2.5

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Eén van mijn slechtste klantervaringen....

Eén van mijn eerste slechte ervaringen die ik deel, uiteraard nadat ik uitgebreid de kans heb gegeven om op te lossen. Naar buiten toe alleen maar succesverhalen maar zodra je ze écht nodig hebt is de klantvriendelijkheid ver te zoeken. Er worden geen constructieve structurele oplossingen bedacht die helpen, van kastje naar de muur. Ook oplossingen die ik zelf aandraag worden ter zijde geschoven. N al vier weken dat ik Huddle en Plug&Play niet kan gebruiken en mijn laatste hulpvraag was bijna week geleden. Ook op de herinnering vandaag nog steeds geen antwoord.

17 February 2026

Loze beloftes

Met een collega naar het plug and play event geweest. Het zou geweldig en innovatief moeten zijn, maar achteraf een loze belofte. Het was meer een marketing event over hun eigen succes. Geweldig gedaan heren!

Later bleken de ticket kosten 2 x afgeschreven. Direct contact opgenomen met Mark die de kaartjes verkocht had. Nu naar twee weken nog steeds geen reactie.

20 October 2025
Rated 2 out of 5 stars

Het is al jarenlang kommer en kwel

Het is al jarenlang kommer en kwel, met alle producten en software van IMU, Plug & Pay, Huddle en Phoenix. Als ik geen digibeet was, was ik al lang vertrokken als klant. Van upsell pages die niet werken, Vimeo video’s niet zichtbaar, product titels in Huddle ineens verdwenen, klachten worden niet op tijd afgehandeld, soms maanden wachten op een update en ga zo maar door. Ik ben inmiddels honderden support tickets verder en problemen blijven zich maar opstapelen terwijl IMU blijkbaar voorrang geeft aan marketing en AI. Je bent gewaarschuwd als ondernemer!

11 March 2025

Slecht contact

Slecht contact, geen reacties op vragen. Helaas een overall slechte klant ervaring. Je houd er alleen hoge facturen aan over. Sluit geen abonnement af

4 February 2025

waardeloos

heb het boek Online Marketing Tornado besteld, maar opeens moet ik ook 117 euro betalen voor een upsell waar ik helemaal niets van afweet. Ik heb geen upsell besteld en ik krijg al meerdere keren een aanmaning en zelfs een brief thuisgestuurd! De klantenservice is niet te bereiken. Heel slecht!

17 May 2024
Rated 1 out of 5 stars

Waarschuwing! Hier niet bestellen!

Via IMU heb ik het boek marketing tornado gekocht voor €20. Na de betaling via creditcard kreeg ik een video te horen over de marketing tornado masterclass, wat dé aanvulling zou kunnen zijn op het boek. Deze kon je nu volgen voor €117 incl btw. Hier had ik geen belang bij en heb op Nee, geen interesse gedrukt. Helaas stuurde het platform mij door en er is nu zonder accordering €117 van mijn creditcard afgeschreven. Ik heb een mail gestuurd want bellen kun je ze niet. Helaas geen reactie!!! Mijn advies is om hier nooit iets te bestellen, voor je het weet zit je ergens aan vast zonder toestemming.

4 January 2024

Voor 238 euro IMU Legacy Deal gekocht

Voor 238 euro IMU Legacy Deal gekocht. Na het inloggen zag ik dat ik geen toegang heb tot de content. Een paar keer email gestuurd maar geen reactie. Ondertussen wel 10 emails ontvangen met nieuwe aanbiedingen.

Bestelling #7421411

17 November 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look