Kanon oplevelse
Kanon oplevelse! Super gode gutter, der står for det. Tiden går vildt stærkt fordi man er på og har det sjovt. Jeg gik derfra med en masse indsigt.
Kan kun anbefales at bruge dem.
Jagtkartellet er en dansk jagt- og undervisningsvirksomhed, etableret i 2021, som tilbyder kurser og aktiviteter med fokus på riffelskydning og jagtrelevante færdigheder. Mission og vision: Jagtkartellet ønsker at være et anerkendt navn inden for kvalitetsundervisning relateret til jagt, vildt og natur, især for jægere på Sjælland og i Københavnsområdet. Værdier: Virksomheden lægger vægt på at sætte kursisterne først, at være passioneret omkring jagt og undervisning og skabe et inkluderende miljø for jagtinteresserede.
Snubbekorsvej 24a, 2630, Taastrup, Denmark
No recent history of asking for reviews
Kan kun anbefales at bruge dem.
Jeg bookede indskydning og riffelforløb, og det kan bestemt anbefales at tage dette god Jagtkartellet. Det er super imødekomne og professionelle instruktører,
Var til obligatoriske riffelprøve.fantastisk oplevelse Jeg vil sige mange tak jagtkartellet
for deres konduite
Vh Brian 🙂

Reply from Jagtkartellet
Jeg tog det obligatoriske riffelforløb hos Jagtkartellet og det var en rigtig fin oplevelse. Det var en rar og kompetent instruktør så det blev til en rigtig lærerig og hyggelig eftermiddag.

Reply from Jagtkartellet
Super gode og dygtige instruktører. God vejledning og svarede på alle spørgsmål vi havde til forløbet og med hensyn til riffelprøven. Kom med gode råd og tips til de forskellige ting som kursisterne og selv havde lidt udfordringer med.
Alt i alt en super god oplevelse som jeg ville anbefale selvom man allerede har fået riffeltegn
Utroligt venlige, hjælpsomme, og professionelle. Tonen var meget stille og roligt og de var gode til at guide alle kursister med alle forskellige erfarings niveauer. Super hyggeligt 2 timer der var meget lærerigt og meget overkommelig pris i forhold til konkurrenterne. Jeg kan stærkt anbefale dem.
Super professionel, fleksibel og fagligt dygtig instruktør! Kan varmt anbefales!
Kan kun anbefale et riffelskydeforløb hos Jagtkartellet.
Meget professionelt, god atmosfære og ikke mindst lærerigt
Torben
Meget hjælpsomme og tålmodige. Hjalp mig rigtig godt igang som helt ny riffelskytte. Klar anbefaling
Jeg kan i den grad kun anbefale jagtkartellet. Super professionelle instruktører, som virkelig har styr på regler, etik samt en passion for jagt. Man kan desuden mærke på de instrukser der gives, at instruktørerne er erfarne skytter, som ved hvad de taler om.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, som jeg varmt kan anbefale, og som sandsynligvis også har medvirket til at riffeltegnet nu er i hus på 1. forsøg 👍😊
Det Obligatoriske riffelforløb var en drøm, det hele foregik i et behageligt tempo med meget professionelle og erfarne undervisere.
Kan varmt anbefales til alle der værdsætter professionalisme med styr på tingene!
Jeg tog mit obligatoriske riffelforløb hos Jagtkartellet. Det var meget tydeligt at de tre instruktører var super erfarne indenfor jagt og flere skydediscipliner. Der var helt styr på sikkerhed og instruktion, samt gode og lærerige inputs der er guld værd for en nyjæger. De varmeste anbefalinger herfra og tak for en hyggelig dag