See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super kundeservice og søde :) var nede og få lavet min iPhone skærm og udover det var en god pris så var den klar på 30 minutter og god som ny. Klar anbefaling herfra.

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Ekstraordinær god service. Virkelig kompetent tilgang til at hjælpe og særdeles konkurrencedygtige priser. Her er du ikke bare “et nummer”, men en kunde de ønsker at hjælpe på bedste vis. De fik... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har sendt en Iphone til idrop.dk via et fragtbrevs link som jeg fik fra dem. Nu siger de at der er sket en fejl og min telefon desværre er blevet sendt et forkert sted hen. Hvor til de siger at... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vi har brugt iDrop op til flere gange, hvis der skulle laves noget på vores iPhones eller MacBooks. Denne gang skulle min datters MacBook Air have skiftet batteri og efter 1 time efter indlevering var... See more

1. Electronics Repair Shop
  2. Cell Phone Store
  3. Computer Repair Service
  4. Mobile Phone Repair Shop
  5. Phone Repair Service
  6. Technical Service

Written by the company

iDrop er en virksomhed, som tilbyder Køb, Salg, Reparation & support af elektroniske devices. Vi har specialiseret os i mobiltelefoner, computere og tablets.

4.3

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Super kundeservice og søde e :) var…

25 June 2024

Reply from iDrop

Tusind tak for de pæne ord :-)

Tyveri eller fejl?

Hvor til de siger at jeg selv kan prøve at kontakte der sted hvor de tror den er kommet hen.
Hvis det er en "fejl" de har lavet er det vel ikke mig der skal rette den, og hvis det ikke er deres fejl, er det vel simpelt telefon tyveri.

18 June 2024

Hej Emil
Vi beklager selvfølgelig for at der har været en fejl i vores fragtbrevs link, med forkerte oplysninger i.
Der har været en misforståelse mellem os, da vi skrev sammen over mail. Vi har selvfølglig taget kontakt til dem og fået din enhed ind på vores værksted. :-)
Vi har faktisk allerede haft den til gennemgang og skrevet en mail til dig.

Ekstraordinær god service

De fik reddet alle data ud fra telefonen som ellers andetsteds var erklæret “død”.

De bedste anbefalinger herfra.

1 May 2024

Superhurtig og professionelt!

Min iphone kunne ikke holde strøm, og efter et check hos iDrop i Hinnerup fandt man ud af at der skulle nyt batteri i
Ikke på lager; men efter 2 timer blev jeg ringet op, og alt var OK 30 min efter
Venlig og grundig information, Tak for det!

19 September 2023

Klasse service!👍

Klasse service!👍
Købte en brugt telefon igennem iDrop og alt spiller bare. 10 stjerner herfra.

9 March 2023

Reply from iDrop

Tusind tak for den fine anmeldelse🤩
Rigtig god dag!

Piv ringe service

Piv ringe service.
Køber 2 tlf og fortryder køb og skal have penge tilbage..den ene beholder han 495 kr og den anden 900 kr. Trods han bruger sin mors navn og butik, hvor der bliver sagt der er 2 måneders garanti og fortrydelse. Har lagt tusinder af kr I hans mors butik, magen til svindel skal man lede længe efter.. det et direkte tyveri og mangel på service..

22 March 2023

Hej Valdes pub
I købte 2 telefoner igennem en live auktion, hvor vi tilbød 2 måneders garanti på enhederne. Der er aldrig blevet nævnt fortrydelsesret i forbindelse med garantien. Vi tilbyder 14 dages fortrydelsesret ifht. dansk lovgivning, når der handles på nettet.
Den ene enhed har været sendt retur til os 2 gange, da i mente at der var noget galt med den. Begge gange har vist sig, at være en fejl fra jeres side både at i havde glemt at tage filmen af fra det cover i havde købt til den og dette resulterede i forringet lyd ved ørehøjtaleren. 2 gang kunne den ikke lade, men efter vi blot havde haft en oplader i, i cirka 10min tændte den og virkede fint. Vi prøvede også med andre opladere og her var det også fint, så det kunne tyde på at dit laderkabel var/er defekt.
Vi er kede af at du opfatter os som et svindel firma, men sagen er at vi har blot opkrævet 495kr. for administration og porto for den ene enhed, som har været sendt indtil os 2 gange.
Selvom der var gået over 1,5 måned ønskede i at fortryde købet og dette gik vi med på for et mindre beløb pr. enhed for at yde den bedste service. Normalt vil vi kunne afvise fortrydelsen efter der er gået 14 dage, men det gjorde vi ikke.

Vi beklager endnu engang, hvis i har haft en dårlig oplevelse hos os, men vi har gjort alt hvad vi kunne for at give en god service.

Rigtig god dag :-)

Rated 5 out of 5 stars

Jeg var forbi iDrop i Aarhus

Jeg var forbi iDrop i Aarhus. Min mobil kunne ikke holde strøm særlig godt længere. Jeg blev modtaget af en imødekommende og flink ung mand, som hurtigt konstaterede, at batteriet var nedslidt og skulle skiftes. Fik nyt batteri monteret på cirka 20 minutter. En helt igennem god oplevelse.

17 March 2023

Take a closer look