igen måtte tilkalde hjælp efter selv at have forsøgt at læse det i 3 timer. De ville ikke hjælpe uden for åbningstid uden en ekstra betaling for 2000 kr og spurgte om ikke vi bare kunne vente til mandag med at have adgang til et toilet!!!!
Efter 3 mdr. hvor dette gentog sig kom der en ny tekniker ud som hurtigt konstaterede at kværnen i vognen var defekt. Det var skyld i de problemer vi har haft de første 3 mdr. Han skiftede den og derfra har vognen virket upåklageligt.
Bortset fra den ene dygtige unge mand vi fik ud til sidst har jeg aldrig oplevet så dårlig og manglende service - og hele vejen igennem har Karlsvognen sagt at det var vores problem og ikke deres at deres produkt ikke virker!
Får jeg nogensinde behov igen handler jeg et andet sted!
Modtog en ren og meget velholdt…
Modtog en ren og meget velholdt toilet/badvogn som aftalt og afleveringen var professionel, hurtig og fair.
Meget nemt...
Hentede vognen, fik en hurtig gennemgang..
Hjem og slutte til...
Og så var byggeriet igang.. 😃
Dejligt ikke at leje for en bestemt periode, hvis byggeriet skrider lidt i tidsplanen 😉 vi lejede i 3 måneder..
Super flot badevogn som fungere perfekt…
Super flot badevogn som fungere perfekt under vores renoversion af badeværelse og gæstetoilet.
Super god service - både under opsætning og afhentning af vognen.
Kan klart anbefale Karlsvognen !
Super service…
Super service og BadMobilen vi lejede var pæn og ren da vi hentede den. Alt fungerede perfekt.
Lækkert mobil badeværelse med gulvvarme
Lejede en toiletvogn med bad da begge vores badeværelser skulle renoveres samtidig.
Havde stor glæde af vognen, der fremstod flot og ny.
Alt fungerede perfekt, og gulvvarmen var dejlig da det blev koldt.
Vinhandel vognen i to måneder.
God og nem service
God og nem service. God instruktionsvideo i forbindelse med opsætning.
Vi skulle have nyt badeværelse
Vi skulle have nyt badeværelse, og har haft fornøjelsen af en kombineret toilet/badvogn fra Karlsvognen, i godt 1måned. Meget Fin vogn og selvfølgelig brusekabine og toilet. Nem, enkel og hurtig ekspedition og gode råd. Dejligt at vi kunne have vognen så længe der var behov. Vi har været meget tilfredse . Vh Steen, Slagelse.
Lejede en toilet/bad vogn i forbindelse…
Lejede en toilet/bad vogn i forbindelse med en renovering af badeværelse. Vores VVS'er havde egentlig lovet os en vogn, men det viste sig at hans pris var for dyr, så med kort varsel fik vi kontakt til Karlsvognen, som stillede en vogn til side til os. Afhentning og aflevering uden problemer. Vores vvs'er tilsluttede den, så kan ikke sige om det har været let eller svært. Vaskemaskine kunne sættes i vognen. Alt virkede perfekt efter hensigten og til en fornuftig pris.