Transformatie Traject Reviews 33

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Het traject heeft mij meer inzicht gegeven in wat eten met je doet en geeft je veel handvatten en ondersteuning om níet in valkuilen te stappen. Vooral de wekelijkse recepten zijn ideaal om het goed... See more

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Eindelijk gelukt!

Tijdens het Transformatie Traject onderga je gedurende een jaar ook echt een transformatie. Niet alleen qua verdwijnende kilo’s, maar met fijne begeleiding, leer je veel over goede voeding en over o.a. darmgezondheid.
Je coach is altijd bereikbaar voor steun en vragen.
Het voordeel van een jaar is dat momenten als vakantie, kerst, verjaardagen allemaal een keer voorbij komen en hoe je daar dan qua voeding het beste mee kan omgaan. Er is veel aandacht aan blijvend resultaat om ook na het jaar door te kunnen gaan met een blijvende gezonde leefstijl.

12 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Zeer compleet en goed volgbaar…

Zeer compleet en goed volgbaar programma voor niet alleen gewichtsverlies, maar ook voor het herstellen en opbouwen van je gezondheid.
Als je de stappen van het programma volgt, zul je niet alleen lichaamsgewicht kwijtraken, maar ook inzicht krijgen in de onderliggende (psychologische) oorzaken van je overgewicht.

Ik heb heel veel kennis opgedaan over voeding en mindset, waar ik de rest van mijn leven profijt van heb.

7 October 2025
Rated 4 out of 5 stars

Goed te volgen en leerzaam traject

Vooral de wekelijkse recepten zijn ideaal om het goed op te pakken en zijn niet ingewikkeld om te maken. Omdat je alles vers gebruikt en dus veel moet snijden kost het wel iets meer tijd om klaar te maken, máár ook daar krijg je advies in.

8 September 2025

Afvallen lukte eindelijk!

Door dit programma is het mij eindelijk gelukt om binnen een jaar tijd 20kg te verliezen. Maar vooral wat belangrijk is; Ik heb geleerd om mij te voeden, en niet te vullen, Ook heb ik“gereedschap” meegekregen zodat ik in de toekomst het jojo effect het hoofd kan bieden.

8 September 2025

Goede formule!

Het is een hele goede formule om zo te werken. Wekelijks een informatieve video en daarnaast verschillende fasen waar je doorheen gaat samen met een coach. Het heeft mij veel kennis en inzicht gegeven!

4 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Niet eenvoudig, maar wel haalbaar.

Vele diëten gedaan,maar deze ' andere voedingswijze' heeft het ons gebracht.
Geen valse beloftes, maar haalbare realiteit. Soms wat moeilijker te ' doen' dan voorgesteld. Maar al met al een zeer sterke ondersteuning voor een onmogelijk geacht doel: meer dan 25 kg gewicht verliezen. Nu vasthouden, met de ervaringen opgedaan in het afgelopen jaar . Met grote dank aan de coach die ons begeleidde.
Vroeger zeiden we thuis: waar een wil is, is een weg. Wij hadden de wil, en dit was onze weg.

4 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Het inzicht wat je krijgt over voeding is TOP!

Je krijgt zoveel en goede informatie over wat voeding is en wat voeding doet. Iedere week een video dat stimuleert enorm. Receptenplan waar je heerlijke recepten en week menu’s kan vinden. Het platform waar je kan chatten met andere deelnemers. Je persoonlijke coach waar je geregeld contact mee hebt. Tis heel gevarieerd, iedere 4 weken een ander thema. En nog extra dingen doen ze organiseren. Tis een heel goed verzorgd programma waar je veel aandacht krijgt.

7 August 2025

Weg met ‘craving’!

Ik had geen overgewicht, maar wilde het patroon van ‘s avonds snoepen (nootjes) doorbreken. Ik ‘jasperde’ al (een beetje) sinds 2020, dus ik was al bekend met deze filosofie. In maart, nadat ik toch 7,5 kilo was aangekomen, besloot ik helemaal te kiezen voor dit eetpatroon. Ik had wel een stok achter de deur nodig en ben in een aangepast transformatie traject gestapt. Door het eetgedrag verder aan te passen en eiwitrijk te eten, werd het ‘craven’ minder. Coach Nathalie gaf veel tips waardoor ik veel heb geleerd over voeding, slaap, supplementen en een gezonde levensstijl. 7,5 kilo en 4 maanden later ben ik weer slank, fitter en sneller op de padelbaan 😉 Daar heb je toch een leven lang plezier van! Dank Nathalie en Jasper!! 🙏🏻

7 July 2025

Een investering/kado voor jezelf

In gewicht bleef ik hangen, mijn doel was meer af te vallen. Het was voor mij een hectisch jaar, waarin ik veel heb geleerd over voeding/eetpatronen en nog veel meer. Fijne ondersteuning, back-up, les/leermaterialen en handvatten ontvangen.
Dit is een kado voor jezelf, echt waar.

8 May 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik ben heel tevreden met het jaarprogramma voor afvallen

Het is totaal anders dan alle andere diëten en afvalprogramma’s die ik eerder heb geprobeerd. Het grootste verschil? Geen honger meer en geen ingewikkelde regels! Dankzij de fijne en duidelijke begeleiding van mijn coach is 3 keer per dag goed eten voor mij nu een gewoonte geworden. De adviezen zijn helder, motiverend en goed vol te houden. De wekelijkse videofilmpjes zijn goed toe te passen om gewoontes te veranderen en bewuste keuzes te maken. Het programma voelt niet als een dieet, maar als een duurzame leefstijlverandering. Ook heel belangrijk is tijd voor jezelf, ontspanning en bewegen. Ik voel me weer lekker in mijn vel. Een aanrader voor iedereen die blijvend gezonder wil leven!

1 May 2025
Rated 5 out of 5 stars

Een weldaad voor lichaam en geest

Door het Transformatie Traject leer je wat je lichaam en geest nodig hebben om goed in je vel te zitten. De begeleiding is echt maatwerk. Ik kan het iedereen aanbevelen die opzoek is naar een gezonde leefwijze en bereid is hierin te investeren.

22 March 2025
Unprompted review
Rated 5 out of 5 stars

Transformatie traject om een gezond gewicht te bereiken.Het transformatie traject pakt heel erg…

Het transformatie traject pakt heel erg goed de diverse factoren aan die hebben geleid tot overgewicht. De fysieke aspecten zoals het in balans brengen van je neurotransmitters is een goede start. Daarom ben je door verhoging van je dopamine vanzelf meer gemotiveerd om het vol te houden. Bovendien heb je je vastgelegd om dit eeen jaar te doen. Dat helpt. Elke week zijn er uitlegvideo's die een fysiek of emotioneel onderwerp behandelen of een voedingsonderwerp. Naarmate je verder komt wordt het verdiept. Je wisselt van soort voedingsstijl om de 6 a 8 weken. Daardoor leer je goed je eigen lijf kennen. Werkt t voor mij beter zonder melkproducten bijvoorbeeld. Zo ga je langzamerhand ook je eigen voedings methode creeren. Aan het eind wordt je niet losgelaten, er wordt op je gelet, je noteert elke maand je gewicht en dat mag niet boven een bepaalde grens komen. Verder heb je maandelijkse gesprekken met een coach. Je kunt wel constant dingen vragen en je hebt steun van de groep als je dat wilt. Ik ben erg tevreden. Ik heb maar een minpuntje, ik had verwacht dat de coach zelf ook wat meer zou checken hoe het met je is tussendoor.
Je leert veel over jezelf, je lijf, je gezondheid. Ik denk dat dit het meest complete programma is wat je kunt doen om op weg te gaan naar een gezond gewicht. Alles is wetenschappelijk onderbouwd volgens de laatste inzichten. Kortom DOEN!

20 March 2025

Mijn tranformatietraject 2024

Ik heb in dit transformatie jaar veel geleerd over voeding en waarom sommige voedingsstoffen zo belangrijk zijn. Verder heb ik goede handvatten gekregen om deze nieuwe levensstijl levenslang vol te kunnen houden omdat je er zo goed bij voelt. Duidelijke video's en begeleiding van de coach hebben mij hiermee goed geholpen om deze levensstijl aan te leren en goed inzicht te geven wat mijn valkuilen zijn en hoe hiermee om te gaan.Ik kan het iedereen aanraden die toe is aan een gezonde en nieuwe levensstijl.

28 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Het transformatieproces heeft mij heel…

Het transformatieproces heeft mij heel veel gebracht. Ik was altijd aan het jojo-en met mijn gewicht en wist niet meer hoe ik normaal moest eten. Dit traject heeft mij in laten zien dat gezond eten, lekker kan zijn en je valt tegelijkertijd nog af ook. En het allerfijnste vond ik dat het gewoon niet als een dieet voelde. Het is een manier van eten geworden wat voor mij nu als "normaal" voelt. Ik voel me fit, zie er beter uit en eet gezond. Het is een investering in jezelf en dat was het zeker waard!

28 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Het transformatie traject maakt waar wat het beloofd!

Het transformatie traject heeft me geholpen om buiten de kilo’s gewichtsverlies mijn darm gezondheid te optimaliseren en naar mezelf en mijn aangeleerde gewoonten te kijken en daar verandering in aan te brengen.
Ik heb ontdekt welke voeding het beste vult en het minste belastend is voor mijn darmen.
De begeleiding is fijn en je kan bij je coach met van alles terecht want uiteindelijk is het de kunst om je lichaam in balans te krijgen zodat lichaam en geest beter gaan functioneren en gezond en vooral goed eten je daarbij kunnen helpen.
Ik zou het iedereen aanraden.
Dit is niet alleen een programma om gewicht te verliezen maar ook om jezelf beter te leren kennen en daar je profijt uit te trekken.
Dank je wel lieve coach Nathalie voor je steun en luisterend oor in dit traject.
Groetjes Anita S

27 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Een cadeau aan jezelf, aan je lichaam én geest

Ik ben blij dat ik dit gedaan heb. Ja, het kost wat, maar uiteindelijk levert het je ook veel op. Namelijk veel informatie, ondersteuning en kennis in verband met de manieren waarop je voor jezelf zorgt. 'Slecht' eten is in mijn ogen een vorm van jezelf verwaarlozen. Dat is wat ik heb geleerd. Dat is wat ik mezelf voor ogen wil houden. Het is dus een cadeau aan jezelf om dit traject gevolgen.

24 January 2025

succesvolle verandering

Het afgelopen jaar heb ik het Transformatietraject gevolgd en prettig afgesloten.
Ik ben vele kilo's lichter en voel me energieker; dat is elke dag weer een Kado!
Het grootste Kado vind ik dat ik door het traject bewust ben geworden van mijn gewoontes en deze heb kunnen veranderen.
Hopelijk is dit blijvend. Fijn en belangrijk vind ik het daarom dat ik nog een 'sluimerend beroep' op de coaching kan doen.
Samen hebben we er een succesvol jaar van gemaakt!

13 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

In het transformatie traject heb ik…

In het transformatie traject heb ik veel geleerd over voeding die mij in balans brengt. Het traject is persoonlijk en helemaal op jou afgestemd waardoor ik een mooi resultaat heb behaald. Dit alles was niet gelukt zonder de goede begeleiding.

30 December 2024

Mijn ervaring met Jasper

Ik deed nooit mee aan het transformatietraject. Wel kocht ik de boeken. Al jarenlang las ik in bijvoorbeeld de Allerhande ( tijdschrift vd Albert Heijn) dinerrecepten zonder koolhydraten. It got me curious, waarna mijn voetzonerelextherapeute me op Jasper Alblas wees. Mbv hem en mezekf viel ik voor de zoveelste keer af. Ik ben erg dankbaar voor zijn minicolleges en informatie. Eenmaal sprak ik hem telefonisch, toen ik een kwaaltje had: hij is een zeer betrokken mens. Ik koop al jarenlang zijn produkten en zal dit ook blijven doen.

5 January 2025
Unprompted review

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look