Company details

1. Learning Center
  2. Training Centre

Written by the company

Hulz (Hulz.nl) - is het AI-kenniscentrum van Nederland voor middelgrote en grote organisaties die slimmer en efficiënter willen werken. Wij geven praktische uitleg, workshops, trainingen en cursussen vol voorbeelden en richtlijnen voor het veilig toepassen van AI zoals M365 Copilot en ChatGPT binnen teams en organisaties. Geen hype, maar concrete stappen via consultancy, implementatie en incompany trainingen die direct toepasbaar zijn.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Energieker en wijzer naar huis!

Ik heb ontzettend veel energie gekregen van de training van Martijn Hulz.
Hij legt niet alleen heel duidelijk uit wat de mogelijkheden van AI zijn, maar geeft je ook concrete handvatten om er zelf meteen mee aan de slag te gaan.

Wat ik extra sterk vond:

- Hij houdt zowel oog voor deelnemers die al verder zijn,
- Als voor mensen die nog weinig ervaring hebben met AI,
- En weet iedereen op een natuurlijke manier mee te nemen.

Als je als management assistant wil leren werken met AI én daarbij ook wil lachen, dan is deze training absoluut een aanrader.

23 February 2026

Reply from hulz

Ah wat een mooie review Manon! Dankjewel. Groet, Team Hulz (hulz.nl) - AI Kenniscentrum van Nederland

Rated 5 out of 5 stars

Gaaf, leerzaam en luchtig!

Het was kort samengevat; fan-fabel-tastisch!

Wat een bak aan kennis, ervaring en energie neemt deze man mee naar z’n trainingen!

Heel duidelijk, hij geniet van kennisoverdracht en heeft een scherp oog voor z’n cursisten.
Even pauze om bij te komen en dan weer vol het gas erop!

Dank je wel Martijn, we gaan elkaar bij SPIE vast nog zien voor een vervolg!

10 February 2026

Reply from hulz

Geweldig Peter, dankjewel!!! Groet, Team Hulz (hulz.nl) - AI Kenniscentrum van Nederland

Rated 5 out of 5 stars

Martijn is een heerlijk gedreven kerel…

Martijn is een heerlijk gedreven kerel die vol passie over AI kan vertellen. Hij weet echt waar hij t over heeft en kan op een makkelijk en duidelijk niveau, zonder te vervallen in ingewikkelde AI taal, uitleggen hoe je dit kan integreren in zowel privé als werk gebied.

7 February 2026

Reply from hulz

Wauw Britta, dankjewel! Groet, Team Hulz (hulz.nl) - AI Kenniscentrum van Nederland

Super fijne training van Hulz

Super fijne training van Hulz! AI leek eerst best overweldigend, maar dankzij de duidelijke informatie en opdrachten snap ik nu veel beter hoe ik het kan gebruiken. Echt een aanrader!

16 January 2026

Reply from hulz

Tof Kim, dankjewel!! Groet, Team Hulz (hulz.nl) - AI Kenniscentrum van Nederland

Rated 5 out of 5 stars

Training vol enthousiasme en kennis!

De broers weten absoluut waar ze het over hebben! Wij hebben ontzettend veel mogen leren van ze! De kennis gebruiken we dagelijks in de praktijk en bespaard ons zeker een fte. De training volgen bij deze jongens staat garant voor kennis, maar ook voor plezier! Het enthousiasme waarmee deze jongens ons hebben geholpen is fantastisch. Ik kan alleen maar zeggen; DOEN!

8 October 2025

Reply from hulz

Dankjewel Hijbo!! Mooie review en mooie woorden. Groet, Team Hulz (hulz.nl) - AI Kenniscentrum van Nederland

Enthousiast en energiek!

Makkelijk in gebruik, duidelijk! Enthousiaste en energieke filmpjes, werkt aanstekelijk.

15 January 2026

Reply from hulz

Hoi Elise, dankjewel voor het delen van je ervaring!! Groet, Team Hulz (hulz.nl) - AI Kenniscentrum van Nederland

Rated 5 out of 5 stars

Hulz.nl biedt AI inhouse trainingen op niveau

Hulz.nl biedt AI inhouse trainingen op verschillende niveaus waarbij tijdens de live workshop makkelijk geschakeld wordt naar gelang de kennis en ervaring van de deelnemers. Een positieve workshop waarmee het team zowel privé als zakelijk goed uit de voeten kunnen.

16 June 2025

Reply from hulz

Wauw mooie review Marlies. Dank!! Groet, Team Hulz (hulz.nl) - AI Kenniscentrum van Nederland

Rated 5 out of 5 stars

Leuk training met veel informatie

Leuk training met veel informatie en oefeningen om goed aan de slag te gaan met Copilot. Duidelijk en enthousiast verhaal.

Groetjes

13 January 2026

Reply from hulz

Hoi Esve, leuk & dankjewel. Groet, Team Hulz (hulz.nl) - AI Kenniscentrum van Nederland

Leerzaam en toegankelijk!

In de training worden veel praktische voorbeelden aangedragen. Hierdoor ben ik in staat om een slimmere prompt op te stellen. Ik heb nog niet alle modules afgerond dus benieuwd wat ik nog ga leren.
De gekozen vorm is wel heel toegankelijk en hands-on!

21 January 2026

Reply from hulz

Super Raymond! Dankjewel voor het delen van je ervaring. Groet, Team Hulz (hulz.nl) - AI Kenniscentrum van Nederland

Rated 4 out of 5 stars

Inspirerende cursus AI

De cursus AI was heel interessant en goed stap voor stap opgebouwd. Een wereld vol nieuwe mogelijkheden.

3 December 2025

Reply from hulz

Dankjewel voor je beoordeling! Groet, Team Hulz (hulz.nl) - AI Kenniscentrum van Nederland

cursus ChatBot Professional…

Gisteren de cursus ChatBot Professional gevolgd die werd gegeven door Martijn van Hulzen. Wat een energie en passie, als je al niet enthousiast bent wordt je het wel!

Zeker een aanrader voor organisaties die verder willen met AI.

Jan-Roelof Strijks SPIE

18 December 2025

Reply from hulz

Super, dankjewel Jan-Roelof! Mooie organisatie en leuke groep deelnemers. Groet, Team Hulz (hulz.nl) - AI Kenniscentrum van Nederland

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look