Hurtig levering og super produkt
Hurtig levering og super produkt. Virkelig fedt at man kan mix-and-match!
Vi hos Kamea ønsker at hjælpe dig med at finde det perfekte tilbehør, uanset om det er tasker, armbånd, bælter eller mere. Hos os er kvaliteten høj og prisen i bund. Vi leverer hurtigt, har sikker betaling og altid 14 dages returret.
Denmark
Hurtig levering og super produkt. Virkelig fedt at man kan mix-and-match!
Super fed oplevelse. De levere inde for leverings tiden, og jeg fik det jeg bastilte. der var også en lille lækker ekstra ting da jeg pakkede den op, Jeg handler gerne der igen
Rigtig god kundeservice og dejligt produkt. Kun positiv oplevelse🙏🏻😍
Super service og kvalitets bælte - Vil helt sikkert handle der igen
Bestilte et par forskellige armbånd. Fornuftig pris og kvaliteten er helt i top. Handler helt klart her igen!
Varerne jeg modtog, kom hurtigt og var i super kvalitet.
Vil klart benytte denne webshop en anden gang. 😊
Havde dog en enkelt vare som var gået i stykker i fragten, og fik sendt en ny vare med det samme. Venlig og hurtig kundeservice.
Dårligt produkt som var sendt fra VidaXL, ingen af de forborede huller passede…

Reply from Kamea
Fint produkt til en god pris og hurtig levering.