Det har taget ca30 min arbejder som kostede 4000kr. jeg syntes meget dyrt
Company replied
Vi havde ikke fået renset vores anlæg i 10 år, og desuden var den ene pumpe gået i stykker. Det krævede en del ekstraarbejde at få anlægget op at køre igen, men det løste Carsten og hans kollega uden... See more
Company replied
Vores Flexit anlæg skulle renses, og jeg ringede til Indeklima Rens og fik en god snak med Mads og vi aftalte en dato. På dagen kom Carsten på det aftalte tidspunkt, venlig og imødekommende, og yde... See more
Company replied
Vi fik både renset og justeret vores Nilan ventilationssystem og fik samtidig meget god rådgivning om brug og vedligehold

Reply from Indeklima Rens
Super kompetent personale, god rådgivning, alt gjort som aftalt.
Er meget tilfreds

Super kundeservice og fint besøg fra Indeklima rens 🌟
Varmeste anbefalinger!

Reply from Indeklima Rens
Perfekt service fra Carsten. Meget behjælpelig og forklarede alt om anlægget undervejs.
10/10

Reply from Indeklima Rens
Vi fik en super god service af indeklima rens. De kom dagen efter vi kontaktede dem og gjorde et godt stykke arbejde. De gav os gode råd og vejledning til, hvordan ventilations systeme virker mest optimalt. Kan varmt anbefale dem!

Reply from Indeklima Rens
Vi har haft en super god oplevelse med indeklima rens, de kom til tiden lavede et virkelig godt stykke arbejde, og var yderst behagelige at have på besøg. Vi vil helt sikkert bruge dem igen. Michael.

Fik god behandling
Service personen viste hvad han talte om.
Huset var støvsuget hvor han havde arbejdet

Reply from Indeklima Rens
Carsten var fantastisk til sit job var meget informativ fik fortalt alt det, jeg ville have spurgt om bagefter han var gået. Mine allerbedste anbefalinger til Carsten og firmaet: Indeklimarens

Reply from Indeklima Rens
De renset mit genvex anlæg og rør som de skulle. Tog sig tid til at fortælle mig, om hvordan og hvor ledes. De kom til tiden. Så jeg er fuld tilfreds.

Reply from Indeklima Rens
Kom til tiden, gjorde rent efter endt arbejde, spurte ham om tekniske spørgsmål, som han svarede godt på, er selv HVACer, så han virkede prof.
Jeg ringer til den igen en dag

Reply from Indeklima Rens
Hurtigt forklare hvad der sker under processen

Reply from Indeklima Rens
Kom til den tid, der var aftalt. God forklaring på rensning af rørerne. God service og personale der var serviceminded og imødekommende.

Reply from Indeklima Rens
hade en god snak med montøren og han gav mig et godt ind blik i genvæksten