Mos eller alger?
Fik ikke oplyst, at der kun behandles for alger, og at mos ikke bliver fjernet. Kunden har jo ikke mulighed for at vurdere, om det er det ene eller det andet. Firmaet bør orientere om det, inden en udsigtsløs behandling
Fredrikstadvej 15, 9200, Aalborg SV, Denmark
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
En stjerne er nok i overkanten.
Opgaven var meget simpel. Fliserens/behandling af 40 m2 fliser i gårdhave. Fliserne blev nogenlunde rene men alt andet er dybt kritisabelt. Medarbejderen havde svært ved at overholde aftaler, kom ikke som aftalt og overholdt ikke den aftalte tidsvarsel. Det værste var dog det svineri han efterlod. Der var mudder overalt. Helt op til tagrenden, på mur, stakit og i carport. Selv naboens vasketøj var fuldt af mudder. Brugte flere timer på at gøre rent. Absolut sidste gang jeg kontakter JydskEntreprise og kan kun anbefale alle til at undgå den samling amatører.
Hurtig respons og god kommunikation hele vejen gennem processen.
Vi er stjerne lykkelige for for at have valgt Jysk Entreprice ApS. til at rense og efterbehandle vores fliser.
De efterlader et super flot resultat. 46 år gamle fliser er som nye.
Vi giver Jydsk Entreprice ApS. vores varmeste anbefaling
meget dygtige og effektive medarbejder, god service, kan stærkt anbefale Jydskentreprise.dk til at loftisolerer med papiruld.
Rigtig god behandling og godt udført arbejde
Jeg vil give firmaet min højeste anbefaling. Lynhurtig respons og kommunikationen er i top!
Der blev passet på mine møbler og planter under rensning af taget, og malingen er veludført. Det er et firma, der kommer til aftalt tid og der var ingen ventetid! Jeg er SÅ glad for mit “nye” tag 😊
Jeg har haft en mega god oplevelse med jydskentreprise, de har gøret en mega god service med deres solceller installation.
Jeg anbefaler☺️