Den dejligeste frisør du kunne tænke…
Den dejligeste frisør du kunne tænke sig og make up artist :) Stærk anbefaling her fra :)
ITURI er en unik salon med højt til loftet i hjertet af København, som er specielt designet til at rumme både private og professionelle kunder. Når du træder ind i vores lokaler, kommer du direkte ind i vores frisørsalon, hvor vi har et bredt udvalg af behandlinger til både damer og herrer. Vi klipper, farver og styler hår, ligesom vi også lægger makeup, afholder hårstyling- og makeupkurser og laver neglebehandlinger. På 1. salen ligger ITURIs PRO-afdeling og parykmageri. Her sælger vi bl.a. teatersminke og parykker samt afholder kurser for andre professionelle makeupartister, ligesom vi selv bruger værkstedet til at lave parykker og/eller sminkedesign til mange forskellige slags sceneproduktioner. Om du er privat eller professionel, ønsker vi, det skal være en nydelse at være kunde hos os, og vi har derfor også indrettet vores reception som en stemningsfuld lounge, hvor der altid er kaffe eller te på kanden. Hos ITURI tror vi på nytænkning, læring og uddannelse som en livslang proces, og vi arbejder altid på at blive dygtigere inden for vores felt ved hjælp af kurser, inspirationsrejser og lydhørhed over for alle vores kunder. Konsultation og gode råd er altid gratis, uforpligtende og leveres med et smil.
Ravnsborggade 5, 2200, København N, Denmark
Ituri Imagine er uden tvivl det bedste valg du kan tage for dit hår.
De reddede mit hår som ellers var over-farvet igennem alt for mange år med forskellige frisører samt impulsive hjemmefarvninger. Nu har jeg endelig et hår jeg har lyst til at have hængende løst, og ikke bare smide op i en knold. TAK ! :)
At komme i Ituris smukke salon giver en stemning af eventyr og kreativitet. Om jeg har skulle have lavet negle, reddet en hjemmefarvning der aldrig skulle være sket, eller fået en klipning, har det altid været med kompetent vejledning med mig i centrum,og et flot resultat. Skønt personale der altid får en til at føle sig velkommen. Jeg føler mig forkælet.
At besøge ITURI, er en oplevelse af høj standard.
Smuk salon, varm og rolig modtagelse samt et team af dygtige folk, som styr på deres faglige viden.
At besøge ITURI for en simple klipning, føles altid som afslappende frirum i et par timer. Man er altid i gode hænder og jeg vil ikke klippes af andre.
Hos Ituri bliver man forkælet og er i kompetente hænder. Dejligt sted som jeg varmt anbefaler.
Kompetente, Kreative & Kanon dejlige piger - de lytter, sanser og giver råd, vejledning, super service og også glædelige overraskelser. Du kan trygt tage forbi og sætte dig tilrette.
Fantastisk smuk salon med virkelig kompetente piger. Altid en fornøjelse at blive serviceret om på den måde!!!!
Helt igennem kompetente og søde piger i denne helt vidunderligt indrettede salon. Jeg føler mig virkelig godt tilpas i disse smukke omgivelser og resultaterne er altid helt i top. Pigerne tager sig tid til den korrekte anbefaling og til den bedste og mest grundige pleje og behandling. Varmeste anbefalinger herfra.