Ikwilkoopjes.nl Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Product besteld maar komt gewoon van Ali express en anderhalve maand later pas ontvangen en er moest nog €11,38 aan inklaringskosten betaald worden. Volgens de klantenservice zou dit terug betaald wor... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bestelling van begin maart jl. nog steeds niet bezorgd! Je krijgt ook geen compensatie. Ze antwoorden niet eens. Bij deze firma wordt je gewoon opgelicht!

Rated 1 out of 5 stars

Ja twee flinterdunne plastic naaldoogrijgers. Gewicht enkele grammen...9,95 euro...Bijna een maand later geleverd vanuit het buitenland. Extra kosten aan invoerrechten 4,51 euro. Schandalig deze wijz... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ontevreden over deze partij, ze versturen letterlijk goederen van AliExpress. Levering duurde 1,5e maand. Verkopen het product voor 20 euro terwijl het op Ali €1,50 kost, een grote oplichterij. De... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

Artikel is niet zoals het word voorgeschoteld in de reclame die je te zien krijgt

Bestelling geleverd, maar wel prul voor het geld dat ik ervoor betaald heb. Op het filmpje laten ze zien dat de veiligheid deurnetjes voor honden enz zelf in rollen en als je het dicht wil doen dat je het dan weer uit rolt. Het is gewoon een goedkope stang die zo buigt, en een net. Het is en uit rollen net als een hordeur is er niet bij. Daar betaal je dan bijna 50 euro voor schandalig. Dus nooit meer, valt gewoon vies tegen.

30 July 2020

Service

Zeer slechte ervaring 16 mei iets besteld en betaald en nog steeds niks gekregen, wekelijks een mail om mijn geld terug te storten ,ene Tessa van klantenservice antwoord steeds met eind van de week is het er.
Nee dus , maar weer een mail sturen .
Hoe slecht kan service zijn . DUS BESTEL MAAR NIKS MENSEN !!

19 July 2020

Soort facings voor gebit

Ik had een soort facings voor de tanden besteld. Het zag er op hun site professioneel uit maar toen ik het eenmaal ontvangen had ? Wow , het waren lelijke plastic dingen die je als kind uit zo'n automaat haalt waar je 50 cent in moet doen.Ik heb ze uiteraard geprobeerd en het leek wel of ik een kamelenbek had. Aangezien het pakketje verdacht veel leek als een levering van Aliexpress ben ik op de site gaan kijken en jawel daar stonden precies dezelfde te koop voor 2 dollar ! Een email gestuurd naar "ikwilkoopjes.nl" maar ze wilden er niks mee doen vanwege hygiene en ze verzekerde mij dat het niet bij Aliexpress vandaan kwam. ik ben echt woest. Verander je naam in "ikwilopgelichtworden.nl". !! Ze verdienen zelfs die ene ster niet !!

9 July 2020

Pakketje van de Ali express

Kreeg na lang wachten mijn pakketje via Ali express alleen wel €10 meer betaald dan dat ik hem zelf zou hebben besteld bij Ali express, eens maar nooit weer bij ikwilkoopjes besteld

8 July 2020

schandalig

schandalig, leveren niet uit, wacht al maanden op pakketje. Ze bestellen vanuit aliexpress

3 July 2020
Rated 1 out of 5 stars

Op 19-05-2020 heb ik een bestelling…

Op 19-05-2020 heb ik een bestelling geplaatst zou ook een track & trace code krijgen ik die zelfde dag een mail gestuurd waar de code blijft niks meer op terug gehad en 1 week later kreeg ik een mail met daarin dat ik geduld moest hebben ivm carona 1 week gewacht ik weer een mail gestuurd waar het bleef geen reactie 1 week later een mail gestuurd dat ik me geld terug wil en ja ik wil me geld terug raad het niemand aan om hier te bestellen bij mij gaat het om een bedrag van 28,40 weg weet niet wat ik er aan kan doen het liefst wil ik die gasten persoonlijk aan spreken zo boos ben ik

1 July 2020
Rated 1 out of 5 stars

sokken besteld nog steeds niet…

sokken besteld nog steeds niet ontvangen, al meerderen mails verstuurd op mail 2 onbeleefd antwoord ontvangen nadien geen enkel reactie meer ontvangen op mijn mails, kunt verder geen contact met hun opnemen.zeer triestig raad iedereen aan niet te bestellen niet betrouwbaar

15 June 2020
Rated 1 out of 5 stars

Besteld op 11 april en tot op heden…

Besteld op 11 april en tot op heden (13juni) nog niets ontvangen, ze blijven maar zeggen dat het een week erna gaat aankomen, maar geld terug daar is geen sprake van. Ik vind het de grootste oplichterij ooit! Slechtste service ooit en raad iedereen aan, bestel niets hier!

13 June 2020
Rated 1 out of 5 stars

Bestelling niet geleverd, annuleren niet mogelijk

Ik heb 6 weken geleden iets besteld, in principe een brievenbus pakketje en sinds 3 weken wordt er gezegd dat het product die week bezorgd wordt, niet dus, en als je wilt annuleren, kan dat niet. Ik kan het dan terug sturen als ik het binnen heb, maar alleen als pakket, voor 6,95. Heel slim natuurlijk als je een product voor 9,95 hebt besteld. Ze gaan er natuurlijk van uit dat je het niet terug stuurt, en voor zo’n bedrag niet moeilijk doet. Dat is volgens mij de hele opzet. Voor een te lange levertijd zijn ze ook niet verantwoordelijk, dus als ik het over een half jaar nog niet heb, kan ik nog steeds niets. Dit voelt wel heel erg als oplichting. Ik heb de klacht gemeld bij de Consumentenbond, en zij hebben de klacht doorgestuurd, maar ook daar hoor je niets van, net zoals van “mijn ervaringen” via hun kreeg ik ook een berichtje dat ze goed nieuws hadden omdat mijn klacht in behandeling zou zijn genomen. Not dus. En als ik zo al deze recensies lees, ben ik niet de enige waarbij dit gebeurt, dus mijn advies is niets te kopen bij dit bedrijf

2 June 2020

Anja

Anja

Hallo ikwilkoopjes.nl

Ik heb op 8-3-2020 een bestelling gedaan en betaald maar ik ontving geen Track&Trace daar heb ik meteen voor ge mailt maar er werd niks mee gedaan daarna heb ik nog tweemaal ge mailt en werd mij verteld dat het in plaats van 10 dagen 25 kon worden in verband met de drukte nou dit is ook al lang voorbij en heb nog steeds niks ontvangen gisteren nog een mailtje gestuurd maar daar wordt niet eens op gereageerd ik wil graag mijn geld terug

14 April 2020

🤔🤔🤔

Onderdeel voor mijn auto besteld, waarna het geld van mijn rekening is gehaald maar ik geen mail heb gekregen met een bevestiging of factuurnummer. Nu opzoek naar contact gegevens die ik nergens kan vinden aangezien ik niet kan inloggen zonder factuur nummer. Erg vervelend dit, moet maar zien of het onderdeel binnen komt.

4 March 2020

Ikwilkoopjes.nl niet te vertrouwen

Ikwilkoopjes.nl niet te vertrouwen, eerst zijn de leverdagen tussen de 5 en 10 dagen. Vervolgens wordt het al tussen de 10 en de 30 dagen.

Vraag je de order te annuleren, is dat niet mogelijk. Terwijl je het recht hebt als consument om binnen 14 dagen na bestelling af te zien van je bestelling. Vervolgens een link mee gestuurd vanuit de consumentenbond over deze recht. En nou zou het direct terug gestort worden. Nou heb nog niks op de rekening terug.

Oplichters kijk uit om hier te bestellen!!!!!

19 January 2020
Ikwilkoopjes.nl logo

Reply from Ikwilkoopjes.nl

Beste Robin,

Inmiddels hebben we dit netjes opgelost voor je. Het zou fijn zijn als u deze ervaring ook wilt delen.
Fijne dag,
Christel

Rated 1 out of 5 stars

Ik het product nog altijd niet…

Ik het product nog altijd niet ontvangen, krijg geen respons op mail, terwijl moment van bestellen er wel mailcontact was!

Oogt betrouwbaar maar is in mijn ogen een onbetrouwbare organisatie welke middels meningen op de site zn eigen vlees keurt.

Doe hier geen aankopen!

15 January 2020
Ikwilkoopjes.nl logo

Reply from Ikwilkoopjes.nl

Beste Alexander, wat vervelend. Ik ga dit voor u oplossen!
Mag ik uw ordernummer? Alvast bedankt.
Team Ikwilkoopjes

Rated 4 out of 5 stars

Keurig opgelost

Na bestelling even moeten wachten en het pakketje thuis gehad. Doos van het spel kwam gedeukt aan en de helpdesk heeft me toen keurig gecompenseerd.

14 January 2020
Rated 4 out of 5 stars

Netjes opgelost

Nadat er niet meer op mijn mails gereageerd werd en ik besloten heb mijn ervaring te delen op recensieplatformen, is er contact met mij opgenomen om te kijken voor een oplossing.
ikwilkoopjes.nl heeft hun excuses aangeboden, mijn geld teruggestort en nog wat extra's toegestuurd.

Ik neem mijn woorden terug. Het zijn geen oplichters en zij hebben het netjes opgelost.

30 August 2019

The Trustpilot Experience