InCertify Reviews 274

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De var professionella, snabba på att svara och gjorde det enkelt att förstå vad som behövde göras i varje steg. Tack vare deras hjälp gick ärendet bra och jag fick ersättning. Jag uppskattar verklige... See more

Rated 5 out of 5 stars

Gick väldigt smidigt att få ersättning för mina akne ärr. Det ända jag behövde göra var att lämna in ansökan, skicka in bilder och signera fullmakt. Därefter var det bara att vänta. Nu precis fick jag... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jag är väldigt nöjd med InCertify. Jag fick ersättning för mina akneärr väldigt snabbt och hela processen var enkel och tydlig från start till slut. Det var lätt att skicka in underlag och jag fick sn... See more

Company details

1. Personal Insurance Company

About InCertify

Written by the company

Om oss

Vi strävar efter att alla som har åsamkats akneärr ska få rätt ersättning från sina försäkringsbolag.

Skapa ett ärende via vår hemsida, så hjälper vi dig till att maximera din försäkringsersättning.

Hem Tips & Råd Vanliga Frågor

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Superbra

Superbra! Ringde och förklarade hela processen och hur utbetalningen går till! Extremt nöjd!

8 April 2026

Tack för ditt omdöme

Vad bra att du upplevde att genomgången av processen och utbetalningen var tydlig. Vi tycker det är viktigt att allt känns enkelt att förstå från början till slut.

Vad roligt att du är extremt nöjd – tack för ditt förtroende! 💙

Definitivt värt väntan

31 March 2026

Tack för ditt omdöme

Vad skönt att höra att du upplever att det var värt väntan. Vi vet att vissa ärenden kan ta tid, så det betyder mycket att resultatet motsvarade dina förväntningar.

Tack för ditt förtroende 💙

Rated 4 out of 5 stars

Fått beslut om att jag ska få pengar…

Fått beslut om att jag ska få pengar fast försäkringen sa nej först. Har inte fått dem en men incertify sa att jag skulle få ersättning!👍🏼

31 March 2026

Tack för att du delar med dig av din upplevelse

Vad bra att vi kunde hjälpa till att driva ärendet vidare och nå ett beslut om ersättning, särskilt när det först blev avslag.

Vi förstår att det känns extra positivt i det läget, och vi ser fram emot att allt slutförs så att utbetalningen kommer på plats. Tack för ditt förtroende! 💙

WOW!!

I början var jag såklart lite skeptisk men jag har ett ord, WOW! Hela processen sköttes otroligt professionellt och snabbt!!!

27 March 2026

Tack för att du delar med dig av din upplevelse

Det är helt förståeligt att känna en viss skepsis i början, så det betyder extra mycket att du efter processen känner så här.

Vad roligt att höra att du upplevde allt som både professionellt och snabbt genomfört. Tack för ditt förtroende! 💙

Bra hjälp och bra ersättning

Bra hjälp och bra ersättning

25 March 2026

Tack för ditt omdöme

Vad roligt att höra att du är nöjd med både hjälpen och ersättningen. Det är precis det vi strävar efter i varje ärende.

Tack för ditt förtroende – det uppskattas verkligen. 💙

Rated 5 out of 5 stars

Super nöjd med min ersättning

Super nöjd med min ersättning. Ärendet tog tid men det var det värt, incertify svarade alltid snabbt och väldigt hjälpsamma vid kontakt.

19 March 2026

Reply from InCertify

Tack för att du delar med dig 💙

Vad bra att du är nöjd med din ersättning! Vi förstår att processen ibland kan ta lite tid, så det betyder mycket att du upplevde att det var värt det och att du fick snabb och hjälpsam återkoppling under vägen.

Stort tack för ditt förtroende – vi är glada att vi fick hjälpa dig! 💙

Woooow

Woooow! Dem har varit sååå duktiga! Dem har haft tålamod med mig och försäkringsbolaget haha. Så professionella! Alltid lika trevliga! Tack sååå mycket för hjälpen! Fick mer än vad jag trodde:D

19 March 2026

Reply from InCertify

Tack snälla för ditt härliga omdöme 💙

Det betyder mycket att du upplevde oss som både tålmodiga och professionella – ibland kan processen dra ut på tiden, så vi är glada att vi kunde finnas där hela vägen och göra det så smidigt som möjligt för dig.

Extra roligt att resultatet blev bättre än du förväntade dig! Tack för ditt förtroende och för att du tog dig tid att skriva. 💙

Professionella och hjälpsamma

Jag uppskattar verkligen stödet och kan absolut rekommendera Incertify till andra som behöver hjälp i ett försäkringsärende.

13 March 2026

Reply from InCertify

Tack för ditt fina omdöme 💙

Det gläder oss att du upplevde oss som professionella och att kommunikationen gjorde det tydligt vad som behövde göras i varje steg. Just tydlighet och tillgänglighet är något vi lägger stor vikt vid genom hela processen.

Vad bra att ärendet gick vägen och att du fick ersättning. Vi uppskattar verkligen att du rekommenderar oss vidare och är glada att vi fick hjälpa dig! 💙

Rated 5 out of 5 stars

Väldigt snabb och enkel service

Väldigt snabb och enkel service, trevlig personal med mycket förståelse.

13 March 2026

Reply from InCertify

Tack för dina fina ord 💙

Vad bra att du upplevde servicen som både snabb och enkel. Vi lägger stor vikt vid att bemöta varje kund med förståelse och respekt, så det gläder oss att du kände av det i kontakten med oss.

Stort tack för ditt förtroende och för att du tog dig tid att skriva! 💙

Är väldigt nöjd

Är väldigt nöjd! Snabb återkoppling och trevligt bemötande under samtliga samtal/mail. Mitt ärende tog tid från försäkringsbolaget, men Incertify låg på och uppdaterade mig under tiden. Vill varmt rekommendera till andra att vända sig till Incertify för hjälp! :)

3 March 2026

Stort tack för ditt fina omdöme! 💙

Vi på teamet på InCertify är väldigt glada att du är nöjd och att du upplevde både snabb återkoppling och ett trevligt bemötande i kontakten med oss. Det är viktigt för oss att finnas där genom hela processen – särskilt när handläggningen hos försäkringsbolaget tar tid.

Att du kände dig uppdaterad och trygg under ärendets gång betyder mycket för oss. Tack också för att du varmt rekommenderar oss vidare – det uppskattas enormt! 💙

Rated 5 out of 5 stars

Dem har hjälp mig under hela den här…

Dem har hjälp mig under hela den här processen och är så tacksam för deras hjälp!! Rekommenderar stort:)

3 March 2026

Stort tack för ditt fina omdöme! 💙

Vi på teamet på InCertify är så glada över att ha fått hjälpa dig genom hela processen och att du känner dig nöjd med stödet du fått. Det betyder verkligen mycket för oss att kunna finnas där från start till mål.

Din rekommendation uppskattas enormt – och vi är väldigt tacksamma för ditt förtroende! 💙

Superbra kommunikation

Det tog lite tid, men för varenda steg fick jag information om hur ärendet låg till. Super fin kundservice, är jättenöjd med min ersättning, trodde verkligen inte jag skulle få ut den summan jag fick men är otroligt tacksam! Rekommenderar starkt!

27 February 2026

Reply from InCertify

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 💙

Vi på teamet på InCertify är så glada att du är nöjd och att du kände dig uppdaterad genom varje steg i processen. Även när ett ärende tar lite tid är det viktigt för oss att du alltid vet hur det ligger till och känner dig trygg hela vägen.

Det betyder mycket att du är nöjd med din ersättning – och extra roligt att den överträffade dina förväntningar! Tack för din starka rekommendation och för ditt förtroende. 💙

super trevliga och professionella

super trevliga och professionella

27 February 2026

Stort tack för ditt fina omdöme! 💙

Vi på teamet på InCertify blir väldigt glada över att du upplevde oss som både trevliga och professionella – det är precis så vi vill att kontakten med oss ska kännas.

Tack för ditt förtroende och för att du tog dig tid att dela med dig. Det uppskattas verkligen! 💙

Supernöjd

Supernöjd! Effektiva och trevliga!

24 February 2026

Reply from InCertify

Vad roligt att höra att du är supernöjd! 💙

Att du upplevde oss som både effektiva och trevliga betyder mycket för oss. Vi strävar alltid efter att göra processen så smidig och enkel som möjligt, samtidigt som vi vill att du ska känna dig trygg i kontakten med oss.

Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse – det uppskattar vi verkligen! 💙

Super nöjd

Super nöjd allt gick smidigt till och ett toppen bemötande varje gång! Tack så jätte mycket!

17 February 2026

Reply from InCertify

Vad härligt att läsa, tack för dina ord! 💙

Vi är verkligen glada över att allt upplevdes som smidigt och att du kände att du fick ett toppenbemötande genom hela kontakten med oss. Det är precis den känslan vi vill att våra kunder ska ha.

Stort tack för förtroendet och för att du tog dig tid att skriva – det betyder mycket för oss! 💙

Rated 5 out of 5 stars

Jättetrevliga och lyckades lösa en ännu…

Jättetrevliga och lyckades lösa en ännu trevligare ersättning😮👌🏻👌🏻

Reply from InCertify

Vilket härligt omdöme att få läsa! 💙

Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både bemötandet och ersättningen. Att vi dessutom lyckades landa i en ännu bättre ersättning än förväntat gör oss extra glada! 🙌

Tack för ditt förtroende och för att du delar med dig av din upplevelse – det uppskattas enormt! 💙

Rated 5 out of 5 stars

Är mer än tacksam för allt dom gjort…

Är mer än tacksam för allt dom gjort för mig🙏🙏

Reply from InCertify

Det värmer verkligen att läsa, tack för dina fina ord! 💙

Att få vara en del av din resa och kunna hjälpa dig betyder mycket för oss. Din tacksamhet gör oss både stolta och ännu mer motiverade att fortsätta göra vårt allra bästa för våra kunder.

Stort tack för ditt förtroende – vi är så glada att vi fick hjälpa dig! 💙

Helt sjukt smidigt

Helt sjukt smidigt! Trodde att det skulle vara krångligt och ta tid men gick på mindre än två månader och kundservicen svarade även väldigt snabbt på frågor!

Reply from InCertify

Tack för att du delar med dig av din upplevelse 💙

Vad skönt att höra att processen kändes smidig och att det gick snabbare än du förväntade dig. Vi vet att många tror att det ska vara krångligt, så det betyder mycket att du upplevde det som enkelt.

Kul också att du är nöjd med återkopplingen från kundservice. Tack för förtroendet! 💙

Fantastiska

Jag har haft ett ärende i ca 2 år med InCertify och dem har varit fantastiska, snabba och förstående. Tusen tack till er!

11 February 2026

Reply from InCertify

Tack snälla för dina fina ord 💙

Att få följa dig genom ett ärende som pågått under en längre tid betyder mycket för oss. Vi vet att två år är en lång process, och därför är vi extra glada över att du har upplevt oss som både snabba och förstående längs vägen.

Stort tack för ditt tålamod och för det förtroende du visat oss. Det uppskattas verkligen! 💙

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look