De var professionella, snabba på att svara och gjorde det enkelt att förstå vad som behövde göras i varje steg. Tack vare deras hjälp gick ärendet bra och jag fick ersättning. Jag uppskattar verklige... See more
Company replied
Gick väldigt smidigt att få ersättning för mina akne ärr. Det ända jag behövde göra var att lämna in ansökan, skicka in bilder och signera fullmakt. Därefter var det bara att vänta. Nu precis fick jag... See more
Company replied
Jag är väldigt nöjd med InCertify. Jag fick ersättning för mina akneärr väldigt snabbt och hela processen var enkel och tydlig från start till slut. Det var lätt att skicka in underlag och jag fick sn... See more
Written by the company
Om oss
Vi strävar efter att alla som har åsamkats akneärr ska få rätt ersättning från sina försäkringsbolag.
Skapa ett ärende via vår hemsida, så hjälper vi dig till att maximera din försäkringsersättning.
Hem Tips & Råd Vanliga FrågorKontrabasgatan 5D, 421 50, Göteborg , Sweden
Superbra! Ringde och förklarade hela processen och hur utbetalningen går till! Extremt nöjd!

Reply from InCertify
Fått beslut om att jag ska få pengar fast försäkringen sa nej först. Har inte fått dem en men incertify sa att jag skulle få ersättning!👍🏼

Reply from InCertify
I början var jag såklart lite skeptisk men jag har ett ord, WOW! Hela processen sköttes otroligt professionellt och snabbt!!!

Reply from InCertify
Jag är väldigt nöjd med dom ringer o förklarar hur läget ser ut med ersättningen och är väldigt trevliga och hjälpsamma rekomenderar verkligen!
Super nöjd med min ersättning. Ärendet tog tid men det var det värt, incertify svarade alltid snabbt och väldigt hjälpsamma vid kontakt.

Reply from InCertify
Woooow! Dem har varit sååå duktiga! Dem har haft tålamod med mig och försäkringsbolaget haha. Så professionella! Alltid lika trevliga! Tack sååå mycket för hjälpen! Fick mer än vad jag trodde:D

Reply from InCertify
Jag uppskattar verkligen stödet och kan absolut rekommendera Incertify till andra som behöver hjälp i ett försäkringsärende.

Reply from InCertify
Väldigt snabb och enkel service, trevlig personal med mycket förståelse.

Reply from InCertify
Är väldigt nöjd! Snabb återkoppling och trevligt bemötande under samtliga samtal/mail. Mitt ärende tog tid från försäkringsbolaget, men Incertify låg på och uppdaterade mig under tiden. Vill varmt rekommendera till andra att vända sig till Incertify för hjälp! :)

Reply from InCertify
Dem har hjälp mig under hela den här processen och är så tacksam för deras hjälp!! Rekommenderar stort:)

Reply from InCertify
Det tog lite tid, men för varenda steg fick jag information om hur ärendet låg till. Super fin kundservice, är jättenöjd med min ersättning, trodde verkligen inte jag skulle få ut den summan jag fick men är otroligt tacksam! Rekommenderar starkt!

super trevliga och professionella

Reply from InCertify
Super nöjd allt gick smidigt till och ett toppen bemötande varje gång! Tack så jätte mycket!

Reply from InCertify
Jättetrevliga och lyckades lösa en ännu trevligare ersättning😮👌🏻👌🏻

Reply from InCertify
Är mer än tacksam för allt dom gjort för mig🙏🙏

Reply from InCertify
Helt sjukt smidigt! Trodde att det skulle vara krångligt och ta tid men gick på mindre än två månader och kundservicen svarade även väldigt snabbt på frågor!

Reply from InCertify
Jag har haft ett ärende i ca 2 år med InCertify och dem har varit fantastiska, snabba och förstående. Tusen tack till er!

Reply from InCertify
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.