Indomaaltjes Reviews 46

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Zojuist genoten van een heerlijk Indomaaltje Bami Rames 500 gram (middelgroot). Net zoals voorgaande gerechten uit de keuken van Theo, is ook dit nieuwe concept zeer voor herhaling vatbaar! Prima... See more

Rated 3 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb onlangs Indomaaltjes geprobeerd en ik ben ontzettend tevreden! De maaltijden smaken heerlijk. De porties zijn precies goed en de kwaliteit is uitstekend. De levering was snel en de maaltijden... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb onlangs een maaltijd geproefd van Indomaaltjes! De maaltijd was vers, goed van smaak, erg gevarieerd en mooi opgediend in een duurzame, kartonnen verpakking met doorzichtige folie. Daarnaast wa... See more

Company details

1. Food Producer

Written by the company

INDOMAALTJES is uw vertrouwde partner voor authentieke, koelverse Indische maaltijden. Onze reis begon vanuit een diepe liefde voor de rijke en diverse smaken van de Indische keuken en een passie om deze heerlijke gerechten toegankelijk te maken voor iedereen. Wij geloven in het delen van traditie en cultuur door middel van eten en onze kernwaarden leiden ons bij elke stap die we zetten. Wij leveren authentieke, koelverse Indische maaltijden van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen, waarbij we persoonlijke aandacht en klanttevredenheid vooropstellen. Wij streven ernaar om de rijke smaken en tradities van de Indische keuken naar uw tafel te brengen, met zorg en passie bereid zoals thuis. Onze kernwaarden Authentiek Bij INDOMAALTJES staat authenticiteit centraal. Onze recepten zijn doorgegeven van generatie op generatie, zorgvuldig bewaard en met liefde bereid. Elk gerecht dat we aanbieden weerspiegelt de Indische keuken. Onze ingrediënten worden met zorg geselecteerd en we werken nauw samen met lokale leveranciers om de meest verse en smaakvolle producten te verkrijgen. Hierdoor kunnen wij u de authentieke smaakervaring bieden die u verwacht. Persoonlijke aandacht Wij geloven dat persoonlijke aandacht het verschil maakt. Elke klant is uniek en wij streven ernaar om aan uw specifieke wensen en behoeften te voldoen. Van het moment dat u uw bestelling plaatst tot het moment dat u van uw maaltijd geniet, staan wij voor u klaar. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat elke maaltijd met de grootste zorg en precisie wordt bereid en geleverd. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Kwaliteit Kwaliteit is de ruggengraat van onze service. Onze koks zijn ervaren professionals die gepassioneerd zijn over hun vak en voortdurend streven naar het maximale resultaat. We gebruiken alleen de beste ingrediënten en hanteren strikte hygiënenormen om ervoor te zorgen dat elke maaltijd niet alleen heerlijk, maar ook veilig is om te eten. Betaalbaar Wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen om te genieten van heerlijke, authentieke Indische maaltijden. Bij INDOMAALTJES combineren we kwaliteit met betaalbaarheid. We bieden onze gerechten tegen eerlijke prijzen, zodat u kunt genieten van gezonde, smakelijke maaltijden zonder zorgen over de kosten.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Lekkere maaltijd.

Lekkere maaltijd.
Als vanouds weer genoten.

12 March 2026

Reply from Indomaaltjes

Bedankt voor de 5-sterrenreview! Hier doen we het voor. We hopen je snel weer te ontvangen.

Heerlijke makkelijke maaltijd

Lekker eten . Het is gemaakt door een echte kenner van de keuken. Tegenwoordig kan je het ook koud meenemen en thuis opwarmen. De smaak is net zo lekker.

18 March 2026

Reply from Indomaaltjes

Bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo hebt genoten van de maaltijd en de smaak waardeert. We doen ons best om de gerechten koelvers net zo lekker te maken, dus geweldig dat je dat zo hebt ervaren. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen!

Reply from Indomaaltjes

Bedankt voor uw leuke reactie! Wat fijn om te horen dat alles goed verzorgd was en dat het ook nog eens lekker smaakte. Daar doen we het voor! Hopelijk mogen we u snel weer verwelkomen.

Rated 5 out of 5 stars

🏆Goede service, lekker maaltijden.

Goede service, Lekkere maaltijden. Super verzorgde catering.
Altijd vriendelijk en enthousiast.
Eenmaal geprobeerd en inmiddels vaste klant. Gevaarlijk dus 😉

22 February 2026

Reply from Indomaaltjes

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en maaltijden. We doen elke dag ons best om alles met zorg, kwaliteit en een glimlach te verzorgen, dus dit soort woorden maken ons echt trots.

En ja… dat “gevaarlijk” nemen we graag als compliment 😉😄
Super dat je inmiddels vaste klant bent. We blijven ons best doen om je keer op keer te verrassen!

Rated 4 out of 5 stars

Prima gevarieerde maaltijd en erg…

Prima gevarieerde maaltijd en erg lekker, goed verpakt. Aanrader!

29 January 2026

Reply from Indomaaltjes

Fijn dat je onze maaltijden aanraad. Hier doen we ons best voor! Bedankt dat je het ons op deze manier laat weten en ontvangen je graag snel weer.

Wederom heerlijk gegeten

Wederom heerlijk gegeten. Nog lekkerder dan vorige keer lijkt wel.

3 February 2026

Reply from Indomaaltjes

Bedankt voor de mooie review. We doen ons best om de kwaliteit van onze maaltijd steeds te verbeteren. Leuk dat het wordt opgemerkt. Hopelijk mogen we snel weer een maaltijd voor je bereiden.

Rated 5 out of 5 stars

Duidelijke en makkelijke website…

Duidelijke en makkelijke website inclusief navolging. Maar bovenal het geweldige smaakvolle produkt!

28 January 2026

Reply from Indomaaltjes

Dank voor de mooie review! Dit motiveert ons om extra ons best te doen.

Makkelijk online bestellen

Makkelijk online bestellen. Maaltijd vers, goed op smaak. Prijs/kwaliteit erg goed. Makkelijk op te warmen.

15 January 2026

Reply from Indomaaltjes

Dank je voor de mooie review! Erg fijn dat de maaltjes zo bevallen. We zien je graag snel weer!

Eerste ervaring direct perfect

Eerste ervaring direct perfect, goed van smaak en erg vers. 500gr prima afmeting erg lekker gegeten.
Direct geboekt voor een catering bij een toekomstig feest.
AANRADER !!!

16 January 2026

Reply from Indomaaltjes

Wat ontzettend fijn om uw positieve review te lezen! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We hopen dat de catering net zo goed bevalt.

Heerlijk gegeten

Heerlijk gegeten. Zag er goed verzorgd uit. Lekker vers. Niet te pittig. Goede prijs kwaliteit verhouding.

16 January 2026

Reply from Indomaaltjes

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor deze mooie review!
We zijn blij dat je genoten hebt van de maaltijd en dat smaak, versheid en prijs-kwaliteit naar wens waren. Hopelijk mogen we je snel weer verrassen met een heerlijke maaltijd!

Rated 3 out of 5 stars

Nog steeds goed maar niet zoals vanouds

Ik moet eerlijk zeggen dat deze keer het me een beetje tegen viel. Enerzijds omdat de gerechten aangepast zijn (de gebakken banaan zit er niet meer bij) en anderzijds omdat er verschillende stukken saté tussen zaten met pees.

Smaak technisch nog steeds heerlijk.

2 December 2025

Reply from Indomaaltjes

Dank Jan voor de oprechte review. We streven naar de beste beleving voor onze klanten. We betreuren dat we de stukjes pees over het hoofd hebben gezien. We gaan hier dan ook scherper op controleren. Daarnaast hebben we gelijk actie ondernomen en komt de pisang goreng (gebakken banaan) binnenkort weer online. Gelukkig smaken de maaltjes nog als vanouds en hopen u snel weer te mogen ontvangen.

Heerlijk!

We hebben heerlijk gegeten; mooie smaakbeleving. Porties zeker voldoende!

20 November 2025

Reply from Indomaaltjes

Beste Elly, fijn om te horen dat de maaltjes zo in de smaak vallen. We zijn benieuwd hoe we nog verder kunnen verbeteren voor de 5-sterrenreview.
Team Indomaaltjes

Heerlijk!

Zojuist genoten van een heerlijk Indomaaltje Bami Rames 500 gram (middelgroot).
Prima verpakt, zodat je deze meteen, heel eenvoudig in de magnetron kan verwarmen.
Voor mij als vrouw is de middelgrote portie meer dan voldoende; grotere eters en/of heren kunnen wellicht beter de grote portie bestellen.
Terima kasih Theo!

14 November 2025

Reply from Indomaaltjes

Dank voor de mooie review. Fijn dat de gerechten in de smaak vallen en ons nieuwe concept bevalt. We zijn aan het experimenteren met de nieuwe portiegroottes. Jouw ervaring helpt bij het kiezen van de juiste grootte. Tot snel weer!

Smaakvolle gerechten en vers

Smaakvolle gerechten en vers. In de toekomst wat meer variatie in gerechten.

28 October 2025

Reply from Indomaaltjes

Fijn dat de maaltjes gesmaakt hebben. De uitbreiding van ons assortiment staat op de planning. Voorkeuren van gerechten horen we graag!

Prima Indomaaltijd

Prima Indomaaltijd
Dank voor 2 vers bereide maaltijden. 700 gr Bami en 700 gr Nassi.
Goed houdbaar voor 4 dagen en een authentieke Indische keuken.
Vriendelijke mensen en voor herhaling vatbaar zeker wat de prijs betreft.

29 October 2025

Reply from Indomaaltjes

Bedankt voor de mooie woorden! Tot snel!

Smullen

De smaak was heerlijk. Lekker pittig maar niet te.
Voor herhaling vatbaar.

4 November 2025

Reply from Indomaaltjes

Fijn om te horen. We maken de maaltijden mildpittig zodat deze voor iedereen geschikt is. We hopen u snel weer te mogen ontvangen.

Uitmuntend

Heerlijk eten en een hele goede service!

26 July 2025

Reply from Indomaaltjes

Super om te horen! Bedankt voor de review.

genoten

Prima en vooral lekkere maaltijd, goed geportioneerd.

30 January 2025

Reply from Indomaaltjes

Fijn om te horen dat de maaltijd goed is bevallen! Bedankt dat u uw ervaring heeft gedeeld.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look