Italnatty Reviews 27

TrustScore 3.5 out of 5

3.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb een grote bestelling geplaatst bij Ital Natty ter waarde van ruim €200. Het bedrag is direct van mijn rekening afgeschreven, maar sindsdien heb ik niets meer vernomen. Ik heb meerdere... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

20 februari bestelling gedaan nog steeds niks ontvangen Reageert niet op mails wil graag mijn geld terug. Uiteindelijk is alles prima opgelost na een goed contact en als service een product gratis... See more

Company replied

1-star

Replied to 80% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Geen reactie na betaling van €200+ slechte service!

Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen via e-mail en Instagram, maar krijg totaal geen reactie. Wat dit extra frustrerend maakt, is dat ik kan zien dat er wel activiteit is op sociale media, maar dat klantvragen blijkbaar worden genegeerd.

Voor een bestelling van deze omvang verwacht je op zijn minst communicatie of duidelijkheid over de status van je bestelling. Het volledig uitblijven van reactie wekt bij mij weinig vertrouwen en geeft een zeer slechte indruk van dit bedrijf.

Als ik niet op zeer korte termijn een reactie ontvang, zal ik verdere stappen ondernemen.

2 April 2026
Rated 1 out of 5 stars

Bestelling onvolledig, geen reactie meer

Mijn ervaring met dit bedrijf is helaas zeer negatief.

Op 19 februari heb ik contact opgenomen omdat mijn bestelling onvolledig was: ik ontving slechts 50 capsules detox in plaats van de bestelde 100. Op 26 februari werd mij bevestigd dat de ontbrekende 50 capsules zo spoedig mogelijk nagezonden zouden worden en dat ik hiervan een verzendbevestiging zou ontvangen.

Inmiddels zijn we weken verder en heb ik, ondanks meerdere mails (o.a. op 10 maart en daarna), nog steeds geen levering of verzendbevestiging ontvangen. Daarnaast blijft iedere vorm van communicatie volledig uit. Ook via social media heb ik geprobeerd contact te leggen, maar zonder resultaat, terwijl het bedrijf daar wel actief is.

Uiteindelijk heb ik verzocht om terugbetaling, maar ook hierop is geen reactie gekomen.

Ik vind dit bijzonder teleurstellend. Ik koos bewust voor een klein bedrijf in de verwachting van eerlijke producten en goede service, maar mijn ervaring is het tegenovergestelde. De communicatie is nihil en gemaakte afspraken worden niet nagekomen. Vandaar deze review.

Ik raad dit bedrijf dan ook niet aan.

19 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

ItalNatty is een wonderbaarlijk persoon

ItalNatty is een wonderbaarlijk persoon.Iemand met een goed hart een hart op de juiste plaats. Sinds hij in mijn leven is is mijn leven verandert. Na jaren dokteren en diëten die mij niet echt op weg hebben gekregen lukt het met deze levensstijl wel! Je moet het zelf doen. Steven geeft je de richtlijnen op een waardige liefdevolle manier. Soms gaat t goed en soms val je iets terug en dan pas merk je hoe goed die levensstijl is. Je mag kiezen volgens de levensstijl van Dkt Sebi en je goed voelen of lekker een stuk chocolade en je hele darmstelsel is overstuur...Dank je wel Steven dat ik op je levenspad mocht komen.

3 April 2026

Zeer tevreden klant

Ben heel blij met de producten van Ital, het heeft mij ondersteunt bij mijn gezondheid- en vermoeidheidsklachten. Het kookboek en detox boeken helpen je je kennis te vergroten over kruiden, groente, fruit etc. Zijn producten worden altijd snel verstuurd. Soms krijg je ook free samples. Super dankbaar en blij dat Ital op mijn pad is gekomen

29 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Waardig investering in je gezondheid.

Ik heb al meerdere keren bij Ital Natty besteld.

Los van de geweldige kwaliteit en de werking van de producten, en de nette service en aandacht rondom alles is het wel is voorgevallen dat de bezorging vertraging heeft opgelopen.

Maar dat heeft een heel duidelijk reden. En dat is dat die man letterlijk alles alleen doet.

Gezien z’n drukke agenda en de aanvulling van de producten is het niet meer dan normaal dat de uitkomst soms uitpakt tot vertraging in het ontvangen van je pakket, maar je ontvangt het zeer zeker een vaak ook nog is meer dan dat je besteld of ervoor betaald hebt.

Sinds ik de producten gebruik die op advies en samenstelling van hem mij zijn opgestuurd boek ik alleen maar vooruitgang in mijn gezondheid.

Ik adviseer oprecht ieder die problemen ervaart met z’n gezondheid om het alkalisch levensstijl een kans te geven en dat in combinatie met de producten die Ital Natty aanbiedt. Eénmaal de werking en vooruitgang gezien en geproefd te hebben is er voor mij geen weg meer terug!

22 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Top producten voor zelf genezing

Top producten voor zelf genezing, altijd transparant en neemt de tijd om je advies en hulp te bieden. Een foutje word snel hersteld. Bedankt en zal hier altijd blijven bestellen!

22 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Heeft mijn kijk op voeding echt veranderd!

Ik ben echt heel blij met de boeken van van Ital Natty.

Het kookboek heeft me echt geïnspireerd om anders te kijken naar mijn dagelijkse maaltijden. Ik gebruik nu alternatieve ingrediënten waar ik eerst nooit aan dacht, en dat maakt het niet alleen gezonder maar ook leuker om te koken. Alles wordt duidelijk uitgelegd, waardoor het makkelijk toe te passen is.

Het detox& zelfgenezingboek heeft me vooral geholpen om beter te begrijpen waarom een alkaline lifestyle belangrijk kan zijn. Het geeft een fijne en duidelijke guideline, waardoor de overstap voor mij minder overweldigend voelde. Ik heb nu echt het gevoel dat ik bewuster bezig ben met mijn gezondheid.

Zeker een aanrader voor iedereen die op een natuurlijke manier aan zijn gezondheid wil werken!

Kan niet wachten voor de next step om producten van hem uit te proberen en dit steeds meer in mijn dagelijks leven te verwerken!!!

22 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

Net als vele andere mensen een product…

Net als vele andere mensen een product besteld, wel gelijk betaald maar niks ontvangen. En met geen mogelijkheid contact te krijgen en ondertussen wel druk op social media...

4 February 2026

Reply from Italnatty

Wilt u aub even contact opnemen via +31628983113 dan kan ik kijken voor u wat er mis gaat

Ik ben ook opgelicht!!!

Let op! Waarom krijgen zoveel mensen, net als ik, geen reactie op hun e-mails en Instagram-berichten?

Ik heb een bestelling geplaatst en het bedrag is direct afgeschreven, maar net als veel anderen heb ik tot op heden niets ontvangen en krijg ik op geen enkele manier contact. Op e-mails en Instagram-berichten wordt niet gereageerd. Het telefoonnummer dat hier bij de reviews wordt vermeld, werkt ook niet.

Wat mij extra verbaast, is dat er ondertussen wel dagelijks nieuwe berichten op Instagram en YouTube worden geplaatst. Dit wekt bij mij de indruk dat klanten bewust worden genegeerd.

Als er niet snel een oplossing komt en ik mijn geld niet terugkrijg, zal ik genoodzaakt zijn aangifte te doen. Ik adviseer anderen met dezelfde ervaring om dit ook te overwegen. Daarnaast is het zorgwekkend dat je niet weet wat er met je persoonlijke gegevens gebeurt wanneer er totaal geen communicatie mogelijk is.

En ik heb sterk het vermoeden dat de positieve reviews nep zijn als in door zijn eigen vriendenkring zijn geplaatst.

26 February 2026

Reply from Italnatty

Stuur me even een appje dan kan ik u verder helpen 🙏🏼 u bent niet opgelicht er is wel een hele reeks bestelingen verkeerd verwerkt door een fout aan onze kant.
+31628983113

Rated 5 out of 5 stars

20 februari bestelling gedaan nog…

20 februari bestelling gedaan nog steeds niks ontvangen
Reageert niet op mails wil graag mijn geld terug.
Uiteindelijk is alles prima opgelost na een goed contact en als service een product gratis gekregen.
Dus perfect opgelost zal zeker nog een bestelling plaatsen.

8 March 2026

Rated 1 out of 5 stars

Ik wacht nog steeds op mijn…

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling!!
16 februari besteld, probeer contact op te nemen, geen reactie op emails.
Jammer want geloof wel in zijn producten.
Maar iemand zo lang laten wachten zonder reactie is niet netjes

16 February 2026

Ik ben opgelicht!

Ik ben opgelicht! Op 15 Feb 2026 bestelling geplaatst, toen 1 email gehad met ''bestelling geplaatst'' order ontvangen. Daarna niets meer gezien per email en omdat het te lang duurde ben ik zelf gaan bellen, mailen, appen.
Helaas krijg ik op geen enkele manier contact met dit bedrijf. Ook het 06 nummer wat ze overal als reactie vermelden klopt niet. Wordt niet opgenomen wanneer je belt.

2 March 2026

Ital Natty: Dr Sebi2.0

Ital Natty is een uniek persoon met heel veel kennis van de kracht van de natuur en van natuurlijke producten met genezende krachten!
De Dutch Dr Sebi (Spanish eigenlijk, hij komt uit Mallorca)

1 March 2026
Rated 4 out of 5 stars

Door een interne fout heb ik na…

Door een interne fout heb ik na meerdere mail contact ook erg lang op mijn levering moeten wachten, maar Ital Natty heeft dat meer dan goed gemaakt door extra producten en een excuus brief toe te voegen. Hiervoor was ik al een tevreden klant en ben dan ook blij dat het is opgelost.
Stay healthy, Stay blessed!!!

28 February 2026

Super 👍

In 1 woord super.
Netjes en zorgvuldig ingepakt.
De producten zijn zeker een aanrader.
Heel erg bedankt.
Ga zeker vaker bestellen

11 February 2026

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look