Bestilte Boss polo… endelig kommet… men…
Bestilte Boss polo… endelig kommet… men kopivare..total scam..!
Bestilte Boss polo… endelig kommet… men kopivare..total scam..!
Samme oplevelse som andre. Jeg har modtaget 3 dårlige kinesiske kopier. Deres service viser en mailadresse fra Shopify.com som også får dårlige anmeldelser. De har altså oprettet en front der foregiver at være “Jens Copenhagen” via annonce på Facebook. Læringen må være ikke at købe via Facebook. “If it looks to good to be true…..”. Jeg gik endda ind på Jens Copenhagen hjemmeside for at tjekke det ikke var snyd. Det var det så alligevel, men bare en avanceret udgave.
Jeg vil på det kraftigste fraråde nogen at handle med dette firma. Det er det rene fup har bestilt i maj har stadig ikke modtaget de 2 Hugo Boss shirts.
Har været i kontakt med dem på mail sidste mail skrev de det var sendt de ville efterlyse det.
Skrev i min sidst mail jeg ønskede pengene retur .
Pengene blev trykket da jeg havde bestilt
HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM!!
Maj-Britt
Det er kopi var fra Kina - Hold dig væk. Kvaliteten er 0
Jeg afviste en ekstra trøje, man de har trukket penge for den.
Jeg bestilte 3 Boss trøjer som skulle være sat ned fra 1.750,- pr. stk til ca 300,- . Der er lidt vanskeligheder med at få ordrne igennem men til sidst lykkedes det dog med det lille problem at jeg vil checke om alt er i orden og kommer så til at bestille yderligere en trøje ved en fejl. Skriver til dem med det samme men kan ikke nå at annulere den ene trøje ! Jeg er lidt spændt på hvad jeg så vil modtage da det jo er fra et ophørsudsalg ! Det vider sig dog at trøjerne kommer fra KIna og ikke butikken som sælger ud ! Trøjerne viser sig også at være en dørlig fake kopi og ikke en ægte Hugo Boss trøje som man må forvente af dansk butik med ophørsudsalg. kan se de har andre mærker med polotrøjer der også står til en normalpris på 1.750,- dkr og sælges til omkring de 300,- dkr, tænker at disse også er kopivarer som faktisk er ulovligt at sælge i Danmark så jeg overvejer sikkert en politianmeldelse !! Kan overhovedet ikke anbefale andre at købe noget fra deres ophørsudsalg !!
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.