Spændende og udfordrende for en nybegynder
Turen var fra den 10.8. - 24.8.26, og gik gennem Tyskland til Slovenien, Italien, Østrig og atter gennem Tyskland hjem. Autocamper Carado 464, Fiat 2.3. Fantastisk bil at køre, godt overblik og udsyn både fremad og bagud i de store panorama sidespejle.
Ca. 2 uger før afrejse modtog vi link til en intro-video med gennemgang af autocamper samt praktiske oplysninger. Vi så den adskillige gange, da vi jo ikke havde begået os i campinglivet, siden vi var børn. Vi følte os godt klædt på ved overdragelse af bilen. Vi har kun oplevet udstrakt og god service fra Jysk Campingudlejning helt fra den første mailkontakt og til den fysiske overdragelse af bilen. Derfor er det med glæde, at vi vil give nogle hints til de praktiske oplysninger i videoen, som kan give mere nytte og bedre forberedelse inden turen. Medbring: flexslange med konneksion til vandpåfyldning, lille ledningsfri bilstøvsuger, lille el-kedel, tørresnor eller stativ, bøjler til klædeskab, udendørs underlag til under markisen, engangshandsker til tømning af snitære beholdere, sammenklappelig taburet til spisebord i bilen. Ingen af de nævnte ting kunne købes på campingpladsernes "supermarked", det var i det hele taget overraskende, hvor dårligt udstyrede butikkerne var i relation til campinglivet!! Alt i alt en ny, spændende og udfordrende ferieform, som på ingen måde skal afholde os fra at prøve igen!!! Per N J
10 August 2026
Unprompted review